Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım önceki sayfalarda yazdıysan onları okuyayım hatırlamasım da yazdığıno seni de yormam böylelikle

Evet canım zamanlama süperdi ...
İlişkiden sonra sağda bir batma oldu .Namaza eğildiğimde göğüslerimde bir dolgunduk oldu .Erken gebelik testi alıp yaptım 1 haftada gebelik çıkar yazıyordu ama maalesef çıkmadı bende artık yok gebelik dedim .Ama sağdaki batma ve göğüslerimin şişkinliği fazlalaştı 12. günün gecesi test yaptım pozitif şok olmuştum umudum kalmamıştı .

Amanınn ne güzel ya bel ağrın var mıydı?

Daha sonra bel ağrım oldu
Yani ben ertesi günden itibaren bel ağrısı çekiyorum bana çok garip geliyor ama geçen gece portakal suyu canım çekti ama hiç içmem normalde sevmemde posası ağzıma gelir o tattan hoşlanmam..böyle buz gibi olsa da içsem dedim ne alakaysa onu da bilmiyorum:) canın bişeyler çekiyor muydu senin de :)

Testin güzel canım gitgide koyulaşıyor bugün yarın pik olur bence
Sağol canım bende öyle tahmin ediyorum. Dün akşam 9 da yaptığım test hafif silik çıkınca korktum çatladı sandım. Böğürtlen kökü kürü yapmıştım çünkü bu ay. Ama gece 1 gibi yaptığım daha koyuydu sanki rahatladım. Sağolsun sabirinde çok yardımcı oldu. Allah razı olsun hepinizden

Daha var gibi kaçıncı günündesin
Aslında 16 günümdeyim. Ama benim adetim leke şeklinde başlar ve 3 gün sadece leke gelir hatta leke bile denemez ya neyse sonra kanama gelir. Bi kadın Doğum uzmanı adet kanamasının yoğun olarak başladığı ilk günden itibaren yumurtlama tarihi hesaplanır demişti. Asıl kanamaya bakarsak 13. Günü denk geliyor.

Gülüm 3 gündür sizi sessiz takip ederek dıştan yorumumu nacizane yapmak isterimki.insanın sözle ifade edeceği şey bazen yazarken karşı taraf yanlış anlıyo.Bambaşka konuya dönüşüyor.
Budaki olayda direk bu olmuş.
Biz burda birbirimize destek olmaya devam edelim konuyu kapatalım. Omuz omuza oğluşları doğuralım.

Aynen canm kapattik zaten tatsiz bir hadiseydi bir daha yasanmamasi temennisiyle Allahın izniyle sirasiyla hepimizde guzel haberleri verecegimiz gunler gelecek insallah

Ovulasyon yapıyor musun cnm
Bu ay yapmadım burda 5 tane over testi 12 euro 2 günde bitiriyorum meraktan . Zaten ben hiç o pik olayını göremedim akıntım oldu yumurta akını gördüm elimde uzadı ama over pik yapmadı.
Benim yaşımda geçiyor doktor dedi zaten artık şansım azalıyormuş
Bu ay vucüt ısı kontrolü ve akıntıma bakarak 2 gün önce birliktelik yaşadık doğrumu yaptık bilmiyomda.
Ben 3 çocuk doğurdum.ama çok cahilmişim burda anladım . Hiç böyle şeyleri bilmiyordum. Halen de pek bilmiyorum duamı ediyorum vücudumu tanımaya çalışıyorum.

Bu ay deneme yaptınmı testlerlemi yumurtlama gününü ayarlıyorsun

Bu ay deneme yaptınmı testlerlemi yumurtlama gününü ayarlıyorsun
Yaptım canım hatta bu ay ilk kez 6 gün adetim geçikti tamam oldu dedim.
Ama öyle bir bel ve kasık ağrısıyla adet oldum ki çocuk düşürüyorum sandım.
Bu ay over testi yapmadım. Vucut ısıma akıntıma baktım sadece.
Risk aldım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…