Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Miraa35 canım bi test alsan ya çok merak ettim. Bu arada denemenin ertesi günü yaptığın testi ne kadar beklemiş idrarla yaptın ve hiç sıvı tüketmiş miydin?

Miraa35 canım bi test alsan ya çok merak ettim. Bu arada denemenin ertesi günü yaptığın testi ne kadar beklemiş idrarla yaptın ve hiç sıvı tüketmiş miydin?
valla bende merak ediyorum..iki kere yaptım cnm bi 11 bir de 16 gibi..16 daki iyice açıkmıştı..16dakinde beklemiştim evet sadece kahve içmiştim türk kahvesi..geç döllenmeden mi şüpheleniyorsun:) olabilir tabi bilemiyorum kısmet :)

Canim benim 11. Gün silik çıkmıştı gebelik testim. Olmazsa önümüzdeki aylarda olur inşaallah en hayırlı zamanda gelsin oğlun :)

Tesekkur ederim. Ben de cok kaptirmak istemiyorum. Doktorum da oyle soyledi gecen birine %100 erkek demistik sonraki ay kiz oldugunu gorduk alisveris yapma dedi sonra da bacak arasina bakip tekrar burda ciddi bir cikinti var ama dedigim gibi sen yine de cok kapilma dedi. Gelecek ay kesinlesecek bakalim yazarim yine. Senin kizinin bahsettigin ultrason fotografi duruyorsa paylasir misin fikir olsun

Canım çok az bi sıvı bile alsan testin doğruluğunu çok etkiliyor. En az üç saat hiç sıvı almadan ve tuvalete gitmeden beklemiş miydin peki?
Geç mi çatladı diye şüphelendim canım.

Mkızlar ya benım karnımın altı rahim tarafı niye öyle ara ara çok hafıf bicak kesigi gibi ageı oluyo regl hap gecıkme yapmazsa 7 nisanda olmam lazım sizde de ara ara böyle oluyo mu

Canım eski telefonumda kalmış ne yazık ki. Dediğin gibi doktor bana da göstermişti çıkıntısını. Zaten adam doğana kadar inanamadı ve ilk yanıldığım insansın çok net görmüştük dedi. En güzeli tam netleşmesini bekleyip gitmek doktora. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…