Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnternetten alsan olmaz mı? Marketlerden alınca pahalı oluyor

Kızlar ben yumurtlamamı kaçırmışım ne yazık ki. Dün gün içinde pik oldu demek ki. Daha önce de olmuştu bu bana. Bi anda pik oluyo birkaç saat içinde de silikleşiyor benim testlerim. Ben artık bi dahaki aya kaldım. Testimi de ekliyorum. Bi dahaki ay koyulaşmaya başlayınca sık sık kontrol ederim artık. Bu aydan nasibim yokmuş benim demek ki

Eklentiler

• 1D0FED6E-CCCE-42D4-89BA-CDC775655BC2.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 109
İnternetten alsan olmaz mı? Marketlerden alınca pahalı oluyor
Bende internetten düşünüyorum artık ama .haftaya türkiyeye gelicem ordan alayım daha uygun ve daha çok var içinde.
Kızlar sizden ricam bana doğduğunuz ay yılı ve son adet ayınızı bi yazsanız doğruluğuna bakayım bi eski takvime .

Doğmuş çocuklarımız için mi söyleyeceğiz son adet tarihimizi yoksa bu aykini mi canım

3 ay bende de aynı oldu ama anlamadığım şey bu hafta yumurtlama gününden 2 gün önce şeffaf akıntı geldi .yani hem salı hem çarşamba iki kere şeffaf akıntı taharet alınca elime geldi.testte yapmadım kaldım merak içinde neyse arada tembellik yapıyom bu ay disiplin li olamadım.

Yumurta çatlamadan hemen önce su gibi bi akıntı geliyor. Dün benden geldi mesela ama ben ihtimal vermemiştim pik görmediğim için. Öyleymiş demek ki

Canım önemli olan erkek diye düşünüyorum ben kadınlarin yumurtlama dönemindeki akıntısı zaten bazik.orgazm olmaya çalış eşine daha çok önem ver derim ben.ben eşime hiçbirşey yaptiramadim ama O kendi beslenmesine çok düşkündür öğlen dışarda hergün et ağırlıklı yiyor bende akşam sulu yemek yapıyorsam mutlaka et koyardim kuru baklagil ağırlıklı yapmaya çalıştım hep.

Kizlar slm işe basladigim icin cok giremiyorum nasilsiniz bi degisiklik var mi?
Benim adete 6 gun kala kanla karisik lekelenmem oldu sonra yumurta aki gb akindi geldi ilk defa boyle oldu anlamadim. Acaba bu ay iki kez mi yumurtladim ? Anlayan varmi Elifemm- sen anlarsin

Rabbim kolaylık versin evet canım bazen yumurtlama döneminde bazı kadınlarda lekelenme olabiliyor.yumurta akınida gorduysen büyük ihtimal yumurtlama gerçekleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…