Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşim ben iki kizim oldugu halde anne ve yaninda olan genc kizlarini görunce içim açiliyor benimde kizlarim buyusun bianonce diyorum bence cok havali görünuyoruz. Cahil insanlarin laflari etkilemesin bizi.

Takmıyorum canım aslında genelde pek takmam ama amca alallede duymamış ister gibi söyledi bende çekingen bir insanım kalp kırmaktan da korkarım sustum. Bende öyle valla kızlarım büyüsün diye bakıyorum

Maşallah canım sen büyütmüşsin benim peş peşe ya 7 5 ve 3 yaşında oldukları için dikkat çekiyorum sanırım

Elbette canım bende gurur duyuyorum kızlarıma mutluyumda elhamdülillah ama boş konuşanlar olmasa daha iyi olacak

Çok haklısın canım Allah sana sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ben bebek işinden vazgeçtim zaten kızlarıma hayırlı uzun ömürler versin rabbim.

Çekingen bir yapım var kalp kırmaktan da korkarım canım hiç bir şey söyleyemedim öyle baktım ters ters şimdi diyorum keşke söyleseydim

Canim ben anlamadim.... sen cinsiyete önemli değil diyorsun ya istedigin an birlikteligini yap gitsin....
Erkek olmasını bende istiyorm Cnm ama ben bu testlerden anlamıyorum bide adetlerim çok düzensiz o yüzden öyle şeylerle uğraşıp stres yapmak istemiyorum kısmette ne varsa o olur rabbim yeterki bu sefer sağlıklı bi sekilde nasip etsin diyorum

Prensesim2016 canım ben olsam doktor dediğinde denerim sende riske atma
Cnm zaten klomen bu akşam bitiyor cumartesi kontrolüm var yumurtaların büyüklüğüne bakacak ona göre catlatma ignesi verecek sanırım bnm demek istediğim de yanı bugün itibariyle cumartesi kadar ilişki olursa tutma şansı varmı yokmu diyorum yada korunmalimi girelim

Ben senin yerinde olsam doktora gidene ķadar kadar korunur catlatma ignesinden 38 saat sonra denerdim. Buyuk ihtimal söylecektir zaten birliktelik gunlerini

Ben senin yerinde olsam doktora gidene ķadar kadar korunur catlatma ignesinden 38 saat sonra denerdim. Buyuk ihtimal söylecektir zaten birliktelik gunlerini
Cnm sanırım catlatma ignesinden 38degil36 saat sonra birliktelik oluyor aynen doktor zaten belirli günleri söylüyor haklısın ben senin dediğini bi yapiyim o gune kadar korunacaz sonrasi allah büyük

Akıntının mutlaka şeffaf renkte olması lazım çünkü bahsettiğim bu akıntı bazik oluyor ve çok sayıda spermin yaşaması için uygun ortam yaratıyor.yeşil çayın östrojen hormonunu artirmasina bağlı akıntı miktarını arttırdığını okumuştum birde erkek bebek için eski üyelerin yumurtlama ya yakın öksürük surubu kullandığını okumuştum,öksürük surubu normalde balgamin sivilastirilip atılmasını sağlıyor vajinal akintininda sulanmasina etki ediyor..istersen bir dene

Siliklesmeyi gordukten sonra tek iliski yani degil mi canım siliklestigi halde catlamama yada gec catlama durumu olamaz degil mi?
Evet canım çok içine sinmiyorsa doktora da baktirip büyüklüğüne göre az çok tahmin edip testlede pekistirebilirsin.

Kızlar bnmde bi sorum olacaktı bnm bugün adetim bitti temizlendim çok şükür klomende bu akşam bitiyor cumartesi kontrolüm var şimdi o zamana kadar korunmasız ilişki olursa bi sorun olurmu acaba
Bir sorun olmaz canım.tek ilişki denemeyeceksen iyi olur eşinin spermler i yenilenmiş olur sürekli 1-2 gün arayla deneyebilirsin.ç.tesi yumurtanın buyuklugune göre doktor tahmini çatlama durumunu söyler yada sen sor ona göre hareket et karar senin canım rabbim gönlüne göre versin

Adet bitimi zaten beyaz yada sarı akıntı gelir bildiğin krem gibi yumurtlama yaklaşınca şeffaf renk alır.deneyeceğin güne kadar perhiz yapacak misin bilmiyorum senin kararın ne.bu kadar bekletme spermler yenilensin.

Ben senin yerinde olsam 1-2 gün arayla korunmalı birliktelik denerdim ç.tesi çatlama durumuna göre hareket ederdim.yumurtlama dan 1 gün öncesi bile akıntı fazla olduğu için erkek bebek şansı yüksek çünkü yoğun akintida spermler uzun süre canlı kalabiliyor.hemde eşinin spermler i yenilenmiş olur sürekli

Canim ben kızıma bu şekilde hamile kaldım. Bence hafif silindigini görmeden deneme olmamali

Anladım Cnm amin sağol allah sendende razı olsun bebeguini sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim kolaylık versin

Kız alemsin güldürdün beni

Adet bitimi zaten beyaz yada sarı akıntı gelir bildiğin krem gibi yumurtlama yaklaşınca şeffaf renk alır.deneyeceğin güne kadar perhiz yapacak misin bilmiyorum senin kararın ne.bu kadar bekletme spermler yenilensin.
Perhiz yapacam Cnm evet haklısın önce beyaz geldi krem sonra sarıya dönüştü şimdi bi baktım kahverengi lekelenmem olmuş yine ya ben ne yapacağım bu durumdan bıktım

Oylemi cnm tm korunmalı birliktelik olacak o zamana kadar tabi bu kahvereni lekelerden kurtulabilirsem

Kızlar kahverengi leke gelmesi namaza engelmidir haliyle namaz kilamadigum zaman iliskiyede girmiyorum böyle leke olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…