- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.401
Canim ben anlamadim.... sen cinsiyete önemli değil diyorsun ya istedigin an birlikteligini yap gitsin....Kızlar bana yardım edebilecek kimse yok herhalde
Arkadaşim ben iki kizim oldugu halde anne ve yaninda olan genc kizlarini görunce içim açiliyor benimde kizlarim buyusun bianonce diyorum bence cok havali görünuyoruz. Cahil insanlarin laflari etkilemesin bizi.
Maşallah canım sen büyütmüşsin benim peş peşe ya 7 5 ve 3 yaşında oldukları için dikkat çekiyorum sanırımİlerde havan ayrı oluyor kızz boşver sen milleti,
Boşverrr
Benimde 3 kızım var şuan onlarla arkadaş gibi olduk büyük Kızım 19 yaşına gircek .
Hatta bazen anne kız olduğumuza inanmıyorlar.buda ayrı bi hava veriyor.
Canım kız evlat hayırlıdır arkamda dağ gibi dururlar hele bi büyüsün ler gör o zaman asıl böyle gözle acıyarak bakan lara ben acıyorum belki de kızı yok kıskanıyo r olabilir allahım böylesine akı fikir versin
Moralini bozma canım
Onca örnek var çevremizde, çok gördük oğlum oldu diye böbürlenipde, o oğlan büyüyünce neler yaptığını anne babalara.
Rabbim hayırlısını versin kız erkek fark etmez
2 kızım var, Allahım eksikliklerini göstermesin
Şimdiden 2 side bana çok yardımcı
Başları göğe erio sanki oğlan doğurunca
Banada neler neler demişlerdi
Kaynana: erkek çocuğu düşman anahtarı diye eltiye benim yanımda bebeğin altını açtırıodu
Dengesiz kendini bilmezler bitmez malasef
Allaha havale etmek en iyisi
Rabbim hayırlı damatlar nasip etsin kızlarımıza
İyi bir damat, kazanılmış erkek evladı diye okumuşdum
Canim hic canini skma sen seninle ayni durumu annemde yasadi cok hala da yaşıyor simdi benimde kizim olunca "yazik olsun bakalim" diyorlar Allaha havale et Rabbim kizlarinla sana uzun guzel omurler nasip etsin. O adama da cok kızdım sanane sanki sen bakiyorsun kizsa da oglansa da seni ne ilgilendiriyor ben olsam hayirdir amca nüfusuna mi alacan derdim demisligim de vardir zaten
Erkek olmasını bende istiyorm Cnm ama ben bu testlerden anlamıyorum bide adetlerim çok düzensiz o yüzden öyle şeylerle uğraşıp stres yapmak istemiyorum kısmette ne varsa o olur rabbim yeterki bu sefer sağlıklı bi sekilde nasip etsin diyorumCanim ben anlamadim.... sen cinsiyete önemli değil diyorsun ya istedigin an birlikteligini yap gitsin....
Cnm zaten klomen bu akşam bitiyor cumartesi kontrolüm var yumurtaların büyüklüğüne bakacak ona göre catlatma ignesi verecek sanırım bnm demek istediğim de yanı bugün itibariyle cumartesi kadar ilişki olursa tutma şansı varmı yokmu diyorum yada korunmalimi girelimPrensesim2016 canım ben olsam doktor dediğinde denerim sende riske atma
Ben senin yerinde olsam doktora gidene ķadar kadar korunur catlatma ignesinden 38 saat sonra denerdim. Buyuk ihtimal söylecektir zaten birliktelik gunleriniCnm zaten klomen bu akşam bitiyor cumartesi kontrolüm var yumurtaların büyüklüğüne bakacak ona göre catlatma ignesi verecek sanırım bnm demek istediğim de yanı bugün itibariyle cumartesi kadar ilişki olursa tutma şansı varmı yokmu diyorum yada korunmalimi girelim
Cnm sanırım catlatma ignesinden 38degil36 saat sonra birliktelik oluyor aynen doktor zaten belirli günleri söylüyor haklısın ben senin dediğini bi yapiyim o gune kadar korunacaz sonrasi allah büyükBen senin yerinde olsam doktora gidene ķadar kadar korunur catlatma ignesinden 38 saat sonra denerdim. Buyuk ihtimal söylecektir zaten birliktelik gunlerini
Akıntının mutlaka şeffaf renkte olması lazım çünkü bahsettiğim bu akıntı bazik oluyor ve çok sayıda spermin yaşaması için uygun ortam yaratıyor.yeşil çayın östrojen hormonunu artirmasina bağlı akıntı miktarını arttırdığını okumuştum birde erkek bebek için eski üyelerin yumurtlama ya yakın öksürük surubu kullandığını okumuştum,öksürük surubu normalde balgamin sivilastirilip atılmasını sağlıyor vajinal akintininda sulanmasina etki ediyor..istersen bir deneCanim benim bu konuda kafam cok karışık önümüzdeki ay deneme yapacağım ama hala cozebilmis degilimsimdi benim birinci sorunum yumurtlama döneminde akintim cok az oluyor olmuyor denecek kadar az iki yada 3 kere oluyor bunun nedeni nedir ve bunu artırabileceğim bi yöntem var mi yada bu erkek bebek icin olumsuz bi durum mudur Elifemm-
Evet canım çok içine sinmiyorsa doktora da baktirip büyüklüğüne göre az çok tahmin edip testlede pekistirebilirsin.Siliklesmeyi gordukten sonra tek iliski yani degil mi canım siliklestigi halde catlamama yada gec catlama durumu olamaz degil mi?
Bir sorun olmaz canım.tek ilişki denemeyeceksen iyi olur eşinin spermler i yenilenmiş olur sürekli 1-2 gün arayla deneyebilirsin.ç.tesi yumurtanın buyuklugune göre doktor tahmini çatlama durumunu söyler yada sen sor ona göre hareket et karar senin canım rabbim gönlüne göre versinKızlar bnmde bi sorum olacaktı bnm bugün adetim bitti temizlendim çok şükür klomende bu akşam bitiyor cumartesi kontrolüm var şimdi o zamana kadar korunmasız ilişki olursa bi sorun olurmu acaba
Adet bitimi zaten beyaz yada sarı akıntı gelir bildiğin krem gibi yumurtlama yaklaşınca şeffaf renk alır.deneyeceğin güne kadar perhiz yapacak misin bilmiyorum senin kararın ne.bu kadar bekletme spermler yenilensin.Kızlar sağ taraf kasigum çok ağrıyor az önce iç camasirum islandi inanın çok korktum ya yine leke geldiyse diye çok şükür değildi sivi beyaz akintiydi sefaf renkte katı değildi sizce bu ne anlama geliyor eşim dün gece boaldı inanın 10 12 gunluk perhizi vardı ben söyledim ona artık kendini bi sekilde boalt diye yanı ilişki olmadı yanlış anlamayın simdi bnm ne yapmam gerekiyor bi akıl verin bu geceyi degerlendireymmi
Ben senin yerinde olsam 1-2 gün arayla korunmalı birliktelik denerdim ç.tesi çatlama durumuna göre hareket ederdim.yumurtlama dan 1 gün öncesi bile akıntı fazla olduğu için erkek bebek şansı yüksek çünkü yoğun akintida spermler uzun süre canlı kalabiliyor.hemde eşinin spermler i yenilenmiş olur sürekliCnm zaten klomen bu akşam bitiyor cumartesi kontrolüm var yumurtaların büyüklüğüne bakacak ona göre catlatma ignesi verecek sanırım bnm demek istediğim de yanı bugün itibariyle cumartesi kadar ilişki olursa tutma şansı varmı yokmu diyorum yada korunmalimi girelim
Amin cnm inşallah Rabbim evlatlarımızın güzel günlerini görmeyi hepimize nasip etsin inşallah. Saol Allah razı olsun. Sorduğun için çok teşekkür ederimBaşarılarının devamını dilerim kızına Cnm AllAh kolaylık versin inşallah
Canim ben kızıma bu şekilde hamile kaldım. Bence hafif silindigini görmeden deneme olmamaliKizlar simdi benim kafama takilan şu diyelim ki ben test yaptim pik i gordum yani ikisi de ayni koyulukta deneme yaptim diyelim hadi benim testim deneme yaptiktan 2 3 gun sonra açılırsa yani 2 3 gün pik durumu devam ederse ozaman y ler ölüp x ler kalacakGecemavisim @SEVECENIM@Elifemm-
Anladım Cnm amin sağol allah sendende razı olsun bebeguini sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim kolaylık versinBir sorun olmaz canım.tek ilişki denemeyeceksen iyi olur eşinin spermler i yenilenmiş olur sürekli 1-2 gün arayla deneyebilirsin.ç.tesi yumurtanın buyuklugune göre doktor tahmini çatlama durumunu söyler yada sen sor ona göre hareket et karar senin canım rabbim gönlüne göre versin
Kız alemsin güldürdün beniCanim hic canini skma sen seninle ayni durumu annemde yasadi cok hala da yaşıyor simdi benimde kizim olunca "yazik olsun bakalim" diyorlar Allaha havale et Rabbim kizlarinla sana uzun guzel omurler nasip etsin. O adama da cok kızdım sanane sanki sen bakiyorsun kizsa da oglansa da seni ne ilgilendiriyor ben olsam hayirdir amca nüfusuna mi alacan derdim demisligim de vardir zaten
Perhiz yapacam Cnm evet haklısın önce beyaz geldi krem sonra sarıya dönüştü şimdi bi baktım kahverengi lekelenmem olmuş yine ya ben ne yapacağım bu durumdan bıktımAdet bitimi zaten beyaz yada sarı akıntı gelir bildiğin krem gibi yumurtlama yaklaşınca şeffaf renk alır.deneyeceğin güne kadar perhiz yapacak misin bilmiyorum senin kararın ne.bu kadar bekletme spermler yenilensin.
Inşallah Cnm sende sağol cnm arada yaz merakta bırakma biziAmin cnm inşallah Rabbim evlatlarımızın güzel günlerini görmeyi hepimize nasip etsin inşallah. Saol Allah razı olsun. Sorduğun için çok teşekkür ederim
Oylemi cnm tm korunmalı birliktelik olacak o zamana kadar tabi bu kahvereni lekelerden kurtulabilirsemBen senin yerinde olsam 1-2 gün arayla korunmalı birliktelik denerdim ç.tesi çatlama durumuna göre hareket ederdim.yumurtlama dan 1 gün öncesi bile akıntı fazla olduğu için erkek bebek şansı yüksek çünkü yoğun akintida spermler uzun süre canlı kalabiliyor.hemde eşinin spermler i yenilenmiş olur sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?