- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.121
Sevecenim sen bana yazmıştın özelden zaten inşallah gönlüme göre verir piki gördüm ilişkiye girdim sabah açılmıştı artık rabbim biliyor gerisini ama şunu meraknediyorum sonuçta o süreci bilirsin tek ilişki yaptım ya sonrasındaki belirtilerin neşer olmuştu gebeliğe dair onlarında yazarsan kıyaslama yapabilirim her gebelik farklı i her insanda ama olsun paylaşırsan mutlu olurum cnm
Canım önceki sayfalarda yazdıysan onları okuyayım hatırlamasım da yazdığıno seni de yormam böylelikleSevecenim sen bana yazmıştın özelden zaten inşallah gönlüme göre verir piki gördüm ilişkiye girdim sabah açılmıştı artık rabbim biliyor gerisini ama şunu meraknediyorum sonuçta o süreci bilirsin tek ilişki yaptım ya sonrasındaki belirtilerin neşer olmuştu gebeliğe dair onlarında yazarsan kıyaslama yapabilirim her gebelik farklı i her insanda ama olsun paylaşırsan mutlu olurum cnm
Hadi canım Allah emeklerini boşa çıkartmasınKasım’dan beri takip ediyorum hiç çatlamadığı olmadı. Daha iki hafta önce gittim doktora herşey yolındaydı. İnşaAllah kist olmaz canım. Ben takip ediyorum yine.
Evet canım zamanlama süperdi ...Sevecenim sen bana yazmıştın özelden zaten inşallah gönlüme göre verir piki gördüm ilişkiye girdim sabah açılmıştı artık rabbim biliyor gerisini ama şunu meraknediyorum sonuçta o süreci bilirsin tek ilişki yaptım ya sonrasındaki belirtilerin neşer olmuştu gebeliğe dair onlarında yazarsan kıyaslama yapabilirim her gebelik farklı i her insanda ama olsun paylaşırsan mutlu olurum cnm
Canım şuan burda sabah 7. Test yapmadım henüz. Öğlen 11 gibi yapacağım paylaşırım inşAllah yine. Gece en son 1 gibi yaptım onu da ekleyeyim hemenİnşallah canım şimdi ne durumda testlerin ?
Amanınn ne güzel ya bel ağrın var mıydı?Evet canım zamanlama süperdi ...
İlişkiden sonra sağda bir batma oldu .Namaza eğildiğimde göğüslerimde bir dolgunduk oldu .Erken gebelik testi alıp yaptım 1 haftada gebelik çıkar yazıyordu ama maalesef çıkmadı bende artık yok gebelik dedim .Ama sağdaki batma ve göğüslerimin şişkinliği fazlalaştı 12. günün gecesi test yaptım pozitif şok olmuştum umudum kalmamıştı .
Testin güzel canım gitgide koyulaşıyor bugün yarın pik olur benceCanım şuan burda sabah 7. Test yapmadım henüz. Öğlen 11 gibi yapacağım paylaşırım inşAllah yine. Gece en son 1 gibi yaptım onu da ekleyeyim hemen
Daha var gibi kaçıncı günündesinCanım şuan burda sabah 7. Test yapmadım henüz. Öğlen 11 gibi yapacağım paylaşırım inşAllah yine. Gece en son 1 gibi yaptım onu da ekleyeyim hemen
Daha sonra bel ağrım olduAmanınn ne güzel ya bel ağrın var mıydı?
Yani ben ertesi günden itibaren bel ağrısı çekiyorum bana çok garip geliyor ama geçen gece portakal suyu canım çekti ama hiç içmem normalde sevmemde posası ağzıma gelir o tattan hoşlanmam..böyle buz gibi olsa da içsem dedim ne alakaysa onu da bilmiyorum:) canın bişeyler çekiyor muydu senin de :)Daha sonra bel ağrım oldu
Ovulasyon yapıyor musun cnmGecemavisim hoşgeldin canım. Ben pek anlamıyorum bu kk nın kurallarını.ama tekrar burda olmana sevindim
K Khvekokusu20 bende ocak ayından beri deniyenlerdenim ama tık yok.
Benim tarla sanırım artık verimli değil yumurtalaruyuyor
Cnm sen 2.adetini oldunmu@Elifemm- özledik seni bacisi 10 günum kaldi buralarda ol yardima ihtiyacim olacak
Sağol canım bende öyle tahmin ediyorum. Dün akşam 9 da yaptığım test hafif silik çıkınca korktum çatladı sandım. Böğürtlen kökü kürü yapmıştım çünkü bu ay. Ama gece 1 gibi yaptığım daha koyuydu sanki rahatladım. Sağolsun sabirinde çok yardımcı oldu. Allah razı olsun hepinizdenTestin güzel canım gitgide koyulaşıyor bugün yarın pik olur bence
Aslında 16 günümdeyim. Ama benim adetim leke şeklinde başlar ve 3 gün sadece leke gelir hatta leke bile denemez ya neyse sonra kanama gelir. Bi kadın Doğum uzmanı adet kanamasının yoğun olarak başladığı ilk günden itibaren yumurtlama tarihi hesaplanır demişti. Asıl kanamaya bakarsak 13. Günü denk geliyor.Daha var gibi kaçıncı günündesin
Gülüm 3 gündür sizi sessiz takip ederek dıştan yorumumu nacizane yapmak isterimki.insanın sözle ifade edeceği şey bazen yazarken karşı taraf yanlış anlıyo.Bambaşka konuya dönüşüyor.canim öncelikle banlanmandaki seyi yazayim sadece ben banlandim dedin ya sanirim konuya yorum yapanlardan biri swnin yazidigin bir mesajı kiblemis egerki sende yada bende bizle dalga gecenleri o öfkemize yenik dusmeden onalri kiblemis olsaydik birkac kisi daha banlanirdi ama biz sadece cevabımızı vererek kendimiizi savunduk ben akil edemedim keske yapmis olsaydim
Sahur meselesine gelince sahurda yazmis olsalardi yazmamda sizleri yada bilen arkadaslari suclamam değildi aslında yine vurgilayarak kac defa yazdim benim sansizligim sahurda "gayet normal tabi o satte" kimsenin olmamasiydi dedim. Sabahleyin gecemavisim bekle yazmis ama is isten geçmişti dedim. Sahur vakti orda olmama ihtimalinizin sizin girmeyip yadaSEVECENIM yanlis anladigi sekilde sizin yuzunuzden girseydiniz bana cevap yazsaysiniz ben deneme yapmayacaktim seklinde yazilmis bir yazı degildi. Benim sansizligim die tabir ettim aslinda ama hepinizden Allah razi olsun yardim etmeye calistiniz hele sen dedigin gibi okadar dil döktün ama ben ertesi gun senin bağlandığını görünce neden banlandi die yazdigin mesajlari okuyunca nekadar cabalayip mesajlar çektiğini farkettim o anda yazışmalardan ötürü farkedemiyorz.
Aslinda soyle birsey var ben bu topige geldiğimden beri yanlis hatırlamıyorsam sen ve diger arkadaşların hepsi genelde ya sabirin ablaya yada elifeme soruyordunuz. Ben onlarin bu konuda bilgili oldiklarini sanmistim taki sevecenin o uzucu ve kırıcı mesajında ben ve gecemavisimde tecrubeliyiz yazınca anladim. Ogun bana yorum yaparken grubta birbirimize fikirlerimizi söyleriz ya seninde fikrini beyan ettigini sanmistim ben kendime ve eşime güvenmediğim icin hap ictim. Ki yine zarari kendime yapmistim aslinda ama olay farkli boyuta geldi.
Ama her ne olursa olsunSEVECENIM mesajini haketmedim inanin dün gecmisi bastan tekrar okumaya basladim seveceniminde daha ilk zamanlarındaki mesajlarinda bizim gibi okadar tecrubesizmiski ilk bu topige girdiginde yasadiklari gibi beni de anlamasini beklerdim sevecenim yazmis daha once sana kac kere yazdim demiş herkes yazdi herkes elindem geldiğince Allah razi olsun cevap veriyor ben bunu hic inkar etmedim
Birde aslinda ben 3 aydir vucudumu tanimak icin ov testleri yaptim ilk ay pik yapti testim az olduğu icin ertesi gune bekledim cok açılmıştı deneme olmadi ikinci ay piki kaciridm ne ara pik olup ne ara açıldığını anlamadim bu ayda piki görünce her iki ayda olduğu gibi hemen silinir sandim dedigin gibi her ay ayni olmuyor belki daha zamani degildi belki 3 aydır oglum olma ihtimali vardi ama nasibimde olmadigi icin boyle aksilikler giiriyo belki bu 3 ayda deneseydim kizim olabilirdi oyuzden aksilik girdi bilemeyiz Rabbim bize neyi nasip ederse onun önüne hicbirsey gecemez hepimiz bize yazilmis kaderi yasiyoruz aslinda keske kandil gecesi boyle kirginliklar yasanmasaydi tek diyebileceğim bu..
Allah razi olsun senden de hem okadar yardim etmene ragmen seni dinlemeyip uzerine yine bana yardim etmeye çalıştığın icin bende haksızlığa gelemiyorum keske konuyu acan olarak ben banlansaydim ama olan oldi hakkini helal et canm
Gülüm 3 gündür sizi sessiz takip ederek dıştan yorumumu nacizane yapmak isterimki.insanın sözle ifade edeceği şey bazen yazarken karşı taraf yanlış anlıyo.Bambaşka konuya dönüşüyor.
Budaki olayda direk bu olmuş.
Biz burda birbirimize destek olmaya devam edelim konuyu kapatalım. Omuz omuza oğluşları doğuralım.
Bu ay yapmadım burda 5 tane over testi 12 euro 2 günde bitiriyorum meraktan . Zaten ben hiç o pik olayını göremedim akıntım oldu yumurta akını gördüm elimde uzadı ama over pik yapmadı.Ovulasyon yapıyor musun cnm
Evet canım3 kızın mı var ?
Bu ay deneme yaptınmı testlerlemi yumurtlama gününü ayarlıyorsunBu ay yapmadım burda 5 tane over testi 12 euro 2 günde bitiriyorum meraktan . Zaten ben hiç o pik olayını göremedim akıntım oldu yumurta akını gördüm elimde uzadı ama over pik yapmadı.
Benim yaşımda geçiyor doktor dedi zaten artık şansım azalıyormuş
Bu ay vucüt ısı kontrolü ve akıntıma bakarak 2 gün önce birliktelik yaşadık doğrumu yaptık bilmiyomda.
Ben 3 çocuk doğurdum.ama çok cahilmişim burda anladım . Hiç böyle şeyleri bilmiyordum. Halen de pek bilmiyorum duamı ediyorum vücudumu tanımaya çalışıyorum.
Yaptım canım hatta bu ay ilk kez 6 gün adetim geçikti tamam oldu dedim.Bu ay deneme yaptınmı testlerlemi yumurtlama gününü ayarlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?