- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.181
Evet canım kova yim :)Elifem sendemi şubat dogumlusun kova burcusun yani
Canim ama ben bi turlu pik yakalayamadimBen olsam yapardım çunkü doktorda tahmini konusacaktir mesela yarin catlar der ama hangi saat oldugunu kestiremez ama elinde test olursa daha garanti olur diye düşünüyorum.
Canım ben yaşıma iki ekleyip hamile kaldıgım aylara bakıyorum üçüde tuttu sende yaz bakıyım dogru çıkacakmıİlk kızım canım 2.kızım son adet 2.11.2014
Doğum tarihim 15.02.1986
Tamam canim of isim zor valla benim milletin kiz isterken kendiliğinden erkek nasil oluyor bilmemCanım mutlaka testlede takip yap benim pazar gecesi saat 1 de çatladı mesela.hiç belli olmuyor
Bende kovayım canım yazarmısın çocukların hamile kaldıgın ay ve yıl hemen bakayımEvet canım kova yim :)
Anladim canimAslında eski çin takvimi olay sadece hangi yaştaysan o seneye bakılan .benim ve komşumunki doğru çıkınca acabamı diye sizede bakayım dedim. Buda olmadı
Tamam ışte doktor takibiyle yapman daha mantıklı en azından kontrole gittiğinde yumurta ordami değilmi emin olursun ben ç.tesi baktirdim bana daha catlamaz bu dedi tahmini ama ertesi gün gece çatladı testle tespit ettim birliktelik oldu.p.tesi teyit amaçlı tekrar gittim gerçekten de catlamisti.Canim ama ben bi turlu pik yakalayamadim
Som adetlerimBende kovayım canım yazarmısın çocukların hamile kaldıgın ay ve yıl hemen bakayım
Himm tamam canim artik sizlerdeen yardım alicam test konusunda su nisani bi atlatayim daTamam ışte doktor takibiyle yapman daha mantıklı en azından kontrole gittiğinde yumurta ordami değilmi emin olursun ben ç.tesi byapayim baktirdim bana daha catlamaz bu dedi tahmini ama ertesi gün gece çatladı testle tespit ettim birliktelik oldu.p.tesi teyit amaçlı tekrar gittim gerçekten de catlamisti.
Kaçıncı günün bnm bugün 6 dün 5.gundu klomeni kullanmaya başladımOldum cnm şuan ikinci adetteyim.
Elifem son gebelik ekim ayı içindemi olduSom adetlerim
19 aralık 2011
2 kasım 2014
11 ekim 2017
Evet canım ekimde yumurtlama olduElifem son gebelik ekim ayı içindemi oldu
Benimde bugun 6.gunum cnmKaçıncı günün bnm bugün 6 dün 5.gundu klomeni kullanmaya başladım
Elifem büyük kızın erkek çıkıyor diger ikisi dogru çıktı bizim ev halkı hepsi sen ne hesaplıyorsun diyor kızkardeşimde dahilSom adetlerim
19 aralık 2011
2 kasım 2014
11 ekim 2017
Elifem hamile olmadan önce folik asit kullandınmı gebelik öncesi folbiol kullanılması daha iyiymiş diye duydum bukonuda bilgin varmı canımEvet canım ekimde yumurtlama oldu
Çok iyi olur .Ama test yaparsan en azından çat anını yakalarsın .Gecemavisim SEVECENIM Elifemm- kizlar bisey sorcam ben yumurtlama takibi yapacak doktor buldum da ovulasyon testi de yapmama gerek var mi hic yakalayamadım yumurtlamayi testle çünkü
Maşallah canım Çok şanslı bir annesin üç prensesEvet canım
Benim aşerme daha sonra bu oldu canım kaptırma kendini düşünmeYani ben ertesi günden itibaren bel ağrısı çekiyorum bana çok garip geliyor ama geçen gece portakal suyu canım çekti ama hiç içmem normalde sevmemde posası ağzıma gelir o tattan hoşlanmam..böyle buz gibi olsa da içsem dedim ne alakaysa onu da bilmiyorum:) canın bişeyler çekiyor muydu senin de :)
Adetlerin çat anın hemen hemen benimkinin aynısı sana tavsiyem o gecelerde uyumamaya çalış her an pik ve çat oluyor öylece kaçırıyoruz malasefKızlar ben yumurtlamamı kaçırmışım ne yazık ki. Dün gün içinde pik oldu demek ki. Daha önce de olmuştu bu bana. Bi anda pik oluyo birkaç saat içinde de silikleşiyor benim testlerim. Ben artık bi dahaki aya kaldım. Testimi de ekliyorum. Bi dahaki ay koyulaşmaya başlayınca sık sık kontrol ederim artık. Bu aydan nasibim yokmuş benim demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?