- 24 Haziran 2016
- 7.538
- 26.571
- 548
- Konu Sahibi biryudumsu02
-
Atlattıktan kastım işten ayrıldım sadece kpss ve aile hayatı olunca sanırım konu bulamadı öyle tahmin ediyorum sanırım tekrar iş hayatı kıskançlıkları tekrarlayacak. Kızlar cidden ilk defa evlilik düşünüyorum onu kaybetmek istemiyorum. Ciddi anlamda artısı çok fazla ve seviyorum ama bunun gelecekteki versiyonu bundan beterse pişman olursam diye çok düşünüyorum bu yaz aileler tanışacak ve evlilik teklifi hazırlıkları yapıyor duyuyorum arkadaşlardan. Rabbim kimseyi pişman etmesin böyle bir konu açarken bile ona yanlış yapmışım gibi hissederken bana geldiği konular çok üzüyor beni.İlk mesajında kıskançlık krizlerini atlattık demişsin. Nasıl atlattınız? Gözünü korkuttuysan ayrılırım diye şu an blöf yapma ihtimali yüksek görünüyor.
Sevgilini en iyi sen analiz edersin ve aslında bence şuan doğruyu söyleyip söylemediğini hislerinle biliyorsun bile. Hislerini ve mantığını mutlaka dinle. Gözün kör olmasın. Evlilik düşünüyor msn bilmiyorum ama düşünüyorsan böyle bir insanla birlikteyken kırk defa düşün derim.
Haa bir de hiç düşünmene gerek kalmayacak, naif, senin kaçta yattığına karışmayacak, tercihlerine saygı duyacak erkekler de var bu hayatta. Bunu da göz ardı etme.
Bu tavizi başta verdiğimi düşünüyorum. Şimdi neti kapatmak istemesem her gün kapatıyordun bugün neden kapanmayacakmış bir durum mu var diyor. Oysaki amacım bu alışkanlığı yenmek ama onu bile yanlış anlıyor.Sakın ha sakın taviz verme.
O kadar acizce ve geçmişte okusam güleceğim bi cevap vereceğim ki size :)Ya defol git bitti diceksin ya tamam deyip kafana göre takilcaksin. Mantigi olmayan biriyle tartismaya gerek bile yok. Nasi laf anlatabilirsin ki bu istekle gelen birine. Kendini yorma, yillar hızlı gecio. Duzgun birini bul rahat et. Elin delisiyle cefa cekmek icin cok kisa o yaslar.
Bu kadar kontrol karşılığında seni özel helikopteriyle uçuracak, dünyayı ayaklarının altına serecekse, vazgeçilmeyecek kadar yakışıklıysa, şeyi de ŞEY! gibiyse hiç tereddüt etme, telofonu istersen klozete at, aksi halde bas tekmeyi, sarmaz!Güveni sonsuz falan değil, mantıksız bir patolojik kıskançlığı var erkek arkadaşınızın. Yani siz zaten onun düşündüğü gibi bir tip olsanız ona uyudum deyip de ondan habersiz her işi yapabilirsiniz. Sizi bu şekilde engellemesi mümkün değil. Aynen ona bu şekilde anlatın ve bu şekilde sizi incittiğini ve güven sorunu varsa sizden ayrılmasını söyleyin. Zira alttan almaya devam ederseniz bunun sonu camdan dışarı baktırmamak, anlatabildim mi? Sınırlarınızı çizin, inatla ihlal ediyorsa da ayrılın. Çünkü ileride aşk bitiyor, bu böyle devam ederse bir süre sonra "beni sevdiğinden kıskanıyor" dediğiniz şey Çin işkencesine döner. Kıskançlık sizi sevdiğinden değil, kendi özgüvensizliğindendir. Bugün size yapar, yarın ayrılırsanız başka bir kıza yapar. Kendinize has bir durum değil.
O kadar acizce ve geçmişte okusam güleceğim bi cevap vereceğim ki size :)
Ya bulamazsam (bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi )ama çok sevdiğim özellikleri var be.
Çok büyük konuşmuşum yazık bana.
Bu kadar kontrol karşılığında seni özel helikopteriyle uçuracak, dünyayı ayaklarının altına serecekse, vazgeçilmeyecek kadar yakışıklıysa, şeyi de ŞEY! gibiyse hiç tereddüt etme, telofonu istersen klozete at, aksi halde bas tekmeyi, sarmaz!
Grinin elli tonunu okuyanlar anladı
ikizler burcu bi deCanim öyle olur. Sen bi de benimle artik hic ilgilenmio, eskiden kacta yattigima karisirdi simdi baskasitla yatsam umursamaz evresine gelince gör bu hizli karakter degistirenleri :)
Win-win diyorsun yaniBu kadar kontrol karşılığında seni özel helikopteriyle uçuracak, dünyayı ayaklarının altına serecekse, vazgeçilmeyecek kadar yakışıklıysa, şeyi de ŞEY! gibiyse hiç tereddüt etme, telofonu istersen klozete at, aksi halde bas tekmeyi, sarmaz!
Şu an her cümlesi klasik değil itici geliyor sonu hayrolsun :)Bunun evli versiyonları "ben erkeğim benim söylediğimi yapacaksın" diyor..
He bir de şu laf var her okuduğumda gülerim "sana güveniyorum ben etrafa güvenmiyorum"
Ay çok mu klasik geldi yoksa?
Aradığın cevap burdaikizler burcu bi de
Bu kadar kontrol karşılığında seni özel helikopteriyle uçuracak, dünyayı ayaklarının altına serecekse, vazgeçilmeyecek kadar yakışıklıysa, şeyi de ŞEY! gibiyse hiç tereddüt etme, telofonu istersen klozete at, aksi halde bas tekmeyi, sarmaz!
Ben Christian Grey'in, süt dökmüş kediye dönmeden önceki halini daha çok sevmiştim ama...Christian Grey bile olsa çekilmez, zaten Ana bile çekemedi adam dominant BDSM'ciden romantik ev erkeğine dönmüştü sanırım son kitapta ahaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?