- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.701
Hakkında hayırlısı gülüm benim şimdi dua zamanı..gönlünden geçeni nasip etsin rabbimarkadaslr merak edenler icin yumurtam çatladı ilişki sabah 5 buçukta oldu agrim hala devam etmekte tek ilişkide karar kildim akinti falan yok ınsallah sizin benim gibi karisik olmaz elimden geleni yaptım hayırlısı artık adet günümü beklicem atin 14 adet günüm telefondaki takvim 11 gösteriyor haydi bakalim sıra sizde Eki Görüntüle 2130933
Canım bebek sağ tarafında mı sol tarafında mıKizlar ben bugun dayanamayip kontrole gittim doktor %80 erkek dedi. Yontemlere kendinizi cok kaptirmayin derim. Bakalim 16-18. Haftalar ne dicek bilmiyorum yine yazarim kesinlestiginde.
arkadaslr merak edenler icin yumurtam çatladı ilişki sabah 5 buçukta oldu agrim hala devam etmekte tek ilişkide karar kildim akinti falan yok ınsallah sizin benim gibi karisik olmaz elimden geleni yaptım hayırlısı artık adet günümü beklicem atin 14 adet günüm telefondaki takvim 11 gösteriyor haydi bakalim sıra sizde Eki Görüntüle 2130933
Amin canim cümlemizinCanim hakkinda hayirlisi olsun insallah Rabbim gönlüne gore versin
Tabiki fark eder sabahki idrar hamilelik var ise hamilelik hormonun çok yüksek olduğu zamandırHayırrr akşam çok beklememiş idrarla yaptım..farkeder mi ki?
Yani akşam çıkmayıp sabah çıkabilir mi??Tabiki fark eder sabahki idrar hamilelik var ise hamilelik hormonun çok yüksek olduğu zamandır
Sol tarafimda neden?Canım bebek sağ tarafında mı sol tarafında mı
Benim oğlum 12. Gece çıkmıştıYani akşam çıkmayıp sabah çıkabilir mi??
Bi tarafında kız bi tarafında erkek olur diyolarya. Kızın var mı pekiSol tarafimda neden?
Evet kizim sag tarafimdaydiBi tarafında kız bi tarafında erkek olur diyolarya. Kızın var mı peki
Anladım canım peki ozamanBenim oğlum 12. Gece çıkmıştıBen 10. Gün sabah yaptım çıkmadı olmaz dedim 12. Gün yaptım çıktı senin 14 gün olsaydı çıkardı emin ol canım adetini bekle
Demek ki doğruymuş :))Evet kizim sag tarafimdaydi
Ama ben ona cok inanmiyorum bir yumurtaligi alindigi halde hem kizi hem oglu olanlar varBi tarafında kız bi tarafında erkek olur diyolarya. Kızın var mı peki
Ben de bu konuyu şu yüzden araştırıyorum canım. Bi kızım var sağ tarafımdaydı. Sol tarafımdan iki kere kimyasal gebelik geçirsim. Acaba erkekler mi düşüyo diye taktım kafamaAma ben ona cok inanmiyorum bir yumurtaligi alindigi halde hem kizi hem oglu olanlar var
Baska bir doktora daha git benceBen de bu konuyu şu yüzden araştırıyorum canım. Bi kızım var sağ tarafımdaydı. Sol tarafımdan iki kere kimyasal gebelik geçirsim. Acaba erkekler mi düşüyo diye taktım kafamanedenini de bilmiyorum ama sol tarafımda tutmuyo. Doktoruma söyledim iki sefer sol tarafımdan böyle oldu sıkıntı mı var acaba dedim onunla alakası yok dedi
Soruna cevap olarakta kizim soldaydiBen de bu konuyu şu yüzden araştırıyorum canım. Bi kızım var sağ tarafımdaydı. Sol tarafımdan iki kere kimyasal gebelik geçirsim. Acaba erkekler mi düşüyo diye taktım kafamanedenini de bilmiyorum ama sol tarafımda tutmuyo. Doktoruma söyledim iki sefer sol tarafımdan böyle oldu sıkıntı mı var acaba dedim onunla alakası yok dedi
Oğlun sağda olur belki :)Soruna cevap olarakta kizim soldaydi
Boyle seylerle kendini uzme bence allah tekrarini yasatmasin ama bence de alakasi yoktur. Bi de mesela sagdan erkek soldan kiz derler ama benim kizim sagimdaydi. Gercekten hersey kismet ya. Rabbim sana da tez zamanda gonlundekine hamile kalmayi nasip etsin.Ben de bu konuyu şu yüzden araştırıyorum canım. Bi kızım var sağ tarafımdaydı. Sol tarafımdan iki kere kimyasal gebelik geçirsim. Acaba erkekler mi düşüyo diye taktım kafamanedenini de bilmiyorum ama sol tarafımda tutmuyo. Doktoruma söyledim iki sefer sol tarafımdan böyle oldu sıkıntı mı var acaba dedim onunla alakası yok dedi
Nasip kismet canim :)Oğlun sağda olur belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?