Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ama ben hissediyorum bence hamileyim..memelerim kocaman oldu ve böyle renkli kısmının cemberi bile genişledi..normalde solağım kızım hep soldan emzirdim ama şimdi sağ göpsüm sol göğsümü geçti büyüklük olarak bariz belli oluyor yani:)

Canım bence sen yarın sabah bi test yap varsa çıkar zaten

Kızlar bir forumda bir arkadaş 2 yasında oğlu var eş uzaktaymiş Bayram'da görüştük yum Zaman'ı değildi o ay hamile kaldim hiç bellemiyordum alan dedi bende merak edip sayfasını takip ettim kızı olacakmiş sanirim yuma daha varken olan birliktelikte kalan x ler dollemiş yumurtayı

Kiss forum meselesine döndü senin durum :) bu arada hamilelık ile hangi belirtiler var hani hissediyorum demiştin ya
Valla gogüslerimde yesil damarlar belirginleşti ve büyüdüler epeyce..ayaklarım çok üşüyo ama çoraplayken bile..belim ağrıyor acaip..çok yoruluyorum ayrıca ya..hep uyumak istiyorum

Hadi hayırlısı bakalım inaşallah belirtiler doğru çıkar Can'ım
Valla gogüslerimde yesil damarlar belirginleşti ve büyüdüler epeyce..ayaklarım çok üşüyo ama çoraplayken bile..belim ağrıyor acaip..çok yoruluyorum ayrıca ya..hep uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…