Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ama ben ona cok inanmiyorum bir yumurtaligi alindigi halde hem kizi hem oglu olanlar var
Mrb canim Allah tamamina erdirsin 3 aylik hamileymissin. ÷80 erkek dedi kaptirmayin kendinizi yontemlere demissin. Sen kiz mi istiyordun neden boyle dedin merak ettim sadece. Bnde hamileyim 11 haftalik. Mide bulantisi ve yanmasi cok kusmamda tabi ki o yüzden giremiyorum artik buraya da. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Elifemm- canm pH yüksek sulara birde karbonat karıştırmak fazla pH durumu yasatmaz mı acaba benim gecen ay idrarda pH 7.5 çıkmıştı sınır 7 miş ne yapsam sence
Sakıncası yok canım sen eczaneden ıngiliz karbonati alıp suyuna kat bir çay kaşığı.birde şöyle bir durum var idrar tahlilini verdikten hemen sonra laboratuara goturursen ancak gerçek ph ini tespit edebilirsin eğer tahlil verdiğin yerde bekletilip belli bir saatten sonra laboratuar a giderse ph yüksek çıkar beklemiş idrar alkalize olur.10a kadar yolu var bir sakıncası olmaz.

Yanlış anlamazsanız bunu ne için yapıyosunuz acaba

Öyle mi dersin canım ya..gerçekten mi ama ben nette okudum 3 haftada idrara geçer ama kan testinde çıkar yazıyordu
İlişkiden tam 12gun sonra iki çizgide belirgin çıkmıştı benim.Rabbim hayirlisini bilir belki geç çatladı yumurtan düzenli adet goruyor musun

İlişkiden tam 12gun sonra iki çizgide belirgin çıkmıştı benim.Rabbim hayirlisini bilir belki geç çatladı yumurtan düzenli adet goruyor musun
Evt elifem çok düzenlidir gününde gelir genelde..ama ovulasyon testi yaptım geç çatlamış olamaz ki..çünkü sabah açılmıştı test

Ben bu testlwri beceremiyorum cift koyu cizgi olunca mi catlamis oluyor? Cnm

Evde test yoktu cnm acaba kan testine mi gitsem diyorum..gerçi hasta olcam mı olmucam mı çok stres yaptım ondan da gwcikme olabilir gibime geliyor..
Kişiden kişiye değişir canım hormonların yükselmesi sen bir kaç gün daha bekle inşallah gönlündeki olur. Benimde ilişkiden 12. Gün sabah ilk idrarda çıkmıştı ama kimyasal gebelik oldu

Yok canim benim bi kizim var oglum olsun istiyordum ama hicbir yontem denemedim. Ne diyet ne yumurtlama gunu. Denemelere basladigimiz ilk ay diyet yapmistim. Esime kahve icirmistim. Tam yumurtlama gununu degerlendirmistim ama tutmadi o ay. Tutmayinca bir sonraki ay herseyi biraktim. Ne diyet yaptim ne esim birsey yapti. Yumurtlama gunu felan da sallamadim. Adetten sonra hic korunmadik buyin iliskiler korunmasiz oldu. Dua ettim rabbim nasip etti. Kismette ne varsa o oluyor cok inaniyorum. Annelerimiz babalarimiz da hic korunmadan yontemsiz denemisler hem kizlari var hem ogullari. Yine de yontem denemek isteyen deneyebilir tabi ama burayi cok uzun zamandir takip ediyorum herseyi harfiyen uygulayip kizi olan cok oldu ya da kiz icin yontem deneyip oglu olanlar oldu. Ha tutturan olmadi mi tabi ki oldu ama dedgim gibi bence hersey kismet. Uzun oldu kusura bakmayin. Rabbim burdaki herkese hayirlisiyla saglikla gonlundekini kucagina almayi nasip etsin. Insan illaki olmayani istiyor. Rabbim herkese her iki meyveden de tattirsin insallah.

Kişiden kişiye değişir canım hormonların yükselmesi sen bir kaç gün daha bekle inşallah gönlündeki olur. Benimde ilişkiden 12. Gün sabah ilk idrarda çıkmıştı ama kimyasal gebelik oldu
Valla ben hiç sabah idrarıyla test yapmadım açıkçası..öyle birkaç saat beklemiş idrar hüç değildi:) ondan çıkmıyor sanırım..ama ben hamile olduğumu hissediyorum açıkçası..pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…