Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allaha havale et onları Cnm bence insanın 3 kizinin olması çok güzel bişey ins rabbim banada nasip eder doğumum sezeryan ile olmasaydı 5 çocuk düşünüyodum ama ne yazıkki sezeryan sayısı en fazla 4mus 5. Riskliymis

Kizlar simdi benim kafama takilan şu diyelim ki ben test yaptim pik i gordum yani ikisi de ayni koyulukta deneme yaptim diyelim hadi benim testim deneme yaptiktan 2 3 gun sonra açılırsa yani 2 3 gün pik durumu devam ederse ozaman y ler ölüp x ler kalacak Gecemavisim SEVECENIM @Elifemm-

Canim hic canini skma sen seninle ayni durumu annemde yasadi cok hala da yaşıyor simdi benimde kizim olunca "yazik olsun bakalim" diyorlar Allaha havale et Rabbim kizlarinla sana uzun guzel omurler nasip etsin. O adama da cok kızdım sanane sanki sen bakiyorsun kizsa da oglansa da seni ne ilgilendiriyor ben olsam hayirdir amca nüfusuna mi alacan derdim demisligim de vardir zaten

Öncelikle pik demek çizgilerin eşit koyulukta olması demek degil T çizgisinin C çizgisinden koyu olması demek,ne zaman catlayacagida kişiden kişiye değişir kimisinde hemen çatlar kimisinde 2-3 bile sürüp çatlama süreci uzun olabilir. Eger ki akıntının şeffaf renk olup en yoğun olduğu gün birliktelik olursa spermler bu ortamda uzun yaşayabilir bazik oldugu icin diğer türlü y sayidindada x sayısında da mutlaka azalma olacaktır bu yöntemde y lerin dayanıksız ve hızlı olduğu kabul edilip yumurtlama ya en yakın saatler öneriliyor.

Peki canim şöyle sorayim ikinci cizgi siliklesmesi nedir peki çatlamış mi demek oluyor

Canim benim bu konuda kafam cok karışık önümüzdeki ay deneme yapacağım ama hala cozebilmis degilim simdi benim birinci sorunum yumurtlama döneminde akintim cok az oluyor olmuyor denecek kadar az iki yada 3 kere oluyor bunun nedeni nedir ve bunu artırabileceğim bi yöntem var mi yada bu erkek bebek icin olumsuz bi durum mudur Elifemm-

Kızlar bnmde bi sorum olacaktı bnm bugün adetim bitti temizlendim çok şükür klomende bu akşam bitiyor cumartesi kontrolüm var şimdi o zamana kadar korunmasız ilişki olursa bi sorun olurmu acaba

O dönemler bol bol su ic cnm. Yesil cayinda artirdigini okumustum. Ama testleri kullanmadan en az 3 saat sivi almamaya dikkat et.

Siliklesmeyi gordukten sonra tek iliski yani degil mi canım siliklestigi halde catlamama yada gec catlama durumu olamaz degil mi?
Testleri paylasirsin cnm. Cok cok siliklesirse kaciyor yumurta. T nin c den koyu oldugu ani yakalarsın insallah bundan sonraki evre t ve c nin ayni renge dönustügu an önemli. bu donem biraz zor oluyor. Ama sen doktorada gidicen kolay olur insallh

Insallah canim ya dua edin benim icin

Kızlar sağ taraf kasigum çok ağrıyor az önce iç camasirum islandi inanın çok korktum ya yine leke geldiyse diye çok şükür değildi sivi beyaz akintiydi sefaf renkte katı değildi sizce bu ne anlama geliyor eşim dün gece boaldı inanın 10 12 gunluk perhizi vardı ben söyledim ona artık kendini bi sekilde boalt diye yanı ilişki olmadı yanlış anlamayın simdi bnm ne yapmam gerekiyor bi akıl verin bu geceyi degerlendireymmi

Ya erken gebelik testi sonuçta ..ne bilim böyle yıkılmış gibiyim
üzülme Can'ım inşallah adet gecikmesi olduğunda testlerde çıkar çoğu kişide bu durum yaşandı rabbiö hayırlısını nasip etsin inşallah

Can'ım pikken deneme geçen günkü benim duruma düşme ben hem kendim hata yapmiştim birde üzerime haklı yada haksız farketmez gelinince duygusal değişimler yasadım rabbim rast getirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…