Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Anladim canim cok saol Rabbim tez vakitte gonlundekini nasip etsin insallah vardir bunda da bi hayir

Miraa35 canım umutsuzluğa kapılma Allah'ın dediği olur bekle sabret. Sen elinden geleni yaptın takdir Allah'ın
Amin canım..Aynen ben de öyle diyorum hayırlısıysa olur Zaten..forumlarda okudum..testlerde negatif çıkan çok var..adetten bir hafta sonra belli olan var neredeyse benim de ayın prtasıydı denemem bir umut bekkiyorum yüreğim ağzımda:)

Kizlar uzayan seffaf yumurta aki seklindeki akinti mi catladiktan sonraki akinti oluyor. Yoksa beyaz parca parca gibi olan akinti mi yoksa yine uzayan ama seffaf değil de beyaz olan akinti mi kafamda deli sorular
SEVECENIM Gecemavisim @Elifemm-- ve bilgisi olan diğer kizlar hepinizden cevap bekliyorum

Canim herkeste farklidir. Kimininki cat aninda gelir uzayan kiminin öncesi ama şu bir gercekki uzayan akinti genelde yumurtadan 2 veya 3 gün önce geliyor cattan sonra akinti şeffaftan beyaza dönüyor. Birde çatlama aninda su gibi az miktarda sivi gelirmiş şans yakalarsak tabi.

Canim bu ay şöyle oldu benim beyaz uzayan akinti geldi agrim falan yoktu ama bu akintidan 2 gun sonra falan sag kasigim belimin sag tarafı ve sag bacağım bi yarim saat 40 dk kadar agridi baya sonrasında da uzayan seffaf akinti geldi agrida kesildi bi anda

Iste herkesinki farkli oluyor benimde tam tersi yum.önce islağim cattan sonra kupkuru oluyorum nefret ediyorum bu durumdan.

Bende de cattan önce geldi..akşamına çatladım ama..evet öncesinde su gibi akındı da oluyor canım renksiz..yumurtladıktan sınra da beyazlıuordu bende:)

Elinle kontrol et iki elinin arasında böyle uzat gibi oluyor..o önden oluyor ama peçeteyle temizlenirken hep bak bazen klozete de düşeniliyor canım

C
Iste herkesinki farkli oluyor benimde tam tersi yum.önce islağim cattan sonra kupkuru oluyorum nefret ediyorum bu durumdan.
Canim bende kuruyum ya cok islak sayilmam bu kafami karistiriyor benim de millet.günlük ped bile.kullaniyormus bu akinti icin ama benim birak pedi camasirim bile islanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…