Erkek arkadaşını/Kocasını yakışıklı bulmayanlar

Kocam yakışıklı mı değil mi bilmiyorum ama tipini beğeniyorum. Yani adama bakıp bakıp yakışıklı mı değil mi diye puan vermek objektiflik değil bence siz biraz fazla eleştirel bakıp incelemişsiniz resmen. Bu durumda bana çok da içinize sindiğini düşündürmedi.
Yani dış görünüşünü beğenmezseniz nasıl kimyanız tutuyor ki, cinsel çekim nasıl olabilir? Ne bileyim ben dış görünüşünü sevmesem öpüşüp koklaşamam sevişemem.
Bu objektif bakıp sevgilisini eleştirenler bence pek de sevmiyorlar ya. Yani sadece gönül sevmez dış görünüşü de sevmen lazım.
Çünkü yakışıklılığın ölçüsü olsa da herkesin beğendiği tip başkadır. Kimi esmer döşü kıllı sever ben de esmer adam sevmem, sarışın hadi bilemedin kumral adamları beğenirim mesela. Haliyle belki benim sevdiğim adamı hiç beğenmeyen çok insan vardır mutlaka ama bu benim nezdimde önemsiz, bu o insanı çirkin yapmaz. Ben gayet memnunum çok da beğeniyorum mesela, kalkıp bu durumda biri tipini eleştirirse ağzının payını alır bunu kafama takmam. Sizin içinize sinmeyen bir şeyler var.
Dış görünüşünü beğenmediğiniz biriyle cinsel çekim olacağına aşık olacağınıza pek inanmadım. Tekrar düşünün bence.

Sevgilimi çirkin buluyorum.. Yaa nasıl bir laf o.. Benim nişamlımıda beğenmiyorlar bende gülüp geçiyorum. Valla dünyanın en yakışıklı erkeği o. Başka da yook.. huh

Simdi boyle dusunuyorsunuz da , erkegin biri benim nisanlim iyi de guzel bir kiz degil derse ayrilma sebebi olur.

Tiplere bu kadar takilmayin . Karakteri esastir. Tabi ki kocammm cok yakisikli modunda da gezmeyin. Ortasi iyidir.

Beni de sözlümle kimse yakıştırmıyor hatta istemiyorlardı sırf bu yüzden onu. Ben de biliyorum pek bir yakışıklılığı falan yok ama seviyorum. Nasıl olsa yüzü güzele 40 günde doyulurmuş.

Kalbinin sesini dinle...

Amaaaaaan ne yakışıklılar gördük, yürüdüğünde bütün kafaların aynı yöne döndüğü, heryer boşken etrafındaki bütün masaların kızlarla dolu olduğu, hiç tanımayan kızların onun yüzünden aşk acısı yaşadığı, platonik olanların el ele tutuşarak Karadeniz'den Rusya 'ya köprü olabilecek kadar yakışıklılardı. Ama biraz tanıyınca, kaba saba, ağzına geldiği gibi konuşan, karşısındaki kadını kendisine evet demediği için sürekli rahatsız eden, herkes kendisine 'tamam' dediği için 'hayır'ın ne demek olduğunu anlayamayan tipler. Dışları parlak içi karanlık. O yüzden ben canım kocamı dünyanın en yakışıklı erkeği dahi gelse dönüp bakmam. Çünkü benim tombik tombalak dünyanın en mükemmel erkeği :)

Sevmek ayrı yakışıklı olmak ayrı

Yani koca göbekli koca burunlu adam yakışıklı değildir bu benim onu sevmemi engellemese de sevgi onu yakışıklı olarak değerlendirmemi sağlamaz

Benimkide yakışıklı değil hemde hiç . Göbekli , kısa , saçları dökülüyor . Kimsenin benim yanıma yakıştırdığı yok .Gönül bu kimsenin dediği umrumda bile değil . Göbeğini seviyorum çok Sexsi buluyorum .

Aynn öyle bmde şükrediyorum onun sevgisi herşeye bedell.anlamıyorum zaten iç güzelliğe dglde dıs güzelligine bakanları.suan bahsederken bile kanım kaynıyo Allah bozmasın kızlar hiçbirimizin huzuru bozulmasn aşkı bitmesin insallah

Yakışıklı değilse etkilenmiyorum. Yakışıklıysa da yüz vereceğimin garantisi yok ya bugünlerde etrafımda dolanan bir yakışıklı var. Hem hayat tarzımız çok farklı, hem olgun bulmadım...beğenmedim almadım kusura bakma yakışıklı bebe

Dış görünüş ne kadar önemli olabilir mutluysan o adamla ? Bence bi insanin içi güzelse dışının çok bi önemi yok. 10 yil sonra fiziki görünüşünden eser kalmicagi icin 10 yil icin değmez.

Valla ben kocama aşığım ama aşık olmasam bile o çoooooook yakışıklı zar zor bugünlere getirdim sağdan soldan korudum çok zor çoooook

Ne kadar aşık olursa olsun bir insan,sonuçta göz diye de bir şey var.Tabi sevilen özeldir ama bu en güzel ya da en yakışıklı olacağı anlamına gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…