Erkek arkadaşınız böyle bir istekle gelse?

Bu karakterde bi insanla ömür geçmez nett. Aşk maksimum 3 sene sonra bitiyor evlenince. Saygı ve anlayış devam ettiriyor. Bu yaptığı resmen bencillik ve hükmetmek. Bence iyi düşün.

Atlattıktan kastım işten ayrıldım sadece kpss ve aile hayatı olunca sanırım konu bulamadı öyle tahmin ediyorum sanırım tekrar iş hayatı kıskançlıkları tekrarlayacak. Kızlar cidden ilk defa evlilik düşünüyorum onu kaybetmek istemiyorum. Ciddi anlamda artısı çok fazla ve seviyorum ama bunun gelecekteki versiyonu bundan beterse pişman olursam diye çok düşünüyorum bu yaz aileler tanışacak ve evlilik teklifi hazırlıkları yapıyor duyuyorum arkadaşlardan. Rabbim kimseyi pişman etmesin böyle bir konu açarken bile ona yanlış yapmışım gibi hissederken bana geldiği konular çok üzüyor beni.

Tek tesellim 3 ay aynı şehirde yaşadık ve bu tarz hiçbir sorun yaşamadık çünkü her şeyim ortadaydı uzaklık böyle yaptı bu adamı gerçekten böyle değildi. O yüzden belki özü böyle değildir Deniz pes etme birleşince düzelecek diyor kalbim, aklımsa sizin dediklerinizi diyor.

Ya defol git bitti diceksin ya tamam deyip kafana göre takilcaksin. Mantigi olmayan biriyle tartismaya gerek bile yok. Nasi laf anlatabilirsin ki bu istekle gelen birine. Kendini yorma, yillar hızlı gecio. Duzgun birini bul rahat et. Elin delisiyle cefa cekmek icin cok kisa o yaslar.

O kadar acizce ve geçmişte okusam güleceğim bi cevap vereceğim ki size :)
Ya bulamazsam (bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi )ama çok sevdiğim özellikleri var be.
Çok büyük konuşmuşum yazık bana.

Bu kadar kontrol karşılığında seni özel helikopteriyle uçuracak, dünyayı ayaklarının altına serecekse, vazgeçilmeyecek kadar yakışıklıysa, şeyi de ŞEY! gibiyse hiç tereddüt etme, telofonu istersen klozete at, aksi halde bas tekmeyi, sarmaz!

Grinin elli tonunu okuyanlar anladı

O kadar acizce ve geçmişte okusam güleceğim bi cevap vereceğim ki size :)
Ya bulamazsam (bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi )ama çok sevdiğim özellikleri var be.
Çok büyük konuşmuşum yazık bana.

Canim öyle olur. Sen bi de benimle artik hic ilgilenmio, eskiden kacta yattigima karisirdi simdi baskasitla yatsam umursamaz evresine gelince gör bu hizli karakter degistirenleri :)

Haha aynen. Kaybettigin seyler olacaksa kazandigin da biseyler olmali ki iliskiyi sürdürmeye sebebin olsun.

Win-win diyorsun yani

Bunun evli versiyonları "ben erkeğim benim söylediğimi yapacaksın" diyor..

He bir de şu laf var her okuduğumda gülerim "sana güveniyorum ben etrafa güvenmiyorum"
Ay çok mu klasik geldi yoksa?

Kaç kurtar kendini bulunmaz hint kumaşı değildir elbet taviz tavizi doğurur kuzenime eski eşi nişanlıyken sürekli hesap sorardı basit bir kurs pikniğine bile gitmesine izin vermemişti piknikte sırf kadınlar var ve bende kuzenimle birlikte aynı kurstaydım çok kızmıştım daha nişanlıyken taviz verme tepene çıkar diye haklıymışım adam kıskanç değil kendine itaat edilmesini istiyormuş 4 ay evli kaldılar o cicim ayları kabus ayları oldu o kadar sabırlı kız 4 ayın sonunda sinir kırizi geçirdi baba evine döndü evde camdan bakmasına bile izin vermiyormuştu kardeş gibi büyüyen bizi bile kıskandı erkek kardeşim bile onun gözünde tehdit konumundaymıştı olan kuzenime oldu o zamanlar hasta olacak diye çok korktuk şimdi tekrar evli iki evladı var eşiylede severek evlendiler yani elindeki son şansın değil Allah nasip etsin karşına daha şanslı olacağın kişiler çıkarır

Christian Grey bile olsa çekilmez, zaten Ana bile çekemedi adam dominant BDSM'ciden romantik ev erkeğine dönmüştü sanırım son kitapta ahaha.

Christian Grey bile olsa çekilmez, zaten Ana bile çekemedi adam dominant BDSM'ciden romantik ev erkeğine dönmüştü sanırım son kitapta ahaha.
Ben Christian Grey'in, süt dökmüş kediye dönmeden önceki halini daha çok sevmiştim ama...

Ben de telefon sevmiyorum oyalıyor diye. Gün içinde saatlerce bakmadığım oluyor. Telefona duyarlı ol diye kızıyor. Ah şu adamların orta yolu olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…