- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.721
Mrb canim Allah tamamina erdirsin 3 aylik hamileymissin. ÷80 erkek dedi kaptirmayin kendinizi yontemlere demissin. Sen kiz mi istiyordun neden boyle dedin merak ettim sadece. Bnde hamileyim 11 haftalik. Mide bulantisi ve yanmasi cok kusmamda tabi ki o yüzden giremiyorum artik buraya da. Allah hepimizin yardimcisi olsun.Ama ben ona cok inanmiyorum bir yumurtaligi alindigi halde hem kizi hem oglu olanlar var
Canım bende tık yok valla:) sabah adet olmayı bekliyorum da denebilir:)Miraa35 ne yaptın Cnm nasıl gidiyor durumun
Benim kızlarım biri sağda biri soldaydı bence tutmuyorDemek ki doğruymuş :))
Ay inşallah tutmuyodur. Yoksa oğlum olmuycak heralde diye çok kafama takıyorumBenim kızlarım biri sağda biri soldaydı bence tutmuyor
Sakıncası yok canım sen eczaneden ıngiliz karbonati alıp suyuna kat bir çay kaşığı.birde şöyle bir durum var idrar tahlilini verdikten hemen sonra laboratuara goturursen ancak gerçek ph ini tespit edebilirsin eğer tahlil verdiğin yerde bekletilip belli bir saatten sonra laboratuar a giderse ph yüksek çıkar beklemiş idrar alkalize olur.10a kadar yolu var bir sakıncası olmaz.Elifemm- canm pH yüksek sulara birde karbonat karıştırmak fazla pH durumu yasatmaz mı acaba benim gecen ay idrarda pH 7.5 çıkmıştı sınır 7 miş ne yapsam sence
Yanlış anlamazsanız bunu ne için yapıyosunuz acabaSakıncası yok canım sen eczaneden ıngiliz karbonati alıp suyuna kat bir çay kaşığı.birde şöyle bir durum var idrar tahlilini verdikten hemen sonra laboratuara goturursen ancak gerçek ph ini tespit edebilirsin eğer tahlil verdiğin yerde bekletilip belli bir saatten sonra laboratuar a giderse ph yüksek çıkar beklemiş idrar alkalize olur.10a kadar yolu var bir sakıncası olmaz.
İlişkiden tam 12gun sonra iki çizgide belirgin çıkmıştı benim.Rabbim hayirlisini bilir belki geç çatladı yumurtan düzenli adet goruyor musunÖyle mi dersin canım ya..gerçekten mi ama ben nette okudum 3 haftada idrara geçer ama kan testinde çıkar yazıyordu
Vücudun alkali düzeyini arttırmak içinYanlış anlamazsanız bunu ne için yapıyosunuz acaba
Sadece benim için mi eşime de gerekli mi bi de sürekli mi içiyosunuzVücudun alkali düzeyini arttırmak için
Sadece kadın için canım.1 ay öncesi başlarsan iyi olurSadece benim için mi eşime de gerekli mi bi de sürekli mi içiyosunuz
Evt elifem çok düzenlidir gününde gelir genelde..ama ovulasyon testi yaptım geç çatlamış olamaz ki..çünkü sabah açılmıştı testİlişkiden tam 12gun sonra iki çizgide belirgin çıkmıştı benim.Rabbim hayirlisini bilir belki geç çatladı yumurtan düzenli adet goruyor musun
Sabah 4-5 saat beklemiş idrarla yap bakalım hayırlısıylaEvt elifem çok düzenlidir gününde gelir genelde..ama ovulasyon testi yaptım geç çatlamış olamaz ki..çünkü sabah açılmıştı test
Evde test yoktu cnm acaba kan testine mi gitsem diyorum..gerçi hasta olcam mı olmucam mı çok stres yaptım ondan da gwcikme olabilir gibime geliyor..Sabah 4-5 saat beklemiş idrarla yap bakalım hayırlısıyla
Ben bu testlwri beceremiyorum cift koyu cizgi olunca mi catlamis oluyor? Cnmarkadaslr merak edenler icin yumurtam çatladı ilişki sabah 5 buçukta oldu agrim hala devam etmekte tek ilişkide karar kildim akinti falan yok ınsallah sizin benim gibi karisik olmaz elimden geleni yaptım hayırlısı artık adet günümü beklicem atin 14 adet günüm telefondaki takvim 11 gösteriyor haydi bakalim sıra sizde Eki Görüntüle 2130933
Kişiden kişiye değişir canım hormonların yükselmesi sen bir kaç gün daha bekle inşallah gönlündeki olur. Benimde ilişkiden 12. Gün sabah ilk idrarda çıkmıştı ama kimyasal gebelik olduEvde test yoktu cnm acaba kan testine mi gitsem diyorum..gerçi hasta olcam mı olmucam mı çok stres yaptım ondan da gwcikme olabilir gibime geliyor..
Yok canim benim bi kizim var oglum olsun istiyordum ama hicbir yontem denemedim. Ne diyet ne yumurtlama gunu. Denemelere basladigimiz ilk ay diyet yapmistim. Esime kahve icirmistim. Tam yumurtlama gununu degerlendirmistim ama tutmadi o ay. Tutmayinca bir sonraki ay herseyi biraktim. Ne diyet yaptim ne esim birsey yapti. Yumurtlama gunu felan da sallamadim. Adetten sonra hic korunmadik buyin iliskiler korunmasiz oldu. Dua ettim rabbim nasip etti. Kismette ne varsa o oluyor cok inaniyorum. Annelerimiz babalarimiz da hic korunmadan yontemsiz denemisler hem kizlari var hem ogullari. Yine de yontem denemek isteyen deneyebilir tabi ama burayi cok uzun zamandir takip ediyorum herseyi harfiyen uygulayip kizi olan cok oldu ya da kiz icin yontem deneyip oglu olanlar oldu. Ha tutturan olmadi mi tabi ki oldu ama dedgim gibi bence hersey kismet. Uzun oldu kusura bakmayin. Rabbim burdaki herkese hayirlisiyla saglikla gonlundekini kucagina almayi nasip etsin. Insan illaki olmayani istiyor. Rabbim herkese her iki meyveden de tattirsin insallah.Mrb canim Allah tamamina erdirsin 3 aylik hamileymissin. ÷80 erkek dedi kaptirmayin kendinizi yontemlere demissin. Sen kiz mi istiyordun neden boyle dedin merak ettim sadece. Bnde hamileyim 11 haftalik. Mide bulantisi ve yanmasi cok kusmamda tabi ki o yüzden giremiyorum artik buraya da. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Valla ben hiç sabah idrarıyla test yapmadım açıkçası..öyle birkaç saat beklemiş idrar hüç değildi:) ondan çıkmıyor sanırım..ama ben hamile olduğumu hissediyorum açıkçası..pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorumKişiden kişiye değişir canım hormonların yükselmesi sen bir kaç gün daha bekle inşallah gönlündeki olur. Benimde ilişkiden 12. Gün sabah ilk idrarda çıkmıştı ama kimyasal gebelik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?