Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim bendr söylemiştim bir ara buraya ogunden beri nasladim 4 kilo gitti denemene 1 ay varsa zayiflama gruplarına katilabilirisn
Canim uste vücudu strese sokmamak lazim diyorlar ya ben kizima da diyetteyken hamile kalmıştım baya sıkı diyet yapmıştım ondan kararsizim

Yoğun diyet yapmicam cnm öyle karar verdim. Vucudu strese sokmayalim. Gebe kaldiktan sonra insallah dikkat eder ilk ay 3-4 kilo verebiliriz.
Canim benim de kafami bu strese sokma isi kurcaliyor zaten. Evet gebe kaldiktan sonra da verilebilir.hani birde iyi beslenmeli 3 4 kilo alinmali diyor ya canim erkek bebek icin

Yok ben pek zaten süt urunlerini tercih etmiyorum ama eşim cok tuketir pekmez sevmez bir kere keciboynuzu pekmezi aldi birkac kasıktan sonra yiyemedi aslinda soyle mi yapsak eger musait olunca alt alta kadinin beslenme sekli die yazilip sonra erkegin beslenme sekli mi yazilsa daha iyi olur Elifemm-

Hmm aslinda dogru soyluyorsun ama ben mesela bol su ph 8 olan sonrA ekmegi azalttim birde sekeri mümkün olduğunca azalttim karbonhidrati azalttim bunların pek sakincasi olacagini sanmiyirim mesela kuru safulye iyiymis diyolar bundan sonra sık sik yapmaya calisacagim mercimek corbasi da ayni sekilde nohut sev
Canim uste vücudu strese sokmamak lazim diyorlar ya ben kizima da diyetteyken hamile kalmıştım baya sıkı diyet yapmıştım ondan kararsizim
miyorum ama yapmaya calisacagim artik

Canim onumuzdeki aylarda bizlerde deneme yapacağız insallah denkgelirsin bizlere benim bu yumurtlama testi konusunda bilgi sıfır üstelik adetim de ilacla oldugu icin napcam bilmiyorum
Canım deneyeceğin ay gireceğimi sana daha önce söylemiştim unutmadım rabbim kısmet ederse seve seve

Sağolsun varolsunlar... o diger yüzü bende biliyorum cnm Allah islah etsin.. konumuza dönelim hadi sen gebelikten önce folikasit kullanmismiydin
Amin canım
Kullanmadım ama pişmanım FOLDEN markayı öneriyordu doktor .Kardeşim 3 ay kullandı tüm diyetleri uyguladı şimdi 6 haftalık hamile ona da dua edin elinden gelen herşeyi yaptı sonuç rabbimin

3 kızın mı var ?

Hadi hayırlısı
Sevecenim sen bana yazmıştın özelden zaten inşallah gönlüme göre verir piki gördüm ilişkiye girdim sabah açılmıştı artık rabbim biliyor gerisini ama şunu meraknediyorum sonuçta o süreci bilirsin tek ilişki yaptım ya sonrasındaki belirtilerin neşer olmuştu gebeliğe dair onlarında yazarsan kıyaslama yapabilirim her gebelik farklı i her insanda ama olsun paylaşırsan mutlu olurum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…