erkek arkadaşınız her gün arar mı?

Biz günde 10'15 kere konuşuyoruzz çalışmamiza rağmen ve 8 yıldır birlikteyiz. O adam şimdi böyleyse ilerisinde nasi olur bilemedim

Her ilişkinin dinamiği farklıdır, ben nasıl geldiyse öyle gider diye düşünmüyorum çünkü bizzat şahidiyim.
Karşılıklı eşit şartlarda mısınız bilmiyorum; yani o öğrenci sen öğrenci ya da aynı statüde başka bir durum. Şimdi o çalışıyor sen çalışmıyorsan normal,akşamları konuşmayı bekleyebilirsiniz.
Bir de,
-Günaydın aşkım
-Günaydın aşkım
-Naptın aşkım
-Okuldayım/işteyim vb aşkım, sen naptın aşkım?
-Ben de okuldayım/işteyim vb aşkım
-....
Bu bana konuşmak için ''konuşmak'' gibi geliyor. Önemli olan akşam uyumadan bir kere dahi arayıp samimi ve içten konuşması daha nitelikli geliyor bana. Ama dedim ya, arz talep meselesi

Tahammül edemiyorum..
Ben ona şu güne kadar yazma dedim, tamam yazmasın ben dedim ama insan dayanamaz değil mi? Dayanıyor ama. Sevmiyor musun, bak sevmiyorsan söyle saygı duyarım bitsin sınavım var ona çabuk odaklanayım diyorum. Seviyorum diyor. Terk etmek istemiyorum ama şansını zorluyor.
Bir arkadaşım da dedi ki "bir derdi var sana söylemiyor". Olabilir mi acaba

Evlendiğinde hiç Arayıp sormayacak bazı şeyleri zorlamayla yapamazsın, aramasını istedin diye arasa ne olacak konuşacak konu bulamazsınki..daha önce yaşadım bunları içimden hep ite kalka anlaşmalı bir sevgililikmiş gibi bir his olurdu..inşallah hatasını anlar

Hatasını anlamayi birakin direk "hata yapıyorsun" dedim. Hala aynı terane. Teşekkür ederim yorum için

Yazma dedikten sonra yazınca kizdin "yazma demedim mi " dedin,şimdi de "niye yazmıyor ,nasıl dayaniyor" diyorsun :)

Bence yuzyuze konuşun,birbirinize isteklerinizi beklentilerinizi anlatın,karşilayamayacaksaniz da bitirin,net olun.

Kesinlikle ben de yüzyüze konuşmak istiyorum. Ama buluşmayı da ayarlayamıyoruz. Inanin böylesi çok sinir bozucu. Adamla tartışmak, sorunu çözmek istiyorum adam ortalıkta yok yanima gelemiyor. Çok bunaldım

Arar araması gerek
Aramıyorsa sevgili değildir o zaten
Sabah kalktığında günaydın yazar seni merak eder destek olur varlığını hissettirir bunları yapmıyorsa o sevgili değildir zaten o vakit kaybıdır zaten gidecektir ..

Eşimle aramızda 5 yaş var. Yeni tanıştığımızda ben 25 o 30 yalındaydı. Görücü usulü sevgililik oldu bizimki. Ben telefon elinde gezen (hala öyleyim) aramak yerine mesaj atan biriyim. Oysa telefondan bi şeylerokuyan hiç olmadı oyun oynayan biri.. neyse tanıştık mesaj falan atmıyordu . Akşamları arıyordu napıyorsun diye . Tabi telefonla konuşunca ben hiçbir işimi yapamıyordum sıkılıyordum bunalıyordum. Mesajlaşmak istiyordum onu da o istemiyordu. Neyse biz telefonda değil yüz yüze görüştük daha çok. Ben de alıştı m zaaten onun huyuna .. nişanlandık evlendik. Bakıyorum da şimdi daha çok mesajlaşıyoruz şaka gibi ama gerçek. Şimdi 1 haftadır ayrıyız akşamları mesaj atar gündüz arar. Dün Fenerbahçe maçı vardı onun hakkında Mesajlar yazdı mesela.. hayat değişik canım çok beklenti kötü. Huy önemli

İşte ben de telefon başında bekledim hep. Sadece ilgi istedim çok mu şey istedim Ne yüz yüze görüşüyoruz, ne arama, ne mesaj..

İlk zamanlar günde 5-6 kez arar sürekli mesajlaşırdık 2 yıl sonunda iş yoğunluğu stres derken 2-3 arama mesaja devam ama ilk zamanlar gibi yoğun değil aama sürekli iletişim halindeydik evlenmeden önce bir gün aramaz mesajlaşırdık diğer gün arardı evlendik 1-2 arama yoğunluğa göre de mesajlaşma

Bende sevgiliniz gibiyim hoşlanmıyorum devamlı aramaktan/aranmaktan. Her dakika mesajlaşalım olayını da sevmiyorum. Gün içinde 1-2 kez konuşmak ve 5-6 mesaj yeterli benim gözümde. 25 yaşım, belki yaştan dolayıdır bu kadar ilgi istemeniz bilemiyorum fazla ilgi bunaltır beni mesela. Erkek arkadaşım da tam tersim, sürekli arar, mesaj atar, mesajını görmediğimde yine arar. Eskiye göre azalttı aramalarını mesajlarını ama bu hale getirene kadar da canım çıktı her gün abartmıyorum yarım saate bir yada saat başı arıyordu. Bence sizde abartmışsınız..

O başka bu başka. Birinde imkansizliktan konusamamak var birinde butun imkanlar musaitken bi arayip sesini bile duymamak var. İnsan sevdigini ozlemez mi, haberdar olmak istemez mi?

Herkes elektronikleşmek zorunda değil ki. Biraz kişinin kendi tercihi olarak da bakmak gerek.

Çocuk sabah yazdığında, "ben sana yazma dedim" dememiş miydiniz çocuğa.. Gerçekten tuhafsınız kalbiniz istemiyorsa diliniz söylemesin. O insan gurursuz gibi yazmak zorunda mı? Duygularını tart düşün şu zamana kadar demişsiniz, adam düşünüyor belli ki

Sana karşı ilgisiz olması, önemsemiyor olduğunu gösteriyor. Sen bu adamı boşver. İnsanı gıcık eden adamdan hayır gelmez.

Malesef anlaması için seni kaybetmesi gerekecek.

Sevgiliyken normal degil bu kadar ilgisiz olması.Evlenince daha da artar.İşteki rahatlıktan aklına pek gelmiyorsun sanırım.

İyi düşün çünkü bu ne aşk ne sevgi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…