- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.661
İyi canım ph i ne kadar yüksek olursa o kadar alkali oluyor en yüksek saka su 8.22 sadece şok markette var diye biliyorum.Kızlar alakalı su ile pH 8 olan su aynı mı mesela ben 2.3 aydır pH 8 olan hayat suyu içiyorum iyi mi yoksa İngiliz karbonatlı su daha iyi mi olur sizceGecemavisim @Elifemm-
Canım catlamadan önce tekrar birliktelik olması lazım.catladiktan sonra birlikte olursa zaten önceki birlikten olan spermler orda hazırda bekliyorlar su an.catlamadan birlikte olmali ki orda bulunan sperm sayısını ekstradan arttırması lazım mantıken.Can'ım test silikleşince tekrar birliktelik olsun sen sanırım testlerin azızligine uğradın testlerin bazıları ortalarında ciGi geçtiği icin beyaz oluyo açılmış die yanlış anlaşılma olmuş umarım herşey gönlünce olurnurecrin
Ne işin var bu topikte o zaman. Bi gidin ya. Bizene senin fikrinden soran oldumu?? Çok şükür kizlarimiz var hemde 2 tane birde oğlumuzun olmasını istemek birakta bizim tercihimiz olsun. Ayrica KEŞKE kizim erkek olsaydi diyen hickimse olmadi. Kelimelerinizi secerek kullanin lutfen. Evlatlarimizi ötekilestirmis gibi lanse ettiriyorsunuzBir kızım var,ikinciyi düşünmüyorum ama ola ki Allah verir 10 tane de olsa 10 u da kız olsa keşke oğlum olsaydı demem. Bir ben kavrayamadım illa oğlum olsun mantığını niyeyse
Peki nerden akliniza geldi bu topic?Bir kızım var,ikinciyi düşünmüyorum ama ola ki Allah verir 10 tane de olsa 10 u da kız olsa keşke oğlum olsaydı demem. Bir ben kavrayamadım illa oğlum olsun mantığını niyeyse
Herşeyi eleştireceğinize biraz insanların düşüncelerine saygı gösterin lütfen!Bir kızım var,ikinciyi düşünmüyorum ama ola ki Allah verir 10 tane de olsa 10 u da kız olsa keşke oğlum olsaydı demem. Bir ben kavrayamadım illa oğlum olsun mantığını niyeyse
Ağzını öpeyimNe işin var bu topikte o zaman. Bi gidin ya. Bizene senin fikrinden soran oldumu?? Çok şükür kizlarimiz var hemde 2 tane birde oğlumuzun olmasını istemek birakta bizim tercihimiz olsun. Ayrica KEŞKE kizim erkek olsaydi diyen hickimse olmadi. Kelimelerinizi secerek kullanin lutfen. Evlatlarimizi ötekilestirmis gibi lanse ettiriyorsunuz
Cnm ne yaptin test yaptinmi. Bat ne zamanAğzını öpeyimGecemavisim
Merhaba, yazdığınıza istinaden yazmak istedim. Adım adım gebelik formundaki listede çıkıyor bu topik. Ben ordan gordum de geldim. Erkek bebek istediğim için değil.Peki nerden akliniza geldi bu topic?
Mesela ben arama motoruna erkek bebek isteyenler diye yazinca burasi karsima cikti.. Peki siz onca topic in icinden nerden buldunuz burayi..niye ilginizi cekti actiniz ve okudunuz?
Süperdi bukocasıyla kaynanasıyla tartışan geliyor bize sariyor
Sicakta bekletme canim. Parazit oluşuyorValla Can'ım hayat su üstünde pH 8 dıo be yapsam kı acaba İngiliz karbonatı nerden alıyorsuntugbabeyza
@Gecemavisim canm ben küçük 5 litrelik ve 10 litrelik alıyorum onlarda mı öyledir
bugündü cnm test yaptım çıkmadı iz bile..bugün 15. Gün gerçi ilişki olalı..idrarda görünmesi için 3 hafta geçmeliymişCnm ne yaptin test yaptinmi. Bat ne zaman
Benim bebegim daha kucuk o yuzden bu girimlerde henuz bulunmadim ama ing. Karbonati eczanelerde satiliyormus..Valla Can'ım hayat su üstünde pH 8 dıo be yapsam kı acaba İngiliz karbonatı nerden alıyorsuntugbabeyza
@Gecemavisim canm ben küçük 5 litrelik ve 10 litrelik alıyorum onlarda mı öyledir
Arkadaslar perhiz olayini. Gerçekleştikten sonraki gunden itibaren mi sayiyorsunuz yoksa oldugu gün itibari ilemi
Sicakta bekletme canim. Parazit oluşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?