Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Öyle mi dersin canım ya..gerçekten mi ama ben nette okudum 3 haftada idrara geçer ama kan testinde çıkar yazıyordu

Hissetmek değil canım piki gördükten sonra t ve c eşit olduğunda deneme yapılırsa dahi iyi olur .Silikleştiğinde hem gebelik şansı azalır hem Kalan x ler döllenebilir

Öyle mi dersin canım ya..gerçekten mi ama ben nette okudum 3 haftada idrara geçer ama kan testinde çıkar yazıyordu
Var tabi bir sürü örnek vae ama kemdini iki hale de aliştir olmazsa bile tine denersin inşallah gerek kalmaz ve inşallah ogluşuna hamişsindir ve şişko göbeklı halinle bu Zaman'lara güleriz

Hissetmek değil canım piki gördükten sonra t ve c eşit olduğunda deneme yapılırsa dahi iyi olur .Silikleştiğinde hem gebelik şansı azalır hem Kalan x ler döllenebilir
Canim bununla ilgili bişey soracagim sana diyelim ki ben ikisi esit koyuluktayken deneme yaptim ertesi gun testi tekrarladim hala esit koyuluktaysa ne olacak

Canim bununla ilgili bişey soracagim sana diyelim ki ben ikisi esit koyuluktayken deneme yaptim ertesi gun testi tekrarladim hala esit koyuluktaysa ne olacak
Hiçbirşey olmaz benim 3 defa test yapıp trkrarladığımda eşitti .Ama pikten sonra yani t c den koyu olucak

diyene bak gelmiş ona buna ne yaşadığını bilmeden ileri geri ahkam kesiyorsun..sana ne ya milletin düşüncelerinden..hadi canım sen işine bak bence

Hiçbirşey olmaz benim 3 defa test yapıp trkrarladığımda eşitti .Ama pikten sonra yani t c den koyu olucak
Ha tamam canim yani önce koyulasacak sonra esit koyuluga gelecek böyle oldugunda ilişki olsa bile sıkıntı yok diyorsun hic koyulasmadan esit koyuluktayken diyorsun sandim ben

arkadaslr merak edenler icin yumurtam çatladı ilişki sabah 5 buçukta oldu agrim hala devam etmekte tek ilişkide karar kildim akinti falan yok ınsallah sizin benim gibi karisik olmaz elimden geleni yaptım hayırlısı artık adet günümü beklicem atin 14 adet günüm telefondaki takvim 11 gösteriyor haydi bakalim sıra sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…