- Konu Sahibi merkurvenus
-
Hatasını anlamayi birakin direk "hata yapıyorsun" dedim. Hala aynı terane. Teşekkür ederim yorum içinEvlendiğinde hiç Arayıp sormayacak bazı şeyleri zorlamayla yapamazsın, aramasını istedin diye arasa ne olacak konuşacak konu bulamazsınki..daha önce yaşadım bunları içimden hep ite kalka anlaşmalı bir sevgililikmiş gibi bir his olurdu..inşallah hatasını anlar
Tahammül edemiyorum..
Ben ona şu güne kadar yazma dedim, tamam yazmasın ben dedim ama insan dayanamaz değil mi? Dayanıyor ama. Sevmiyor musun, bak sevmiyorsan söyle saygı duyarım bitsin sınavım var ona çabuk odaklanayım diyorum. Seviyorum diyor. Terk etmek istemiyorum ama şansını zorluyor.
Bir arkadaşım da dedi ki "bir derdi var sana söylemiyor". Olabilir mi acaba
Kesinlikle ben de yüzyüze konuşmak istiyorum. Ama buluşmayı da ayarlayamıyoruz. Inanin böylesi çok sinir bozucu. Adamla tartışmak, sorunu çözmek istiyorum adam ortalıkta yok yanima gelemiyor. Çok bunaldımYazma dedikten sonra yazınca kizdin "yazma demedim mi " dedin,şimdi de "niye yazmıyor ,nasıl dayaniyor" diyorsun :)
Bence yuzyuze konuşun,birbirinize isteklerinizi beklentilerinizi anlatın,karşilayamayacaksaniz da bitirin,net olun.
Güncel: Ona biraz süre verdim.
"Bana şu güne kadar mesaj atma, bana olan sevgini sorgula ve bana kararını bildir. Görüşürüz." dedim. Bana "beni seviyor musun merkur" demiş. Cidden ne ilgisi var onu sevmemin konumuzlaCevap yazmadım.
Sabah günaydın aşkım napıyosun yazmış. Sana şu güne kadar benimle konuşma demiştim dedim, öyle deyince yazmadı bidaha.
Şu an garip bir şekilde huzurluyum. Neden bilmiyorum canım o kadar yanmıyor artık. Elimden geleni yaptım, şimdi top onda. Kendimi büyük görmek manasında demiyorum haşa ama onun yerinde olsam beni kaybetmezdim. Ciddi sabır gösteriyorum.
İşte ben de telefon başında bekledim hep. Sadece ilgi istedim çok mu şey istedimEşimle aramızda 5 yaş var. Yeni tanıştığımızda ben 25 o 30 yalındaydı. Görücü usulü sevgililik oldu bizimki. Ben telefon elinde gezen (hala öyleyim) aramak yerine mesaj atan biriyim. Oysa telefondan bi şeylerokuyan hiç olmadı oyun oynayan biri.. neyse tanıştık mesaj falan atmıyordu . Akşamları arıyordu napıyorsun diye . Tabi telefonla konuşunca ben hiçbir işimi yapamıyordum sıkılıyordum bunalıyordum. Mesajlaşmak istiyordum onu da o istemiyordu. Neyse biz telefonda değil yüz yüze görüştük daha çok. Ben de alıştı m zaaten onun huyuna .. nişanlandık evlendik. Bakıyorum da şimdi daha çok mesajlaşıyoruz şaka gibi ama gerçek. Şimdi 1 haftadır ayrıyız akşamları mesaj atar gündüz arar. Dün Fenerbahçe maçı vardı onun hakkında Mesajlar yazdı mesela.. hayat değişik canım çok beklenti kötü. Huy önemli
hic biri yoksa bence oyle biriside yok. uzulme arkadasim kendi kaybeder. ama sende zaman kaybediyorsun,, benim fikrim.İşte ben de telefon başında bekledim hep. Sadece ilgi istedim çok mu şey istedimNe yüz yüze görüşüyoruz, ne arama, ne mesaj..
O kadar haklısınız ki bir şey diyemiyorum.hic biri yoksa bence oyle biriside yok. uzulme arkadasim kendi kaybeder. ama sende zaman kaybediyorsun,, benim fikrim.
O başka bu başka. Birinde imkansizliktan konusamamak var birinde butun imkanlar musaitken bi arayip sesini bile duymamak var. İnsan sevdigini ozlemez mi, haberdar olmak istemez mi?
Tahammül edemiyorum..
Ben ona şu güne kadar yazma dedim, tamam yazmasın ben dedim ama insan dayanamaz değil mi? Dayanıyor ama. Sevmiyor musun, bak sevmiyorsan söyle saygı duyarım bitsin sınavım var ona çabuk odaklanayım diyorum. Seviyorum diyor. Terk etmek istemiyorum ama şansını zorluyor.
Bir arkadaşım da dedi ki "bir derdi var sana söylemiyor". Olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?