erkek arkadaşınız her gün arar mı?

Bende böyle bir konu açmak istiyordum. Benim erkek arkadaşımda böyle. Aslında yüz yüze görüşmek istiyor sürekli fakat mesajlaşma ve arama çok az hatta arama yok bile. gün içinde ne yaptın ne ettin gibisinden konuşuyoruz daha çok yeniyiz bu zamanlarda insanlar sürekli mesajlaşyor ama biz hiç öyle değiliz çok mu anormal acaba bende yorumları merakla okuyorum
 
Akşam aradığında nolur bize de yazın. Bu aralar bu tavırlar erkeklerde bulaşıcı galiba havalardanmıdır nedir . Hepsinde bir tükenmişlik var.

Kızlar özellikle ikinizi alıntıladım benzer durumda olduğumuz için.Konuştuk kendisiyle
Bir güzel ayar verdim, ayrılmak istiyorsan söyle uzatmanın anlamı yok. Böyle giderse ben ayrılacağım çünkü dedim. O da yeni evine, yeni hayata alışmaya çalıştığını bu sürede de beni ihmal ettiğini bunun farkında olduğunu söyledi. Benim senin ilgine ihtiyacım yok, sevgine de yok ama beni oyalamaya da hakkın yok. Sevmiyorum bu yüzden ilgilenmiyorum de olsun bitsin dedim. Yeminler etti, özürler diledi düzeleceğine dair. Bu sana verdiğim ilk ve son şans, bir daha olursa affedeceğimi düşünmüyorum dedim. Ya benimle ilgilenirsin ya da gidersin bu kadar basit dedim.
Sonuç olarak düzelecekmiş, yani umarım
Bu taktik işe yarayacak mı zaman gösterecek.Şimdilik size de tavsiye ederim. Içimdekileri de döktüm ama oh
 
Teşekkür ederim yorumunuz için:) Bana göre az, ona göre yetiyordu demekki. Ama son güncellemeyi yazdım düzelecekmiş çok inanasım gelmiyor ama
 
Size şöyle söyleyim biz buluşamıyoruz. Bulaşma yok, arama yok, ilgi de yok. Öyle olunca kendisinin de varlığıyla yokluğu bir oldu. Benim tepkim bizim hiç görüşmemiz. 4 saat sonra yazabilir hatta 6 7 saat de. Ama bunu her gün yapıyordu. Sağolun yorum için:)
 

Siz neden buluşamıyordunuz acaba ? Yazdıysanız da görmemişim kusura bakmayın.
 
Hatami anladım diyor inşallah öyledir
 
Hayatının en güzel yaşlarında bir insani yola getirmek için, aramayan adama merak etme duygusu yüklemek için çok genç.

Seni aramayani sen hiç arama, bak hayatına
 
Kısaca "aşık değil"
 
biz de dün bu durum hakkında konuştuk ve normale bağladık . Bunun cevabını insan birazda kendinde bulabiliyor.
o bana ben seni istemiyorum seninle birlikte olmak istemiyorum demeyene kadar ben bu ilişkiye tutunmayı tercih ediyorum .
bir haftadır somurtuk somurtuk dolaşan ben dün ki açık açık konuşmalarımızdan sonra güllerim açtı diyebilirim.
hakkatten iki tarafta emek verilen zamanı görüyorsa ilişkiye tutunuyor.

Mesela

A kişisi düşünür ve derki

bu adamla mı uğraşacağım gitsin ve sıradaki gelsin ne onu başı ağrısın ne benim. Yeni kişiler yeni ilişkiler hedeflenir beklenir ve karşılıklı kurtulmayla sonuçlanır.

B kişisi düşünür ve derki


ondan başkasını düşünemiyorum. seviyorum diyemiyorum ama umursuyorum. Başka biriyle tanışma girişimimi hayal edemiyorum bile.


Vallahi açık sözlülük her bir şeyi çözüyor benim tecrübelerime göre.
 
C kişisi (ben oluyor) :
Seviyorum ve ilişkiyi ayakta tutmak için çabalıyorum. Ama benim çabalarım sonuç vermiyorsa ve karşımdakinde düzelme olmuyorsa, vaktimi ve enerjimi onu düzeltmekle harcayamam. Elimden geleni yaptıysam ve hala aynı huyunda devam ediyorsa yapacak bir şey yok demektir.

Sizin de aranızın düzenlemesine sevindim çok mutlu olun Açık sözlü olma konusunda haklısınız dün ne hissettiysem sansürsüz söyledim Biraz ağır konuşmuyor musun dedi, sonra da küfretsen bile haklısın hakettim dedi. Ben bu durumda C kişisiyim
 
Şu teknoloji devrinde bu normal değil. Tamam insanlar birbirini bunaltmasında ama evleneceğin insan yani ilgilenmesi üstüne düşmesi lazım. Söyle bu kadar ilgi bana yetmiyor de ama zorla da olmaz ki. Şimdi böyleyse evlenince daha da azalır o zaman.
 
Öncelik meselesi bu.hayatında önceliği siz değilseniz ilerleyen zamanda hiç olmaz diye düşünüyorum.İlgi gösterme meselesinin uzaklıkla yakınlıkla ilişkinin süresiyle hiç ilgisi yok.tamamen iki kişi arasındaki bağ ile ilgili bişey bu.o bağ güçlü değilse yada oluşmamışsa zorlamayla olmaz.herşeyden önce sizi boş bırakıp aklınızdan silinmek istememesi lazım.ilgisizlik ilişkiyi bitirir.insanlarda kolay kolay değişmiyor malesef.Bir süre sonra eskiye döner düzelse bile diye düşünüyorum.
 
Düzeleceğini söyledi, bakıp göreceğiz. Gerçi huylu huyundan vazgeçmez umarım değişir. Yoksa beni kaybedecek
 
Düzeleceğini söyledi, bakıp göreceğiz. Gerçi huylu huyundan vazgeçmez umarım değişir. Yoksa beni kaybedecek
Belki düzeltmek için çaba harcayabilir. Belli olmaz.
Şu an nasıl? Çabayı görseniz yetecek halbuki... Erkekler genel anlamda bizler gibi düşünmüyor. Değişme var mı peki?
 
Belki düzeltmek için çaba harcayabilir. Belli olmaz.
Şu an nasıl? Çabayı görseniz yetecek halbuki... Erkekler genel anlamda bizler gibi düşünmüyor. Değişme var mı peki?
Bugün bayağı ilgilendi. Resti çekmeseydim aynı kafada gidecekti, ama ben giderim mesajı verince çabalamaya başladı. Uzun vadede sonuç gösterecek. Çünkü şimdi böyleyse evlenince hiç ilgilenmez
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…