- 20 Mayıs 2016
- 4
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi mamvihuzurdur
Merhaba.. Sahi eski mi oldu şimdi? 1 yıl olacaktı. Her şey çok güzeldi. O 36 ben 20 yaşındaydım. Aradaki yaş farkına rağmen çok güzel şeyler paylaştık. Ama en çok seven en çok ilgi gösteren bendim.. Bugune kadar asla karşılıklı yapmadım hiçbir şeyi. Ama insan düşünmeden edemiyor. Ya onca şey yaptım ilişki için. Hiç mi bi çiçek almak gelmedi içinden? Daha fazla ilgi beklediğimi söylememe rağmen.. Bi ilişki düşünün, sadece erkeğinizi mutlu ettiğiniz zaman mutlu olduğunuz. Bitirdim 2 gün önce. Dayanamıyorum arkadaşlar. Ben bi kızım. Babasız büyüdüm. Zaten baba sevgim yokken başladım hayata, kalan hayatımı da sevgilimin ilgisizliğiyle mi geçirseydim.. Hiç çabalamadı. Bitirmek istediğim de peki dedi. Oysaki 1 ay önce o bitirmek istediği zaman ben elimden geleni yaparım daha güzel olur demiştim. Onun rahatsız olduğu yanlarımı törpüledim,ama o yapamadı ve bu ayrılığa onay verdi. İlk kez bu kadar kararlıyız. 2gündür hiçbir şey yiyip içemiyorum hayata küstüm, onu çok özlüyorum. Ne yapacağım arkadaşlar