ERKEK ARKADAŞIMLA AYRILDIK :(

mamvihuzurdur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
4
0
1
28
Merhaba.. Sahi eski mi oldu şimdi? 1 yıl olacaktı. Her şey çok güzeldi. O 36 ben 20 yaşındaydım. Aradaki yaş farkına rağmen çok güzel şeyler paylaştık. Ama en çok seven en çok ilgi gösteren bendim.. Bugune kadar asla karşılıklı yapmadım hiçbir şeyi. Ama insan düşünmeden edemiyor. Ya onca şey yaptım ilişki için. Hiç mi bi çiçek almak gelmedi içinden? Daha fazla ilgi beklediğimi söylememe rağmen.. Bi ilişki düşünün, sadece erkeğinizi mutlu ettiğiniz zaman mutlu olduğunuz. Bitirdim 2 gün önce. Dayanamıyorum arkadaşlar. Ben bi kızım. Babasız büyüdüm. Zaten baba sevgim yokken başladım hayata, kalan hayatımı da sevgilimin ilgisizliğiyle mi geçirseydim.. Hiç çabalamadı. Bitirmek istediğim de peki dedi. Oysaki 1 ay önce o bitirmek istediği zaman ben elimden geleni yaparım daha güzel olur demiştim. Onun rahatsız olduğu yanlarımı törpüledim,ama o yapamadı ve bu ayrılığa onay verdi. İlk kez bu kadar kararlıyız. 2gündür hiçbir şey yiyip içemiyorum hayata küstüm, onu çok özlüyorum. Ne yapacağım arkadaşlar :(

Sevgili arkadaşım aranızdaki yaş farkı 3 değil 5 değil 16 yaş... Senin ona olan sevgin bana kalırsa aşk değil baba sevgisi aramışsın sen o adamda lakin sevgilin bunu anlamamış. Bence en doğru kararı vermişsin. Eminim sevdiğiniz kadar seveceğiniz adamlar çıkacak karşınıza. Sevgiyle kal ve o adam için aç bırakma kendini

Tutunacak dal ararken yanlış insanlara çarpıp durmuşsun ve baba idolü arıyorsun resmen,kendini adama hiç kimseye bırak onlar sana adasın kendini önüne bak doğru insana bir adım daha yaklaştığını düşün.

Haklısınız ama onca yaşanmışlık. Özlüyorum. Bi mesaj atıp herşeyi düzeltmeyi istiyorum. Sonra diyorum daha ne günler göreceğim yapma.. Geçer elbet diyorum. Of of

36 ve 20 yaş kulağa hiç hoş gelmiyor.
Yanında çocuğu gibi durduğunuzdan eminim ki zaten neredeyse çocuğu yaşındasınız.
Böyle olması belli ki daha hayırlı.
Her acı geçiyor...

Haklısınız ama onca yaşanmışlık. Özlüyorum. Bi mesaj atıp herşeyi düzeltmeyi istiyorum. Sonra diyorum daha ne günler göreceğim yapma.. Geçer elbet diyorum. Of of

Sizin zaafınızı ve zayıflığınızı fark edip kullanmış.

Ne zavallıca.

Değil bir mesaj, destan yazsanız düzelmez o iş.

Doğru insanı bekleyin, buradaki tavsiyeleri dinleyin.

JessicaJoy JessicaJoy o yüzden buraya yazdım. Yoksa dayanamayıp mesaj atacağım. En azından biraz rahatlamak için yazdım

Ellerini ovuşturarak bekliyor o mesajı.

Neredeyse kırk yaşındaki adamı ilgi ve sevgiye boğan 20 yaşında bir kız.

Her dengesiz, kompleksli erkeğin hayali.

Daha 20 yaşındasın , genceciksin , sen o adamın yaşına geldiğinde ayrıldığın insan kaç yaşında olacak hiç bunu hesapladın mı
Hayatını hiç bir zaman başka birinsan için yyönlendirme .

sakın barışma.

ikidir erkekler için kul köle olan kızlarımız konu açıyor. üzülüyorum valla. yapmayın kızlar. bi tarafının kılları ağarmış erkekler için hatta çok daha gençleri için bile değmez. önce siz geleceksiniz bu hayta kendiniz için, başkası değil.

36 yaşında bir adamın 20 yaşında kızda ne aradığı benim kafamı kurcalardı mesela. allahaşkına ne işin var kendinden 16 yaş büyük adamla? o yaşta bekar bir erkek sanmıyorum ki sadece elele tutuşup romantizm yaşasın. beklentileri bambaşkadır. iyi olmuş bittiği. sen geçmişte babasız büyümenin verdiği sevgi açlığıyla ona tutunmuşsun ama inan o adamdan sana asla hayır gelmezdi. bu bir tecrübeydı de ve yoluna bak. kendine uygun insanları seç.

Back
X