- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.741
Mesajimi gormedinmiMiraa35 ne yaptın Cnm nasıl gidiyor durumun
Yazdım kuzum okumadın sanırım valla ben daha refl olmadım dün akşm test yaptım ama çizginin ç si bile yoktu gerçi idrarım hiç beklememişti zorla çiş getirtdim:) sanırım onla alakalı..bilmiyorum kiMesajimi gormedinmi
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımKızlar ben geldim hastaneden doktor 2 tane yumurtan olgunlaşmış dedi hadi belki ıkiz olur diye sakada yaptı catlatma ignesi vermedi sadece 31 mart 2 4 6 nisan için ilişki önerdi sonrası serbest dedi adet olursan gelirsin olmazsa nda gel dedi bende bu kadar sizler ne yapıyorsunuz
Valla ben hiç sabah idrarıyla test yapmadım açıkçası..öyle birkaç saat beklemiş idrar hüç değildi:) ondan çıkmıyor sanırım..ama ben hamile olduğumu hissediyorum açıkçası..pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum
Cnm sen ne yapıyorsun çocuk dusunmuyonmuAllah gönlüne göre nasip etsin inşallah canım merakla bekliyorum haberini inşallah
Görmedim cnm ins hamissindir gönlünü ferah tut rabbim hayirlisindan nasip eder inşallahYazdım kuzum okumadın sanırım valla ben daha refl olmadım dün akşm test yaptım ama çizginin ç si bile yoktu gerçi idrarım hiç beklememişti zorla çiş getirtdim:) sanırım onla alakalı..bilmiyorum ki
Inşallah Cnm sağolHadi bakalım hayırlısı olsun canım
Nasılsın canım ne yaptın durumun nasıl ???Kişiden kişiye değişir canım hormonların yükselmesi sen bir kaç gün daha bekle inşallah gönlündeki olur. Benimde ilişkiden 12. Gün sabah ilk idrarda çıkmıştı ama kimyasal gebelik oldu
Kızlar ben geldim hastaneden doktor 2 tane yumurtan olgunlaşmış dedi hadi belki ıkiz olur diye sakada yaptı catlatma ignesi vermedi sadece 31 mart 2 4 6 nisan için ilişki önerdi sonrası serbest dedi adet olursan gelirsin olmazsa nda gel dedi bende bu kadar sizler ne yapıyorsunuz
Cnm sen ne yapıyorsun çocuk dusunmuyonmu
Nasılsın canım ne yaptın durumun nasıl ???
Yok valla erkek bebek istedigimi söylemedim hiç ama kısmette varsa olur tabi olmazsada vardır rabbimin bır bildiği cnmErkek bebek istediğini bilio mu doktor iliski gün asiri demiş ya o yüzden merak ettim
Hayırlısı olsun cnm inşallah en yakın zamanda nur topu gibi bir oğlun olurYok canım şuan için planda yok eşimde vazgeçti bende.
Çok şükür iyiyim canım hamd olsun adetim düzenede girdi iyiyim. Ama çocuk fikri uzak geliyor artık eşimde istemiyor bende ilerisi ne gösterecek bilmiyorum canım. Ama sizlerin mutluluklarıyla mutlu oluyorum bende Allah sizleri hep mutlu etsin yavrularını sana seni onlara bağışlasın
Nasip kısmet canım Allah olmayanlara nasip etsin inşallah. Hamd olsun 3 tane peş peşe kızım olunca zorlansamda altından kalktım şimdi en küçüğü 3 yaşında öyle zor geliyor ki hamilelik doğum tekrardan bebek bakmak gazı uykusuzluğu. Sanırım biraz rahata alıştım canım benHayırlısı olsun cnm inşallah en yakın zamanda nur topu gibi bir oğlun olur
Senin dogumlarin normal mi oluyor Cnm yoksa bnm gibi sezeryan miNasip kısmet canım Allah olmayanlara nasip etsin inşallah. Hamd olsun 3 tane peş peşe kızım olunca zorlansamda altından kalktım şimdi en küçüğü 3 yaşında öyle zor geliyor ki hamilelik doğum tekrardan bebek bakmak gazı uykusuzluğu. Sanırım biraz rahata alıştım canım ben
Normal canım benim 3 de. 4 olsa herhangi bir aksilik olmazsa oda normal olurdu herhaldeSenin dogumlarin normal mi oluyor Cnm yoksa bnm gibi sezeryan mi
Inşallah Cnm normal olur ben çok istiyodum ama olmadi bebegim terstiNormal canım benim 3 de. 4 olsa herhangi bir aksilik olmazsa oda normal olurdu herhalde
Nasip canım ya onda da vardır bir hayır sağlıklı olsunlar da önemli olan o bizim için. Bn sezeryandan korktum hep Allah da normal doğum nasip ettiInşallah Cnm normal olur ben çok istiyodum ama olmadi bebegim tersti
Canım hayırlı olsun ama ben kızıma hamileyken senin haftalarında 2 farklı doktor erkek demişti %95. Hatta bacak arasından pipi fotosu vermişlerdi. Daha sonra kız olduğunu öğrendik. İnşaAllah kesinleştiğinde yaz yine bize.Kizlar ben bugun dayanamayip kontrole gittim doktor %80 erkek dedi. Yontemlere kendinizi cok kaptirmayin derim. Bakalim 16-18. Haftalar ne dicek bilmiyorum yine yazarim kesinlestiginde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?