erkek arkadaşınız her gün arar mı?

Adamın içinde yoksa ilgili olmak zorla bana ilgili davran diye diretemezsin ve bu tarz taktikler uygularsan en fazla 1 hafta sonuc verir yine hersey eski halini alır. Ya sevgilini olduğu gibi kabul edeceksin ya da ayrılacaksın herkes önüne bakacak.

Bana da günde 5-6 mesaj yeterli, 1-2 kez aramak da olur. Ama şöyle düşünün biz buluşmuyoruz da. Buluşma da yok, mesaj atma da yok, aramak da yok

İnanın soğumak, onu bırakmak istemiyorum. Bu huyunun haricinde iyi biri. Ama mantık tarafım kabullenemiyor. Gün içinde 150 defa sinirleniyorum ama onun bundan haberi yok yazmıyor çünkü.
Evet beni kaybediyor.
Ben kendimin bu kadar sabırlı olduğunu bilmezdim

Size bir şey deyim, başta böyle değildi. İlk 3 ayımız gayet ilgiliydi. Şu son zamanlar ev taşımaydı falan derken böyle oldu. İlk zamanlar tamam dedim anlayış gösterdim, işi bitsin düzelir dedim. Ama düzelmedi

Güncel: Düşünmüş beyefendi. Seviyormuş ama beni kandırıyormuş oyalıyormuş gibi gözüküyormuş. Günaydın dedim

Olmuyorsa diretmenin anlamı yokki. Kendinize yazık ediyorsunuz. İleri de ilgiye daha çok ihtiyacınız olduğunda çok pişman olursunuz. Odunlara kaptırmayın kızlar kendinizi aradınız da adam mı bulamadınız Allah aşkına. Dön bak karşına ne iyi insanlar çıkar. Kendini birşey sanmış pehh

Hiç hayra alamet değil tabi ki aramaması merak etmemesi.. gerçekten kalpten seven bir insan sesini duymak ister , özler , ne yapıyorsun merak eder .. (ki işi de rahatmış buna rağmen)daha 20 li yaşlar dasınız şimdi yapmayacak ne zaman yapacak ablacım..

Sen düşün taşın bence onunla ilgili. Böyleleri hayatından çıkınca insan huzur buluyor emin ol.

Umarım karşına istediğin gibi biri çıkar..
Bu kişiden bi cacık olmaz ilerisini düşünemiyorum bile..

Asla sık boğaz etmedim, sürekli sabrettim. Ama benim de canıma tak etti.
Düşünsenize birine kızgınsınız ama kızgınlığınızı bir türlü kendisine ifade edemiyorsunuz. Belki düzelir diye başta iyi davranıyorsunuz. Aramıyor, sormuyor, buluşmuyor..Lafa gelince seviyor ama. E ben de seviyorum kalbime söz geçiremiyorum ayrılmak kolay olmuyor
Ben bunları hak etmedim, bu muammeleyi hak etmedim. Oysa ne kadar umutlanmıştım mutlu olucam diye. Ben neden diğerleri gibi jest görmüyorum, her kadın bunları hak eder..
Bilmiyorum bir daha sever miyim sevilir miyim.. Yaşım genç ama yoruldum...

Bence normal değil. Sevgiliyken sürekli mesajlaşır,gün içinde defalarca konuşur hatta bazen sabaha kadar yazışırdık :) evlenince azaldı tabi ama öğlene kadar mutlka yazışıyoruz bişeyler eşimle. Genelde o arar beni,sen niye aramıyorsun hep ben arıyorum diye dertlenir arada.. günde 2-3 kere minimum konuşuruz. Onun dışında ara ara yazışırız. Bazen öyle gün olur ki hiç denk gelemeyiz akşama kadar konuşamayız. Hayat işte,hergün bitürlüyüz :)

Mesajı aramayı salla gitsin de yüz yüze görüşme yoksa ilişki yaşamak saçma....
Ben onun gelememe durumlarına da tamam dedim. 6-7 aydır birbirini görmeyen arkadaşım var mutlular. Eh be adam madem görüşemiyoruz ara sor mesajla kendine bağla dimi. Yok bu böyle olmayacak

Akşam aradığında nolur bize de yazın. Bu aralar bu tavırlar erkeklerde bulaşıcı galiba havalardanmıdır nedir . Hepsinde bir tükenmişlik var.

Sonuçta eşim değil ki hergün konuşmaya fazlasıyla gerek yok. Fakültede sevgilisiyle ayrılmadan sürekli konuşan insanlar var. Anlamıyorum dersten kaçıp, hayatı erkek arkadaşı ile telefon görüşmesi buluşması sananlar neden böyle düşünüyor. Ders, iş, sevgili orantılı olmalı. Tıp fakültesi Arkadaşım sevgilisiyle vize final haftası hiç konuşmuyor. Telefonunu sosyal medyayı kapatıp dersini çalışıyor. Size mutluluk dilerim ama sakın az çok görüştüm diye düşünmeyin. Birde başkası 10 kere günde konuşur, bazısı 3 günde bir. Sizin hayatınız. Sizin erkek arkadaşınız. Kimseye göre değil kendi durumunuza göre hareket edin. Anı yaşayın.

sana en son mesajı 4 saat önce attı diye çıldırmak ne demek…
bana göre abartıyorsun…

yorumlarda hep sana hak vermişler, sürekli mesajlaşmak gerekirmiş vs vs.
ben öyle düşünmüyorum.
2,5 senelik bi ilişkim oldu, hiç de öyle hayat yaşamadık. gayet de mutluydum.

hatta sevgilime “4 saattir bana yazmıyorsun!” diye trip atsaydım kızım sen manyak mısın der, takmazdı bile :) keza ben de aynı şekilde.

ben merak ediyorum tüm gün mesajlaşan insanlar yazışacak konuyu nereden buluyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…