- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.801
Kısmet değilmiş demekkiKızlar regl olduminanamıyorummm
İyi olduğuna sevindim canım.Allah kerimdir ne olacağını bilemeyiz .Rabbim güzel yüreğine göre versin.Çokkkk teşekkür ederim güzel dualarına aminnn cümlemizin inşallah canım benimYok canım şuan için planda yok eşimde vazgeçti bende.
Çok şükür iyiyim canım hamd olsun adetim düzenede girdi iyiyim. Ama çocuk fikri uzak geliyor artık eşimde istemiyor bende ilerisi ne gösterecek bilmiyorum canım. Ama sizlerin mutluluklarıyla mutlu oluyorum bende Allah sizleri hep mutlu etsin yavrularını sana seni onlara bağışlasın
Ciddimisin cnm hakkında hayırlısı olur inşallahKızlar regl olduminanamıyorummm
Neyse cnm boşver bozma moralini inşallah önümüzdeki ay rabbim yerini doldururKısmet değilmiş demekki
Ben çok inanmıştım ya..valla çok şaşırdımCiddimisin cnm hakkında hayırlısı olur inşallah
Amin canım inşallahNeyse cnm boşver bozma moralini inşallah önümüzdeki ay rabbim yerini doldurur
Yok canım ya leke leke oldu.Düzenli bir adet olmadım.Korun muyor musun ?SEVECENIM sen adet oldun mu? Ben hala olmadım. Annemde rüyasında 3. Kızım olduğunu görmüş.bende hamile olduğumu gördüm rüyamda. Çok etkilendim ya
Inann bende beklemiyodum sasirdim gerçeği dediğin gıbı ki smet değilmiş Cnm sıkma canınıBen çok inanmıştım ya..valla çok şaşırdım
Öyle rabbim hayırlısını eyler..Inann bende beklemiyodum sasirdim gerçeği dediğin gıbı ki smet değilmiş Cnm sıkma canını
Aynen ya:) stres bence çok etkiliyor ben öyle düşünüyprumTestlerden beliydi ama insan bazen vücuduna çok dikkat edince ufacık bir belirtiyide ona yoruyor bwnimde bu aralar 2 yıldır hiç korunmasız olmadı ya olmazsa endişesi kapımı vaziyette Rabbim geciktirmeden gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah üzülme Can'ım vardır bununda bir hayrı
Biliyordum olacağını kendini çok kaptırdın .Yazılarından belliydi.Sana bir nasihat vereyim çünkü bu topik insanı çok heyecanlandırıp umutlandırıyor .Belirtilere takılma buraya yazma fikir alma bunlar sana zarar verir.Bak geçikme dahi oldu adetlerin .Herkes bir yorumu herkesin bir fikri vardır .İyi kötü düşünmeden yazar.Bundan sadece sen etkilenirsin.Kızlar regl olduminanamıyorummm
Hklısın tatlım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:) tamam öyle yaparım artık..cin takviminde falan da tutuyordu o yüzden çok inanmıştım..hakkımızda hayırlısı ne diyelim:)) ovulasyon testi sipariş edeyim ben en iyisi:)) moral bozmak yok tabiki..insan tecrübeleniyor aslında herşey bir sınav..sevecenim peki senin oğluşun cin takvimine uyuyormuydu ??Biliyordum olacağını kendini çok kaptırdın .Yazılarından belliydi.Sana bir nasihat vereyim çünkü bu topik insanı çok heyecanlandırıp umutlandırıyor .Belirtilere takılma buraya yazma fikir alma bunlar sana zarar verir.Bak geçikme dahi oldu adetlerin .Herkes bir yorumu herkesin bir fikri vardır .İyi kötü düşünmeden yazar.Bundan sadece sen etkilenirsin.
Neyse kafana takma iyi düşün iyi olsun canım.
Aynen kuzum hiç stres yapma rahat ol..benim 5 senedir korunmasız ilişkim olmamıştı..düşün yani:))Testlerden beliydi ama insan bazen vücuduna çok dikkat edince ufacık bir belirtiyide ona yoruyor bwnimde bu aralar 2 yıldır hiç korunmasız olmadı ya olmazsa endişesi kapmısı vaziyette Rabbim geciktirmeden gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah üzülme Can'ım vardır bununda bir hayrı
Dimi evet..İlin kötüsü benim döngüm 35 ya çok uzun süre geçmek bilmiyor bir kere kaçırınca toplamına 70 gün beklemiş oluyorumMiraa35
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım ikimiz için de:)Dimi evet..işimiz zor gerçekten
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun hakkındacanim benimde geçen ay tam yumurtlama günü oldu ve 14 .cu adet oldum hissttiginin aynısını bende hisssettim benim ikinci kiz 2 sene korunmasız ve tedavi gördüğüm halde olmamıştı ınsallah 3.cu oyle olmaz artık önümüzdeki maçlara bakıcaz sırada ben varım herhalde ayın 14 adet günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?