Erkek arkadaşınız böyle bir istekle gelse?

İste bunu amaclamistim duzeltmek bu tarz şeylerle gelmemesini sağlamak fakat ters tepti :)

Bende böyle düşündüm açıkçası..Güvensizlikten farklı bir durum bence bu..
Biliyorum erkek milleti güvenilmez vs gibi bir genelleme var fakat bu konuda ona gerçekten çok güveniyorum amaci beni uyutup biriyle konusmak olsa hiç şüphe koymaz ortaya yapacak adam sessiz sakince yapar uykusuzluktan ölüyordu

Benim aklıma direk bu geldi açıkçası.
Kişi kendinden bilir işi hesabı

Yalnız bişey diyim mi adam çok tehlikeli..Direk karşı tarafı itaat ayağıyla gözüne soka soka hem baskı altına alıyor hem iş çevirmek için kendine zemin hazırlıyor.Bu adamla kesinlikle evlenilmez.

Yalnız bişey diyim mi adam çok tehlikeli..Direk karşı tarafı itaat ayağıyla gözüne soka soka hem baskı altına alıyor hem iş çevirmek için kendine zemin hazırlıyor.Bu adamla kesinlikle evlenilmez.
Saman altından su yürütüp kızı da mutsuz ediyor, kendisi de yapacağını yapıyor demek ki.

Normalde her yorum kabulumdur ama burda fazla önyargılı olduğunuzu düşünüyorum :) yine de teşekkür ederim

Normalde her yorum kabulumdur ama burda fazla önyargılı olduğunuzu düşünüyorum :) yine de teşekkür ederim

Fazla önyargılı mı? Siz bence devam edin söz dinleyip uslu kız olmaya.! Demek ki siz ona itaat etmelisiniz(!) Ben evliliğinde ihanetin alasını yaşamış 37 yaşında gayet aklı başında ve erkeklerin ne halt olduğunu çok iyi bilen bir bayanım.Erkekler öyle hayal edilen gibi bir varlık falan değiller.Ama siz lütfen bana aldırmayın zaten siz itaat edin yinede. sevgiler.

Bunları yaptığım gün ayrılmayı tercih ederim. Ben güveniyorum arkadaşlar benim sorunum bu değil icimde vicdanim da rahat :)

Yaşına baktım evet 24 yaşında bir kız gayet normal.Güvenir.Şahsına yapılan şeyin bir kıskançlık olduğunu düşünecek kadar masum yaşlar.İşler öyle olmuyor malesef.Bir erkek bana tel kapattıracak ve ben bunu masum bulucam.Şaka gibi.

Çok değişik cevaplar vermissiniz şaşkınlıkla okudum :) sizin hayatınıza giren her erkek öyle diye hepsinin öyle olması size de saçma gelmiyor mu ? Az önce kocamı aldatiyorum konusu okudum öyleyse bizler de öyle insanlariz bence bakış aciniz yanlış ve acikliyorum durumu bu saydiklarinizi yapan adam benim dikkatimi çekmez arada kilometreler var canlı canlı yapar normal mesajla yapar uyuyorum der telefonla arar ınstagram Facebook üzerinden yapar demem o ki dikkati üzerine çekmez :)

Masum bulmuyorum kıskançlık güvensizlik her şey olabilir ama aldatmak için bu kadar basit bir yol seçmez gibime geliyor

Tamamen kıskançlık ve uzakta olduğun için aşırısını yaşıyorsun seven kıskanır bunu unutma bence yumuşak davranarak sen onu düzeltirsin :)

Ee anlayisli olmayınca iliski bitti :) çözümü yok mu bunun yahu :)
Kimse yapmak istemediği bir şeyi başkası istiyor diye yapmamalı. Anlayış ayrı şey kendinden ödün vermek ayrı şey. Bu kendi hayatını, özgürlüğünü etkileyecek bir şey. Mesela çocuğu ödevini yapmaz dersinden zayıf alır. Annesi, öğretmen çocuğumun kapasite sınırlarını çok aşan ödev verdi diye düşünüp çocuğuna kızmaz, bu anlayıştır. Ancak çocuk, anne ben ödevlerimi yapmayacağım sende günlük işlerini boşla, diye ısrar edip anne de çocuğun kaprisiyle baş edemeyip işlerini yapmasa işleri de dağ gibi birikse bu anlayış değil kendinden ödün vermektir.

İste bunu amaclamistim duzeltmek bu tarz şeylerle gelmemesini sağlamak fakat ters tepti :)

Duzeltemezsin canim. Hatta taviz verdiginde yeri gelcek sana beni boyle kabul ettin diyecek. Emin ol en iyi erkek bile istedigi bir seyi yapmadigin zaman nankor ilan ediyo seni. Yaranilmaz yani. O sana istedigini kabul ettirecegine sen ona istedigini kabul ettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…