- 28 Haziran 2015
- 1.908
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi merkurvenus
-
Bana da günde 5-6 mesaj yeterli, 1-2 kez aramak da olur. Ama şöyle düşünün biz buluşmuyoruz da. Buluşma da yok, mesaj atma da yok, aramak da yokBende sevgiliniz gibiyim hoşlanmıyorum devamlı aramaktan/aranmaktan. Her dakika mesajlaşalım olayını da sevmiyorum. Gün içinde 1-2 kez konuşmak ve 5-6 mesaj yeterli benim gözümde. 25 yaşım, belki yaştan dolayıdır bu kadar ilgi istemeniz bilemiyorum fazla ilgi bunaltır beni mesela. Erkek arkadaşım da tam tersim, sürekli arar, mesaj atar, mesajını görmediğimde yine arar. Eskiye göre azalttı aramalarını mesajlarını ama bu hale getirene kadar da canım çıktı her gün abartmıyorum yarım saate bir yada saat başı arıyordu. Bence sizde abartmışsınız..
İnanın soğumak, onu bırakmak istemiyorum. Bu huyunun haricinde iyi biri. Ama mantık tarafım kabullenemiyor. Gün içinde 150 defa sinirleniyorum ama onun bundan haberi yok yazmıyor çünkü.Malesef anlaması için seni kaybetmesi gerekecek.
Sevgiliyken normal degil bu kadar ilgisiz olması.Evlenince daha da artar.İşteki rahatlıktan aklına pek gelmiyorsun sanırım.
İyi düşün çünkü bu ne aşk ne sevgi..
Size bir şey deyim, başta böyle değildi. İlk 3 ayımız gayet ilgiliydi. Şu son zamanlar ev taşımaydı falan derken böyle oldu. İlk zamanlar tamam dedim anlayış gösterdim, işi bitsin düzelir dedim. Ama düzelmediAdamın içinde yoksa ilgili olmak zorla bana ilgili davran diye diretemezsin ve bu tarz taktikler uygularsan en fazla 1 hafta sonuc verir yine hersey eski halini alır. Ya sevgilini olduğu gibi kabul edeceksin ya da ayrılacaksın herkes önüne bakacak.
Allah Allah o ne demekmiş.. Napacaksın canım karar verdin miGüncel: Düşünmüş beyefendi. Seviyormuş ama beni kandırıyormuş oyalıyormuş gibi gözüküyormuş. Günaydın dedim
Akşam seni arayacağım dedi. Ben de idrak edemedim ne demek. Düzelme kararı almadıysa ayrılacağımAllah Allah o ne demekmiş.. Napacaksın canım karar verdin mi
O zaman haklısınız net.Bana da günde 5-6 mesaj yeterli, 1-2 kez aramak da olur. Ama şöyle düşünün biz buluşmuyoruz da. Buluşma da yok, mesaj atma da yok, aramak da yok
İnanın haklı olmak istemiyorum.. Canım yandıktan sonra haklı olmamın bir anlamı yok kiO zaman haklısınız net.
Ayrılacak benden söylemesi. Zaten seven insan ilgilenir, merak eder ve de arar.Güncel: Düşünmüş beyefendi. Seviyormuş ama beni kandırıyormuş oyalıyormuş gibi gözüküyormuş. Günaydın dedim
Niyeti ayrılmaksa umarım tez zamanda ayrılır, beni boş boş oyalamaz. Ayrılmayacaksa da düzelecek başka çaresi yok..Ayrılacak benden söylemesi. Zaten seven insan ilgilenir, merak eder ve de arar.
Asla sık boğaz etmedim, sürekli sabrettim. Ama benim de canıma tak etti.Hiç hayra alamet değil tabi ki aramaması merak etmemesi.. gerçekten kalpten seven bir insan sesini duymak ister, özler , ne yapıyorsun merak eder .. (ki işi de rahatmış buna rağmen)daha 20 li yaşlar dasınız şimdi yapmayacak ne zaman yapacak ablacım..
Sen düşün taşın bence onunla ilgili. Böyleleri hayatından çıkınca insan huzur buluyor emin ol.
Umarım karşına istediğin gibi biri çıkar..
Bu kişiden bi cacık olmaz ilerisini düşünemiyorum bile..
Mesajı aramayı salla gitsin de yüz yüze görüşme yoksa ilişki yaşamak saçma....İşte ben de telefon başında bekledim hep. Sadece ilgi istedim çok mu şey istedimNe yüz yüze görüşüyoruz, ne arama, ne mesaj..
Ben onun gelememe durumlarına da tamam dedim. 6-7 aydır birbirini görmeyen arkadaşım var mutlular. Eh be adam madem görüşemiyoruz ara sor mesajla kendine bağla dimi. Yok bu böyle olmayacakMesajı aramayı salla gitsin de yüz yüze görüşme yoksa ilişki yaşamak saçma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?