Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ben geldim hastaneden doktor 2 tane yumurtan olgunlaşmış dedi hadi belki ıkiz olur diye sakada yaptı catlatma ignesi vermedi sadece 31 mart 2 4 6 nisan için ilişki önerdi sonrası serbest dedi adet olursan gelirsin olmazsa nda gel dedi bende bu kadar sizler ne yapıyorsunuz

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım

Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah canım merakla bekliyorum haberini inşallah

G
Görmedim cnm ins hamissindir gönlünü ferah tut rabbim hayirlisindan nasip eder inşallah

Erkek bebek istediğini bilio mu doktor iliski gün asiri demiş ya o yüzden merak ettim

Cnm sen ne yapıyorsun çocuk dusunmuyonmu

Yok canım şuan için planda yok eşimde vazgeçti bende.

Nasılsın canım ne yaptın durumun nasıl ???

Çok şükür iyiyim canım hamd olsun adetim düzenede girdi iyiyim. Ama çocuk fikri uzak geliyor artık eşimde istemiyor bende ilerisi ne gösterecek bilmiyorum canım. Ama sizlerin mutluluklarıyla mutlu oluyorum bende Allah sizleri hep mutlu etsin yavrularını sana seni onlara bağışlasın

Hayırlısı olsun cnm inşallah en yakın zamanda nur topu gibi bir oğlun olur

Hayırlısı olsun cnm inşallah en yakın zamanda nur topu gibi bir oğlun olur
Nasip kısmet canım Allah olmayanlara nasip etsin inşallah. Hamd olsun 3 tane peş peşe kızım olunca zorlansamda altından kalktım şimdi en küçüğü 3 yaşında öyle zor geliyor ki hamilelik doğum tekrardan bebek bakmak gazı uykusuzluğu. Sanırım biraz rahata alıştım canım ben

Senin dogumlarin normal mi oluyor Cnm yoksa bnm gibi sezeryan mi

Kizlar ben bugun dayanamayip kontrole gittim doktor %80 erkek dedi. Yontemlere kendinizi cok kaptirmayin derim. Bakalim 16-18. Haftalar ne dicek bilmiyorum yine yazarim kesinlestiginde.
Canım hayırlı olsun ama ben kızıma hamileyken senin haftalarında 2 farklı doktor erkek demişti %95. Hatta bacak arasından pipi fotosu vermişlerdi. Daha sonra kız olduğunu öğrendik. İnşaAllah kesinleştiğinde yaz yine bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…