- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.161
Sagol canim benim sanirim bu ay iki kez yumurtladim.oyyy isim zor benimRabbim kolaylık versin evet canım bazen yumurtlama döneminde bazı kadınlarda lekelenme olabiliyor.yumurta akınida gorduysen büyük ihtimal yumurtlama gerçekleşti.
2017Hangi yıl canım
Senin kızmıydı.erkek gösterdi aralık ayını15.02.1986
19.12.2011
Aminn isteyen herkese nasip etsin insallahRabbim kisa zamanda nasip etsin canim
Sanada erkek dedi bu takvimde çürük çıktı. Neyse yılmaz yok yola devam29.07.1988
19 mart
Evet cnm tamam önemli değılGülüm sen 16 yaşında annemi oldun, bu takvimler 18 den sonra gösteriyo malesef seninkine bakamıycam
Canim hangi takvimmis bu bu bana da baksan olur mu? L Lilarengim1 canim sanada yazdim ama girmedin sanirimSanada erkek dedi bu takvimde çürük çıktı. Neyse yılmaz yok yola devam
artuk elimden geldiğince iki gunde et yepmaya kur baklagil yapmaya calisacagimCanım önemli olan erkek diye düşünüyorum ben kadınlarin yumurtlama dönemindeki akıntısı zaten bazik.orgazm olmaya çalış eşine daha çok önem ver derim ben.ben eşime hiçbirşey yaptiramadim ama O kendi beslenmesine çok düşkündür öğlen dışarda hergün et ağırlıklı yiyor bende akşam sulu yemek yapıyorsam mutlaka et koyardim kuru baklagil ağırlıklı yapmaya çalıştım hep.
Aslında eski çin takvimi olay sadece hangi yaştaysan o seneye bakılan .benim ve komşumunki doğru çıkınca acabamı diye sizede bakayım dedim. Buda olmadıCanim hangi takvimmis bu bu bana da baksan olur mu? L Lilarengim1 canim sanada yazdim ama girmedin sanirim
Canım senin pikten kaç saat sonra açıldı hani erkek bebek için pikten sonraki açıklığı gorunce ilişki oluyoduSevecenim sen bana yazmıştın özelden zaten inşallah gönlüme göre verir piki gördüm ilişkiye girdim sabah açılmıştı artık rabbim biliyor gerisini ama şunu meraknediyorum sonuçta o süreci bilirsin tek ilişki yaptım ya sonrasındaki belirtilerin neşer olmuştu gebeliğe dair onlarında yazarsan kıyaslama yapabilirim her gebelik farklı i her insanda ama olsun paylaşırsan mutlu olurum cnm
Canım sen nezaman düşünüyorsunCanım senin pikten kaç saat sonra açıldı hani erkek bebek için pikten sonraki açıklığı gorunce ilişki oluyodu
Canım dördüncü bebege nasıl karar verdinAslında eski çin takvimi olay sadece hangi yaştaysan o seneye bakılan .benim ve komşumunki doğru çıkınca acabamı diye sizede bakayım dedim. Buda olmadı
Oldum cnm şuan ikinci adetteyim.Cnm sen 2.adetini oldunmu
Ben olsam yapardım çunkü doktorda tahmini konusacaktir mesela yarin catlar der ama hangi saat oldugunu kestiremez ama elinde test olursa daha garanti olur diye düşünüyorum.Gecemavisim SEVECENIM Elifemm- kizlar bisey sorcam ben yumurtlama takibi yapacak doktor buldum da ovulasyon testi de yapmama gerek var mi hic yakalayamadım yumurtlamayi testle çünkü
İlk kızım canım 2.kızım son adet 2.11.2014Senin kızmıydı.erkek gösterdi aralık ayını
Canım mutlaka testlede takip yap benim pazar gecesi saat 1 de çatladı mesela.hiç belli olmuyorGecemavisim SEVECENIM Elifemm- kizlar bisey sorcam ben yumurtlama takibi yapacak doktor buldum da ovulasyon testi de yapmama gerek var mi hic yakalayamadım yumurtlamayi testle çünkü
Elifem sendemi şubat dogumlusun kova burcusun yaniİlk kızım canım 2.kızım son adet 2.11.2014
Doğum tarihim 15.02.1986
Evet var potasyum çok fazla patateste bol bol patateslide yapabilirsiniz yemeklerimizi.ben öğlenleri haslayip tuz pul biber döküp yerdim bazen.Kızlar patateste erkek bebek diyetinde varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?