Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İyi olduğuna sevindim canım.Allah kerimdir ne olacağını bilemeyiz .Rabbim güzel yüreğine göre versin.Çokkkk teşekkür ederim güzel dualarına aminnn cümlemizin inşallah canım benim

Testlerden beliydi ama insan bazen vücuduna çok dikkat edince ufacık bir belirtiyide ona yoruyor bwnimde bu aralar 2 yıldır hiç korunmasız olmadı ya olmazsa endişesi kapmısı vaziyette Rabbim geciktirmeden gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah üzülme Can'ım vardır bununda bir hayrı

Aynen ya:) stres bence çok etkiliyor ben öyle düşünüyprum

Kızlar regl oldum inanamıyorummm
Biliyordum olacağını kendini çok kaptırdın .Yazılarından belliydi.Sana bir nasihat vereyim çünkü bu topik insanı çok heyecanlandırıp umutlandırıyor .Belirtilere takılma buraya yazma fikir alma bunlar sana zarar verir.Bak geçikme dahi oldu adetlerin .Herkes bir yorumu herkesin bir fikri vardır .İyi kötü düşünmeden yazar.Bundan sadece sen etkilenirsin.
Neyse kafana takma iyi düşün iyi olsun canım.

Hklısın tatlım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:) tamam öyle yaparım artık..cin takviminde falan da tutuyordu o yüzden çok inanmıştım..hakkımızda hayırlısı ne diyelim:)) ovulasyon testi sipariş edeyim ben en iyisi:)) moral bozmak yok tabiki..insan tecrübeleniyor aslında herşey bir sınav..sevecenim peki senin oğluşun cin takvimine uyuyormuydu ??

Aynen kuzum hiç stres yapma rahat ol..benim 5 senedir korunmasız ilişkim olmamıştı..düşün yani:))

İlin kötüsü benim döngüm 35 ya çok uzun süre geçmek bilmiyor bir kere kaçırınca toplamına 70 gün beklemiş oluyorum Miraa35

canim benimde geçen ay tam yumurtlama günü oldu ve 14 .cu adet oldum hissttiginin aynısını bende hisssettim benim ikinci kiz 2 sene korunmasız ve tedavi gördüğüm halde olmamıştı ınsallah 3.cu oyle olmaz artık önümüzdeki maçlara bakıcaz sırada ben varım herhalde ayın 14 adet günüm

Hadi bakalım canım hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…