- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.101
Canim uste vücudu strese sokmamak lazim diyorlar ya ben kizima da diyetteyken hamile kalmıştım baya sıkı diyet yapmıştım ondan kararsizimCanim bendr söylemiştim bir ara buraya ogunden beri nasladim 4 kilo gitti denemene 1 ay varsa zayiflama gruplarına katilabilirisn
Canim benim de kafami bu strese sokma isi kurcaliyor zaten. Evet gebe kaldiktan sonra da verilebilir.hani birde iyi beslenmeli 3 4 kilo alinmali diyor ya canim erkek bebek icinYoğun diyet yapmicam cnm öyle karar verdim. Vucudu strese sokmayalim. Gebe kaldiktan sonra insallah dikkat eder ilk ay 3-4 kilo verebiliriz.
miyorum ama yapmaya calisacagim artikCanim uste vücudu strese sokmamak lazim diyorlar ya ben kizima da diyetteyken hamile kalmıştım baya sıkı diyet yapmıştım ondan kararsizim
Ay bilmiuom cnm acaip bir bel ağrısı var ama çok var..göğüslerim hafif dolgunlaştı gibi ama psikolojik de olabilirAmin canm insallah Allahin takdirine birakacagiz mecbur
bu arada sende bir farklilik yokmu vücudunda degisiklik :)
Aminn cnm inşallahİnşallah canım .Rabbim hepinize de nasip eder.Emeklerinizin karşılığını inşallah alacaksınız
Canım deneyeceğin ay gireceğimi sana daha önce söylemiştim unutmadım rabbim kısmet ederse seve seveCanim onumuzdeki aylarda bizlerde deneme yapacağız insallah denkgelirsin bizlere benim bu yumurtlama testi konusunda bilgi sıfır üstelik adetim de ilacla oldugu icin napcam bilmiyorum
Allah razi olsun canim benimCanım deneyeceğin ay gireceğimi sana daha önce söylemiştim unutmadım rabbim kısmet ederse seve seve
Hadi bakalım kızlarr bekliyoruz :)Senden sonrada sanirim ben varim canim
Amin canımSağolsun varolsunlar... o diger yüzü bende biliyorum cnm Allah islah etsin.. konumuza dönelim hadisen gebelikten önce folikasit kullanmismiydin
Amin ya..valla gerçekten beklemek merak duygusu şuan bende tavan geçmiyor günlerrrrrr:)Zaten nasil sabrediyon diye aklima geliyo :)) hele bide hamileysen yandik belirtiler belirtilerinsallah yakusuklu bir prensin olurr
Kasım’dan beri takip ediyorum hiç çatlamadığı olmadı. Daha iki hafta önce gittim doktora herşey yolındaydı. İnşaAllah kist olmaz canım. Ben takip ediyorum yine.Bazen yumurta olgunlaşmayıp kis olur .Ama belli olmaz bence takibi bırakma
Amin canım Allah razı olsunCanim insallah herşey yolunda gider
Henüz şeffaf olmadı canımAkıntının şeffaf renk olması lazim
İnşallah canım şimdi ne durumda testlerin ?Kasım’dan beri takip ediyorum hiç çatlamadığı olmadı. Daha iki hafta önce gittim doktora herşey yolındaydı. İnşaAllah kist olmaz canım. Ben takip ediyorum yine.
Hadi hayırlısıAdetime 5 gün kaldı :)Gecemavisim
3 kızın mı var ?Bir okuyabilsem 3 çocuklatelefon sürekli elimden uçuyor biri oyun oynar biri ödev için araştırma yapmak için alır biri yemek ister inan elime tel aldıgım zaman başımda dikilirler şuan bile ortanca kız anne ver birşeye bakacam diyor
Sevecenim sen bana yazmıştın özelden zaten inşallah gönlüme göre verir piki gördüm ilişkiye girdim sabah açılmıştı artık rabbim biliyor gerisini ama şunu meraknediyorum sonuçta o süreci bilirsin tek ilişki yaptım ya sonrasındaki belirtilerin neşer olmuştu gebeliğe dair onlarında yazarsan kıyaslama yapabilirim her gebelik farklı i her insanda ama olsun paylaşırsan mutlu olurum cnmHadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?