Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Senden sonra da ben ayin 19u batim eger regl olmazsam 20sinde test yapsam cikarmi acaba diye dusunmeye başladım bu gece itibarıyle 2 4 6 nisan günlerinde ilişki önerdi sizce 20 nissanda belli olurmu son adet tarihim 19mart

Senden sonra da ben ayin 19u batim eger regl olmazsam 20sinde test yapsam cikarmi acaba diye dusunmeye başladım bu gece itibarıyle 2 4 6 nisan günlerinde ilişki önerdi sizce 20 nissanda belli olurmu son adet tarihim 19mart
hadi canlar sizler için hayırlısı olur inşallah sırayla müjdeli haberleri birbirimize veririz Allah büyük

Oohooooo kiz bu ne acele bu kadar düsunme olacagi varsa olur stres olunca bebek tutmuyor arkadaslar baska seylere odaklanin. Dünyada olan yavrularimizla vakit gecirelim disariya cikaralim oyunlar oynayalim.. bu olayi odak yapmayalim hatta düşünmemeye calisalim. Benim bu aydan hic umudum yok cunku canim ov. testi bile yapmak istemiyor. 61 kiloydum hangi ara 66 oldum anlamadim bu 5 kiloyu vermem lazim

Oyle Cnm gerçekten haklısın takmamak lazım kilo önemli değıl bence ya keşke benimde biraz etim budum olsaydı şimdi 45 50 arasiyim keşke suan 60 kilo olsaydım

Kesinlikle katılıyorum bu hepimiz için geçerli sanırım. İnsan kapılıyor ister istemez.

Al bendenn de okadar Gecemavisim bebek olcak ne de olsa diye götürdüm ekmekleri 4 kilo da ben almışım..bugün itibariyle spora vaşlıycam

Kızlar bugün bir arkadaşım dedi ki regl bitimi 3. Ya da 4 gün ilişkiye gir kesin yöntem ama isteksiz olacaksın dedi..ozamana yumurtlama dönemi olmuyor ki nasıl oluyor hiç anlamadım ya?

Ya deneyenlerin hep olmuş ama tek ilişki burda önemli olan..bilmiyom ki ama onun da bir tanıdığı demiş

Ya deneyenlerin hep olmuş ama tek ilişki burda önemli olan..bilmiyom ki ama onun da bir tanıdığı demiş
Aynı şeri bana yaşlı teyze de dedi adetten sonra ilk hafta korunma sonrasında korunacaksın dedi kendide bu yöntemle 3 kızdan sonra oğluna hamile kaldı kime söylediysem oldu hatta ikizi olan oldu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…