- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.141
İnternetten alsan olmaz mı? Marketlerden alınca pahalı oluyorBu ay yapmadım burda 5 tane over testi 12 euro 2 günde bitiriyorum meraktan . Zaten ben hiç o pik olayını göremedim akıntım oldu yumurta akını gördüm elimde uzadı ama over pik yapmadı.
Benim yaşımda geçiyor doktor dedi zaten artık şansım azalıyormuş
Bu ay vucüt ısı kontrolü ve akıntıma bakarak 2 gün önce birliktelik yaşadık doğrumu yaptık bilmiyomda.
Ben 3 çocuk doğurdum.ama çok cahilmişim burda anladım . Hiç böyle şeyleri bilmiyordum. Halen de pek bilmiyorum duamı ediyorum vücudumu tanımaya çalışıyorum.
Bende internetten düşünüyorum artık ama .haftaya türkiyeye gelicem ordan alayım daha uygun ve daha çok var içinde.İnternetten alsan olmaz mı? Marketlerden alınca pahalı oluyor
Doğmuş çocuklarımız için mi söyleyeceğiz son adet tarihimizi yoksa bu aykini mi canımBende internetten düşünüyorum artık ama .haftaya türkiyeye gelicem ordan alayım daha uygun ve daha çok var içinde.
Kızlar sizden ricam bana doğduğunuz ay yılı ve son adet ayınızı bi yazsanız doğruluğuna bakayım bi eski takvime .
3 ay bende de aynı oldu ama anlamadığım şey bu hafta yumurtlama gününden 2 gün önce şeffaf akıntı geldi .yani hem salı hem çarşamba iki kere şeffaf akıntı taharet alınca elime geldi.testte yapmadım kaldım merak içinde neyse arada tembellik yapıyom bu ay disiplin li olamadım.Kızlar ben yumurtlamamı kaçırmışım ne yazık ki. Dün gün içinde pik oldu demek ki. Daha önce de olmuştu bu bana. Bi anda pik oluyo birkaç saat içinde de silikleşiyor benim testlerim. Ben artık bi dahaki aya kaldım. Testimi de ekliyorum. Bi dahaki ay koyulaşmaya başlayınca sık sık kontrol ederim artık. Bu aydan nasibim yokmuş benim demek ki
Doğmuş olanDoğmuş çocuklarımız için mi söyleyeceğiz son adet tarihimizi yoksa bu aykini mi canım
Yumurta çatlamadan hemen önce su gibi bi akıntı geliyor. Dün benden geldi mesela ama ben ihtimal vermemiştim pik görmediğim için. Öyleymiş demek ki3 ay bende de aynı oldu ama anlamadığım şey bu hafta yumurtlama gününden 2 gün önce şeffaf akıntı geldi .yani hem salı hem çarşamba iki kere şeffaf akıntı taharet alınca elime geldi.testte yapmadım kaldım merak içinde neyse arada tembellik yapıyom bu ay disiplin li olamadım.
22/09/1991 Doğum tarihimDoğmuş olan
Kız çıktı22/09/1991 Doğum tarihim
15 aralık 2014 son adet tarihimdi
03.11.1999.Kız çıktı
Aynen canım bi kızımız var. Hangi takvime bakıyorsun bu aradaKız çıktı
Canım önemli olan erkek diye düşünüyorum ben kadınlarin yumurtlama dönemindeki akıntısı zaten bazik.orgazm olmaya çalış eşine daha çok önem ver derim ben.ben eşime hiçbirşey yaptiramadim ama O kendi beslenmesine çok düşkündür öğlen dışarda hergün et ağırlıklı yiyor bende akşam sulu yemek yapıyorsam mutlaka et koyardim kuru baklagil ağırlıklı yapmaya çalıştım hep.Yok ben pek zaten süt urunlerini tercih etmiyorum ama eşim cok tuketir pekmez sevmez bir kere keciboynuzu pekmezi aldi birkac kasıktan sonra yiyemedi aslinda soyle mi yapsak eger musait olunca alt alta kadinin beslenme sekli die yazilip sonra erkegin beslenme sekli mi yazilsa daha iyi olurElifemm-
29.07.1988Bende internetten düşünüyorum artık ama .haftaya türkiyeye gelicem ordan alayım daha uygun ve daha çok var içinde.
Kızlar sizden ricam bana doğduğunuz ay yılı ve son adet ayınızı bi yazsanız doğruluğuna bakayım bi eski takvime .
Rabbim kolaylık versin evet canım bazen yumurtlama döneminde bazı kadınlarda lekelenme olabiliyor.yumurta akınida gorduysen büyük ihtimal yumurtlama gerçekleşti.Kizlar slm işe basladigim icin cok giremiyorum nasilsiniz bi degisiklik var mi?
Benim adete 6 gun kala kanla karisik lekelenmem oldu sonra yumurta aki gb akindi geldi ilk defa boyle oldu anlamadim. Acaba bu ay iki kez mi yumurtladim ? Anlayan varmiElifemm- sen anlarsin
Gülüm sen 16 yaşında annemi oldun, bu takvimler 18 den sonra gösteriyo malesef seninkine bakamıycam03.11.1999.
Son adet tarihim 08.12.2015
Hangi yıl canım29.07.1988
19 mart
15.02.1986Gülüm sen 16 yaşında annemi oldun, bu takvimler 18 den sonra gösteriyo malesef seninkine bakamıycam
Rabbim kisa zamanda nasip etsin canim@Gecemavisim hoşgeldin canım. Ben pek anlamıyorum bu kk nın kurallarını.ama tekrar burda olmana sevindim
K Khvekokusu20 bende ocak ayından beri deniyenlerdenim ama tık yok.
Benim tarla sanırım artık verimli değil yumurtalaruyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?