- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.761
Aynen cnmNasip canım ya onda da vardır bir hayır sağlıklı olsunlar da önemli olan o bizim için. Bn sezeryandan korktum hep Allah da normal doğum nasip etti
Sen deneme yapmış mıydın canım?@SEVECENIM sen adet oldun mu? Ben hala olmadım. Annemde rüyasında 3. Kızım olduğunu görmüş.bende hamile olduğumu gördüm rüyamda. Çok etkilendim ya
valla bende merak ediyorum..iki kere yaptım cnm bi 11 bir de 16 gibi..16 daki iyice açıkmıştı..16dakinde beklemiştim evet sadece kahve içmiştim türk kahvesi..geç döllenmeden mi şüpheleniyorsun:) olabilir tabi bilemiyorum kısmet :)Miraa35 canım bi test alsan ya çok merak ettim. Bu arada denemenin ertesi günü yaptığın testi ne kadar beklemiş idrarla yaptın ve hiç sıvı tüketmiş miydin?
Yok canım ben doğum yaptım kızım oldu 4 aylik şimdi. Adet olmadım hala ona canım sikiliyoSen deneme yapmış mıydın canım?
Canim benim 11. Gün silik çıkmıştı gebelik testim. Olmazsa önümüzdeki aylarda olur inşaallah en hayırlı zamanda gelsin oğlun :)valla bende merak ediyorum..iki kere yaptım cnm bi 11 bir de 16 gibi..16 daki iyice açıkmıştı..16dakinde beklemiştim evet sadece kahve içmiştim türk kahvesi..geç döllenmeden mi şüpheleniyorsun:) olabilir tabi bilemiyorum kısmet :)
Sabah ilk idrarla mı yapmıştın testi onla mı alakalı acaba?Canim benim 11. Gün silik çıkmıştı gebelik testim. Olmazsa önümüzdeki aylarda olur inşaallah en hayırlı zamanda gelsin oğlun :)
Kızın oldu dimi canım seninCanim benim 11. Gün silik çıkmıştı gebelik testim. Olmazsa önümüzdeki aylarda olur inşaallah en hayırlı zamanda gelsin oğlun :)
Kızın oldu dimi canım senin
Amin canım inşallah ya..sağlıklı olsun da gerisini rabbim bilirCanim benim 11. Gün silik çıkmıştı gebelik testim. Olmazsa önümüzdeki aylarda olur inşaallah en hayırlı zamanda gelsin oğlun :)
Evet sabah ilk idrardi. Hatta yaptım yoktu sonra akşam eve geldim çizgi oluşmuş. Ertesi gün akşam tekrar yaptım pozitiftiSabah ilk idrarla mı yapmıştın testi onla mı alakalı acaba?
Evet canım 2 kizim var çok şükür 2 de oğlum olursa aliyyul alaKızın oldu dimi canım senin
Amin canım..geç döllenmenin cinsiyetle alakası var mıdır acaba onu merak ettim:)Evet canım 2 kizim var çok şükür 2 de oğlum olursa aliyyul alahepiniz le birlikte
Ya ben hiç ilk idrarla yapmadım..onla öo alakalı acaba??Evet sabah ilk idrardi. Hatta yaptım yoktu sonra akşam eve geldim çizgi oluşmuş. Ertesi gün akşam tekrar yaptım pozitifti
Tesekkur ederim. Ben de cok kaptirmak istemiyorum. Doktorum da oyle soyledi gecen birine %100 erkek demistik sonraki ay kiz oldugunu gorduk alisveris yapma dedi sonra da bacak arasina bakip tekrar burda ciddi bir cikinti var ama dedigim gibi sen yine de cok kapilma dedi. Gelecek ay kesinlesecek bakalim yazarim yine. Senin kizinin bahsettigin ultrason fotografi duruyorsa paylasir misin fikir olsunCanım hayırlı olsun ama ben kızıma hamileyken senin haftalarında 2 farklı doktor erkek demişti %95. Hatta bacak arasından pipi fotosu vermişlerdi. Daha sonra kız olduğunu öğrendik. İnşaAllah kesinleştiğinde yaz yine bize.
Canım çok az bi sıvı bile alsan testin doğruluğunu çok etkiliyor. En az üç saat hiç sıvı almadan ve tuvalete gitmeden beklemiş miydin peki?valla bende merak ediyorum..iki kere yaptım cnm bi 11 bir de 16 gibi..16 daki iyice açıkmıştı..16dakinde beklemiştim evet sadece kahve içmiştim türk kahvesi..geç döllenmeden mi şüpheleniyorsun:) olabilir tabi bilemiyorum kısmet :)
Sanmıyorum ama geç döllenmeyle ilgili bi konu okumuştum çoğunun kızı olmuştuAmin canım..geç döllenmenin cinsiyetle alakası var mıdır acaba onu merak ettim:)
Canım eski telefonumda kalmış ne yazık ki. Dediğin gibi doktor bana da göstermişti çıkıntısını. Zaten adam doğana kadar inanamadı ve ilk yanıldığım insansın çok net görmüştük dedi. En güzeli tam netleşmesini bekleyip gitmek doktora. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o. Allah herkesin gönlüne göre versin.Tesekkur ederim. Ben de cok kaptirmak istemiyorum. Doktorum da oyle soyledi gecen birine %100 erkek demistik sonraki ay kiz oldugunu gorduk alisveris yapma dedi sonra da bacak arasina bakip tekrar burda ciddi bir cikinti var ama dedigim gibi sen yine de cok kapilma dedi. Gelecek ay kesinlesecek bakalim yazarim yine. Senin kizinin bahsettigin ultrason fotografi duruyorsa paylasir misin fikir olsun
Allah bağışlasın canım ne tatlıdır şimdi oYok canım ben doğum yaptım kızım oldu 4 aylik şimdi. Adet olmadım hala ona canım sikiliyo
Valla ilk testim değil ama ikinci testimde beklemişti epey açıktı yaniCanım çok az bi sıvı bile alsan testin doğruluğunu çok etkiliyor. En az üç saat hiç sıvı almadan ve tuvalete gitmeden beklemiş miydin peki?
Geç mi çatladı diye şüphelendim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?