- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.421
Eger 10 gunu geçersen özre girer abdestini alir kilarsin. Ama 10 gün öncesi olmaz. Senle ayni gunlerimiz yarin 10.gün gusül alisin yarinKızlar kahverengi leke gelmesi namaza engelmidir haliyle namaz kilamadigum zaman iliskiyede girmiyorum böyle leke olunca
Tm cnm cvpbn için teşekkür ederimEger 10 gunu geçersen özre girer abdestini alir kilarsin. Ama 10 gün öncesi olmaz. Senle ayni gunlerimiz yarin 10.gün gusül alisin yarin
Bugün gusul alıp temizlendim cnm yarın yine mi almam gerekiyor bu durumdaOlmazPrensesim2016 yarini bekle
Anladim canim sagolasin cevapladigin icin artik ozaman gelince tekrar bakicam duruma göreCanım ilişki pik yaptığı zaman olmasın pik sonrası eşit koyuluk oluyo ya o zaman çat olmuş oluyor pik süresi herkeste değişebilir
Evet canim leken beyaza dönmediyse yarin alman gerekiyorBugün gusul alıp temizlendim cnm yarın yine mi almam gerekiyor bu durumda
Canım senin nasil.olmustu tam olarak anlatabilir misinüzülme Can'ım inşallah adet gecikmesi olduğunda testlerde çıkar çoğu kişide bu durum yaşandı rabbiö hayırlısını nasip etsin inşallah
Can'ım pikken deneme geçen günkü benim duruma düşme ben hem kendim hata yapmiştim birde üzerime haklı yada haksız farketmez gelinince duygusal değişimler yasadım rabbim rast getirsin insallah
Canim bazende kalp kirmak gerekiyor benceTakmıyorum canım aslında genelde pek takmam ama amca alallede duymamış ister gibi söyledi bende çekingen bir insanım kalp kırmaktan da korkarım sustum. Bende öyle valla kızlarım büyüsün diye bakıyorum
Maşallah canım sen büyütmüşsin benim peş peşe ya 7 5 ve 3 yaşında oldukları için dikkat çekiyorum sanırım
Elbette canım bende gurur duyuyorum kızlarıma mutluyumda elhamdülillah ama boş konuşanlar olmasa daha iyi olacak
Çok haklısın canım Allah sana sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ben bebek işinden vazgeçtim zaten kızlarıma hayırlı uzun ömürler versin rabbim.
Çekingen bir yapım var kalp kırmaktan da korkarım canım hiç bir şey söyleyemedim öyle baktım ters ters şimdi diyorum keşke söyleseydim
Canim surubu ilk defa duydum yumurtlamayi etkilezmi hani hic ilac kullanmayin diyorlar yaAkıntının mutlaka şeffaf renkte olması lazım çünkü bahsettiğim bu akıntı bazik oluyor ve çok sayıda spermin yaşaması için uygun ortam yaratıyor.yeşil çayın östrojen hormonunu artirmasina bağlı akıntı miktarını arttırdığını okumuştum birde erkek bebek için eski üyelerin yumurtlama ya yakın öksürük surubu kullandığını okumuştum,öksürük surubu normalde balgamin sivilastirilip atılmasını sağlıyor vajinal akintininda sulanmasina etki ediyor..istersen bir dene
Oyle yapmayı düşünüyorum canimEvet canım çok içine sinmiyorsa doktora da baktirip büyüklüğüne göre az çok tahmin edip testlede pekistirebilirsin.
Nasil yani canim biraz daha açıklayabilir misinCanim ben kızıma bu şekilde hamile kaldım. Bence hafif silindigini görmeden deneme olmamali
Zaten ilkinde beyaz geldi sonra sarıya dönüştü şimdi kahverengi gelmişti neyse cvp verdiğin için sağol cnmEvet canim leken beyaza dönmediyse yarin alman gerekiyor
Canım hak edene cevabını Esirgeme böylesiler hak ediyorlar cvp vermezsen daha çok konuşurlar sanki kendi besliyor densiz sinir oluyorum neyse cnm çocuk işinden neden vazgeçtinTakmıyorum canım aslında genelde pek takmam ama amca alallede duymamış ister gibi söyledi bende çekingen bir insanım kalp kırmaktan da korkarım sustum. Bende öyle valla kızlarım büyüsün diye bakıyorum
Maşallah canım sen büyütmüşsin benim peş peşe ya 7 5 ve 3 yaşında oldukları için dikkat çekiyorum sanırım
Elbette canım bende gurur duyuyorum kızlarıma mutluyumda elhamdülillah ama boş konuşanlar olmasa daha iyi olacak
Çok haklısın canım Allah sana sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ben bebek işinden vazgeçtim zaten kızlarıma hayırlı uzun ömürler versin rabbim.
Çekingen bir yapım var kalp kırmaktan da korkarım canım hiç bir şey söyleyemedim öyle baktım ters ters şimdi diyorum keşke söyleseydim
Zor geldi canım küçük 3 yaşında yeniden anne olmak doğum yapmak büyütmek zor geldi. Hiç bu çocuklarımla ilgilenemedim ki hep peş peşe oldular ondan dolayı istemiyorum yeter şükürCanım hak edene cevabını Esirgeme böylesiler hak ediyorlar cvp vermezsen daha çok konuşurlar sanki kendi besliyor densiz sinir oluyorum neyse cnm çocuk işinden neden vazgeçtin
arın silikleşse akşam eşim gelene kadar çok geç olur dedim önceki iki ayı baz aldim hemen silikleşmişti deneme yapmaya karar verdimCanım senin nasil.olmustu tam olarak anlatabilir misin
Olabilir canım canını sıkma.10 günden sonra devam ederse ozure giriyor o zaman kilabilirsin su an kılma.Kızlar kahverengi leke gelmesi namaza engelmidir haliyle namaz kilamadigum zaman iliskiyede girmiyorum böyle leke olunca
Tamam cnm sağol çok teşekkür ederim sen burda elinden geldiğince hepimze yardımcı oluyisun allah razı olsun sendenOlabilir canım canını sıkma.10 günden sonra devam ederse ozure giriyor o zaman kilabilirsin su an kılma.
Bende eski deneyenlerden okumuştum mantıklı gelmişti ama kendime denemedim.yumurtlama en çok stres durumlarından etkileniyor.Canim surubu ilk defa duydum yumurtlamayi etkilezmi hani hic ilac kullanmayin diyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?