- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.381
Hayırlısı olsun cnm inşallahVall kasıklarım ağrıyor bugün..kesin adet olcam
Allaha havale et onları Cnm bence insanın 3 kizinin olması çok güzel bişey ins rabbim banada nasip eder doğumum sezeryan ile olmasaydı 5 çocuk düşünüyodum ama ne yazıkki sezeryan sayısı en fazla 4mus 5. RiskliymisSelam kızlar yazmasam da sık sık okuyorum sizi. Sizlerle mutlu oluyorum gerçekten. @Mirnaz85 canım yanlış hatırlamıyorsam sevevenim de test yapmıştı çıkmamıştı diye hatırlıyorum ben ümidini kesme. Bizim bir tanıdık vardı 4 kez hamile kaldı kız oldu şuan 4 kızı oldu. Başka bir tanıdık ikiz oğulları vardı yine oğlu oldu. Bazen biz ne yapsak kaderin önüne geçemiyoruz. Bugün başıma gelen şey beni çok üzdü otobüsteyim büyük kızı göze götürüyorum diğerleri de yanımda bırakacak kimse olmadığı için. Arkamda oturan amca hanımına diyor ki bak 3 çocuk 3 de kız böyle yüz ifadesini görmeliydiniz aşağılar gibi bakıyordu için acıdı baksan sanırsın ki Allah a inanan insan ama o cümlesinden sonra bilmiyorum çok üzüldüm hanımı ne güzel falan diye toparlamaya çalıştı ama kırılan kalp kırılmıştı. Ben kızlarını çok seviyorum ve onlarla gezerken onurla geziyorum kimse bunu bozamaz
Canım atık yumurta olduğu için normal zamanında olursun yine büyük ihtimalNormalde yarin olmam gerekiyor iki yum catlayinca neye gore adet olunuyo bilmiyorum
Canim hic canini skma sen seninle ayni durumu annemde yasadi cok hala da yaşıyor simdi benimde kizim olunca "yazik olsun bakalim" diyorlar Allaha havale et Rabbim kizlarinla sana uzun guzel omurler nasip etsin. O adama da cok kızdım sanane sanki sen bakiyorsun kizsa da oglansa da seni ne ilgilendiriyor ben olsam hayirdir amca nüfusuna mi alacan derdim demisligim de vardir zatenSelam kızlar yazmasam da sık sık okuyorum sizi. Sizlerle mutlu oluyorum gerçekten. @Mirnaz85 canım yanlış hatırlamıyorsam sevevenim de test yapmıştı çıkmamıştı diye hatırlıyorum ben ümidini kesme. Bizim bir tanıdık vardı 4 kez hamile kaldı kız oldu şuan 4 kızı oldu. Başka bir tanıdık ikiz oğulları vardı yine oğlu oldu. Bazen biz ne yapsak kaderin önüne geçemiyoruz. Bugün başıma gelen şey beni çok üzdü otobüsteyim büyük kızı göze götürüyorum diğerleri de yanımda bırakacak kimse olmadığı için. Arkamda oturan amca hanımına diyor ki bak 3 çocuk 3 de kız böyle yüz ifadesini görmeliydiniz aşağılar gibi bakıyordu için acıdı baksan sanırsın ki Allah a inanan insan ama o cümlesinden sonra bilmiyorum çok üzüldüm hanımı ne güzel falan diye toparlamaya çalıştı ama kırılan kalp kırılmıştı. Ben kızlarını çok seviyorum ve onlarla gezerken onurla geziyorum kimse bunu bozamaz
Öncelikle pik demek çizgilerin eşit koyulukta olması demek degil T çizgisinin C çizgisinden koyu olması demek,ne zaman catlayacagida kişiden kişiye değişir kimisinde hemen çatlar kimisinde 2-3 bile sürüp çatlama süreci uzun olabilir. Eger ki akıntının şeffaf renk olup en yoğun olduğu gün birliktelik olursa spermler bu ortamda uzun yaşayabilir bazik oldugu icin diğer türlü y sayidindada x sayısında da mutlaka azalma olacaktır bu yöntemde y lerin dayanıksız ve hızlı olduğu kabul edilip yumurtlama ya en yakın saatler öneriliyor.Kizlar simdi benim kafama takilan şu diyelim ki ben test yaptim pik i gordum yani ikisi de ayni koyulukta deneme yaptim diyelim hadi benim testim deneme yaptiktan 2 3 gun sonra açılırsa yani 2 3 gün pik durumu devam ederse ozaman y ler ölüp x ler kalacakGecemavisim SEVECENIM @Elifemm-
Peki canim şöyle sorayim ikinci cizgi siliklesmesi nedir peki çatlamış mi demek oluyorÖncelikle pik demek çizgilerin eşit koyulukta olması demek degil T çizgisinin C çizgisinden koyu olması demek,ne zaman catlayacagida kişiden kişiye değişir kimisinde hemen çatlar kimisinde 2-3 bile sürüp çatlama süreci uzun olabilir. Eger ki akıntının şeffaf renk olup en yoğun olduğu gün birliktelik olursa spermler bu uzun yaşayabilir diğer türlü y sayidindada x sayısında da mutlaka azalma olacaktır bu yöntemde y lerin dayanıksız ve hızlı olduğu kabul edilip yumurtlama ya en yakın saatler öneriliyor.
Pik olduktan sonra T(test çizgisi) çizgisinde hafif bir açılma bile farkettiysen çatlama gerçekleşmiştir demekPeki canim şöyle sorayim ikinci cizgi siliklesmesi nedir peki çatlamış mi demek oluyor
Siliklesmeyi gordukten sonra tek iliski yani degil mi canım siliklestigi halde catlamama yada gec catlama durumu olamaz degil mi?Pik olduktan sonra T(test çizgisi) çizgisinde hafif bir açılma bile farkettiysen çatlama gerçekleşmiştir demek
O dönemler bol bol su ic cnm. Yesil cayinda artirdigini okumustum. Ama testleri kullanmadan en az 3 saat sivi almamaya dikkat et.Canim benim bu konuda kafam cok karışık önümüzdeki ay deneme yapacağım ama hala cozebilmis degilimsimdi benim birinci sorunum yumurtlama döneminde akintim cok az oluyor olmuyor denecek kadar az iki yada 3 kere oluyor bunun nedeni nedir ve bunu artırabileceğim bi yöntem var mi yada bu erkek bebek icin olumsuz bi durum mudur Elifemm-
Testleri paylasirsin cnm. Cok cok siliklesirse kaciyor yumurta. T nin c den koyu oldugu ani yakalarsın insallah bundan sonraki evre t ve c nin ayni renge dönustügu an önemli. bu donem biraz zor oluyor. Ama sen doktorada gidicen kolay olur insallhSiliklesmeyi gordukten sonra tek iliski yani degil mi canım siliklestigi halde catlamama yada gec catlama durumu olamaz degil mi?
Suyu gundelik hayatimdada cok iciyorum ama faydasini goremedim.yesilcay aldim onu da deniycemO dönemler bol bol su ic cnm. Yesil cayinda artirdigini okumustum. Ama testleri kullanmadan en az 3 saat sivi almamaya dikkat et.
Insallah canim ya dua edin benim icinTestleri paylasirsin cnm. Cok cok siliklesirse kaciyor yumurta. T nin c den koyu oldugu ani yakalarsın insallah bundan sonraki evre t ve c nin ayni renge dönustügu an önemli. bu donem biraz zor oluyor. Ama sen doktorada gidicen kolay olur insallh
Iste aklima takilan da bu canim t nin c den koyu olduğu an birliktelik oldu diyelim hadi bu koyuluk 1 2 gun devam ederse aklima takilan yer burasıInsallah canim ya dua edin benim icin
Canım ilişki pik yaptığı zaman olmasın pik sonrası eşit koyuluk oluyo ya o zaman çat olmuş oluyor pik süresi herkeste değişebilirIste aklima takilan da bu canim t nin c den koyu olduğu an birliktelik oldu diyelim hadi bu koyuluk 1 2 gun devam ederse aklima takilan yer burası
üzülme Can'ım inşallah adet gecikmesi olduğunda testlerde çıkar çoğu kişide bu durum yaşandı rabbiö hayırlısını nasip etsin inşallahYa erken gebelik testi sonuçta ..ne bilim böyle yıkılmış gibiyim
Can'ım pikken deneme geçen günkü benim duruma düşme ben hem kendim hata yapmiştim birde üzerime haklı yada haksız farketmez gelinince duygusal değişimler yasadım rabbim rast getirsin insallahKizlar simdi benim kafama takilan şu diyelim ki ben test yaptim pik i gordum yani ikisi de ayni koyulukta deneme yaptim diyelim hadi benim testim deneme yaptiktan 2 3 gun sonra açılırsa yani 2 3 gün pik durumu devam ederse ozaman y ler ölüp x ler kalacakGecemavisim SEVECENIM @Elifemm-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?