- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.441
Canım benim sendende ınş.Bende çok yardım aldım bu topikten.bu yolda gonullerimiz bir ❤Tamam cnm sağol çok teşekkür ederim sen burda elinden geldiğince hepimze yardımcı oluyisun allah razı olsun senden
Aynen cnm sağolCanım benim sendende ınş.Bende çok yardım aldım bu topikten.bu yolda gonullerimiz bir ❤
Anladim canim cok saol Rabbim tez vakitte gonlundekini nasip etsin insallah vardir bunda da bi hayirCan'ım ben ilk ov.testi yaptıgım bundan 3 ay önceydi 3. Gün piki gördümElifemm- pik olmuş aksam testi tekrarla dedi tabi ben ozaman pikin ne anlama geldiğini bilmediğim icin 2 testim tek kalmisti aksam değilde ertesi gün testi yapayım eşit koruluğa gelirse denerim dedim ama ertesi gün çok silinmişti
Ikıncı ay piki yakalayamadan silindi dedim piki kacirdim tabi yavaş yavaş ögrendim testleri
Bu ay orucun 3 günü silikti test perhiz çok uzun olmasın dıe o aksam hem havuç yedim hem incir sahurda piki gördüm iki arada kaldim yarım saat sonra ezan okınanacak o arada mi deneme olmalı yoksa ertesi gün oruçluyum eşim gece 11 de geliyo y
arın silikleşse akşam eşim gelene kadar çok geç olur dedim önceki iki ayı baz aldim hemen silikleşmişti deneme yapmaya karar verdim
o yarım saat içinde 4 rekat namaz kılıp esimi uyandırdım ne yaptımsa istemedi ben zorlayınca tam derin birleşme olmadan başlangıçta bo.salınca moral bozuldu bende çünkü derin ilişki olmalı
Ertesi gün silikleşir dedim ama tam 15 saat geçti pik devam ettiGecemavisim cok çabaladı akşam sa deneme olsun hap içme die ama benim hem akşamdan moralim bozulmuştu hem 15 saat geçip pik devam ettiği icin riske atmadan hap aldım
iftarda içtim gerçi içtikten sonra da çok pişman olmustum ama yapacakbirsey yok Birde acaba ertesi gün hapları erkek Bebek icin engel mi o kafami kurcaliyo tabi deneme olana kadar nerden baksan 25 gün ama yine de kafam karışık aaba birkaç ay sonra mi deneme yapsam die
Şimdi sana bastan anlatım ki vücudunu tanısan bile her ay aynı olmuyo pikken sonra silikleşmesini bekle
Tamam canim cok saol yardimlarin icin Allah razi olsunBende eski deneyenlerden okumuştum mantıklı gelmişti ama kendime denemedim.yumurtlama en çok stres durumlarından etkileniyor.
Amin canım..Aynen ben de öyle diyorum hayırlısıysa olur Zaten..forumlarda okudum..testlerde negatif çıkan çok var..adetten bir hafta sonra belli olan var neredeyse benim de ayın prtasıydı denemem bir umut bekkiyorum yüreğim ağzımda:)Miraa35 canım umutsuzluğa kapılma Allah'ın dediği olur bekle sabret. Sen elinden geleni yaptın takdir Allah'ın
Canim sen denemis miydin biseyKizlar ben bugun dayanamayip kontrole gittim doktor %80 erkek dedi. Yontemlere kendinizi cok kaptirmayin derim. Bakalim 16-18. Haftalar ne dicek bilmiyorum yine yazarim kesinlestiginde.
Hadi gözün aydın canım:)Kizlar ben bugun dayanamayip kontrole gittim doktor %80 erkek dedi. Yontemlere kendinizi cok kaptirmayin derim. Bakalim 16-18. Haftalar ne dicek bilmiyorum yine yazarim kesinlestiginde.
Canim herkeste farklidir. Kimininki cat aninda gelir uzayan kiminin öncesi ama şu bir gercekki uzayan akinti genelde yumurtadan 2 veya 3 gün önce geliyor cattan sonra akinti şeffaftan beyaza dönüyor. Birde çatlama aninda su gibi az miktarda sivi gelirmiş şans yakalarsak tabi.Kizlar uzayan seffaf yumurta aki seklindeki akinti mi catladiktan sonraki akinti oluyor. Yoksa beyaz parca parca gibi olan akinti mi yoksa yine uzayan ama seffaf değil de beyaz olan akinti mikafamda deli sorular
SEVECENIM Gecemavisim @Elifemm-- ve bilgisi olan diğer kizlar hepinizden cevap bekliyorum
Canim bu ay şöyle oldu benim beyaz uzayan akinti geldi agrim falan yoktu ama bu akintidan 2 gun sonra falan sag kasigim belimin sag tarafı ve sag bacağım bi yarim saat 40 dk kadar agridi baya sonrasında da uzayan seffaf akinti geldi agrida kesildi bi andaCanim herkeste farklidir. Kimininki cat aninda gelir uzayan kiminin öncesi ama şu bir gercekki uzayan akinti genelde yumurtadan 2 veya 3 gün önce geliyor cattan sonra akinti şeffaftan beyaza dönüyor. Birde çatlama aninda su gibi az miktarda sivi gelirmiş şans yakalarsak tabi.
Iste herkesinki farkli oluyor benimde tam tersi yum.önce islağim cattan sonra kupkuru oluyorum nefret ediyorum bu durumdan.Canim bu ay şöyle oldu benim beyaz uzayan akinti geldi agrim falan yoktu ama bu akintidan 2 gun sonra falan sag kasigim belimin sag tarafı ve sag bacağım bi yarim saat 40 dk kadar agridi baya sonrasında da uzayan seffaf akinti geldi agrida kesildi bi anda
Elinle kontrol et iki elinin arasında böyle uzat gibi oluyor..o önden oluyor ama peçeteyle temizlenirken hep bak bazen klozete de düşeniliyor canım
Canim bende kuruyum ya cok islak sayilmam bu kafami karistiriyor benim de millet.günlük ped bile.kullaniyormus bu akinti icin ama benim birak pedi camasirim bile islanmazIste herkesinki farkli oluyor benimde tam tersi yum.önce islağim cattan sonra kupkuru oluyorum nefret ediyorum bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?