Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar acil cvp lütfen vakit geçiyor namaz kilmam gerekiyor sizce kilabilirmiyim adet kanı değil kahverengi lekelenmem olmuş

Kızlar kahverengi leke gelmesi namaza engelmidir haliyle namaz kilamadigum zaman iliskiyede girmiyorum böyle leke olunca
Eger 10 gunu geçersen özre girer abdestini alir kilarsin. Ama 10 gün öncesi olmaz. Senle ayni gunlerimiz yarin 10.gün gusül alisin yarin

Canım senin nasil.olmustu tam olarak anlatabilir misin

Canim bazende kalp kirmak gerekiyor bence

Canim surubu ilk defa duydum yumurtlamayi etkilezmi hani hic ilac kullanmayin diyorlar ya

Canım hak edene cevabını Esirgeme böylesiler hak ediyorlar cvp vermezsen daha çok konuşurlar sanki kendi besliyor densiz sinir oluyorum neyse cnm çocuk işinden neden vazgeçtin

Canım hak edene cevabını Esirgeme böylesiler hak ediyorlar cvp vermezsen daha çok konuşurlar sanki kendi besliyor densiz sinir oluyorum neyse cnm çocuk işinden neden vazgeçtin
Zor geldi canım küçük 3 yaşında yeniden anne olmak doğum yapmak büyütmek zor geldi. Hiç bu çocuklarımla ilgilenemedim ki hep peş peşe oldular ondan dolayı istemiyorum yeter şükür

Can'ım ben ilk ov.testi yaptıgım bundan 3 ay önceydi 3. Gün piki gördüm Elifemm- pik olmuş aksam testi tekrarla dedi tabi ben ozaman pikin ne anlama geldiğini bilmediğim icin 2 testim tek kalmisti aksam değilde ertesi gün testi yapayım eşit koruluğa gelirse denerim dedim ama ertesi gün çok silinmişti

Ikıncı ay piki yakalayamadan silindi dedim piki kacirdim tabi yavaş yavaş ögrendim testleri

Bu ay orucun 3 günü silikti test perhiz çok uzun olmasın dıe o aksam hem havuç yedim hem incir sahurda piki gördüm iki arada kaldim yarım saat sonra ezan okınanacak o arada mi deneme olmalı yoksa ertesi gün oruçluyum eşim gece 11 de geliyo y
Canım senin nasil.olmustu tam olarak anlatabilir misin
arın silikleşse akşam eşim gelene kadar çok geç olur dedim önceki iki ayı baz aldim hemen silikleşmişti deneme yapmaya karar verdim

o yarım saat içinde 4 rekat namaz kılıp esimi uyandırdım ne yaptımsa istemedi ben zorlayınca tam derin birleşme olmadan başlangıçta bo.salınca moral bozuldu bende çünkü derin ilişki olmalı

Ertesi gün silikleşir dedim ama tam 15 saat geçti pik devam etti Gecemavisim cok çabaladı akşam sa deneme olsun hap içme die ama benim hem akşamdan moralim bozulmuştu hem 15 saat geçip pik devam ettiği icin riske atmadan hap aldım

iftarda içtim gerçi içtikten sonra da çok pişman olmustum ama yapacakbirsey yok Birde acaba ertesi gün hapları erkek Bebek icin engel mi o kafami kurcaliyo tabi deneme olana kadar nerden baksan 25 gün ama yine de kafam karışık aaba birkaç ay sonra mi deneme yapsam die

Şimdi sana bastan anlatım ki vücudunu tanısan bile her ay aynı olmuyo pikken sonra silikleşmesini bekle

Kızlar kahverengi leke gelmesi namaza engelmidir haliyle namaz kilamadigum zaman iliskiyede girmiyorum böyle leke olunca
Olabilir canım canını sıkma.10 günden sonra devam ederse ozure giriyor o zaman kilabilirsin su an kılma.

Canim surubu ilk defa duydum yumurtlamayi etkilezmi hani hic ilac kullanmayin diyorlar ya
Bende eski deneyenlerden okumuştum mantıklı gelmişti ama kendime denemedim.yumurtlama en çok stres durumlarından etkileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…