- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.821
Senden sonra da ben ayin 19u batim eger regl olmazsam 20sinde test yapsam cikarmi acaba diye dusunmeyecanim benimde geçen ay tam yumurtlama günü oldu ve 14 .cu adet oldum hissttiginin aynısını bende hisssettim benim ikinci kiz 2 sene korunmasız ve tedavi gördüğüm halde olmamıştı ınsallah 3.cu oyle olmaz artık önümüzdeki maçlara bakıcaz sırada ben varım herhalde ayın 14 adet günüm
O nasıl olmuş öyle yaaAynen ya..gidip 50 tl bayıltıp kan testi yaptırcaksınız bana..forumda okudum birinin kanda bile 90 gün çıkmamış sonucu..3 ayın sonunda öğrenmişler hamile olduğunu:)
Zamanlaman çok iyiydî cnm senden çok umutluydum hayırlısı olsun geç olsun güç olmasınKızlar regl olduminanamıyorummm
Yok cnm üzülmüyom hakkımızda hayırlısı..yeni takvime bakmaya başla sen benim için:)Miraa35 canim sağlik olsun deneyim oldu sanada. ilk seferde tutturanlara maşallah hayranim. Hayirlisi olsun canim. Üzülme..
Sağol canım..bende şaşırdım ama yapcak birşey yok..kırmızıyı yedim önümüzdeki maçlara bankcaz artık:)Zamanlaman çok iyiydî cnm senden çok umutluydum hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın
Canim hakinda hayirlisi olsun insallah bu ay nasip degilmis onumuzdeki ay birlikte denerizSağol canım..bende şaşırdım ama yapcak birşey yok..kırmızıyı yedim önümüzdeki maçlara bankcaz artık:)
canim benimde geçen ay tam yumurtlama günü oldu ve 14 .cu adet oldum hissttiginin aynısını bende hisssettim benim ikinci kiz 2 sene korunmasız ve tedavi gördüğüm halde olmamıştı ınsallah 3.cu oyle olmaz artık önümüzdeki maçlara bakıcaz sırada ben varım herhalde ayın 14 adet günüm
hadi canlar sizler için hayırlısı olur inşallah sırayla müjdeli haberleri birbirimize veririz Allah büyükSenden sonra da ben ayin 19u batim eger regl olmazsam 20sinde test yapsam cikarmi acaba diye dusunmeyebaşladım bu gece itibarıyle 2 4 6 nisan günlerinde ilişki önerdi sizce 20 nissanda belli olurmu son adet tarihim 19mart
Oohooooo kiz bu ne acele bu kadar düsunme olacagi varsa olur stres olunca bebek tutmuyor arkadaslar baska seylere odaklanin. Dünyada olan yavrularimizla vakit gecirelim disariya cikaralim oyunlar oynayalim.. bu olayi odak yapmayalim hatta düşünmemeye calisalim. Benim bu aydan hic umudum yok cunku canim ov. testi bile yapmak istemiyor. 61 kiloydum hangi ara 66 oldum anlamadim bu 5 kiloyu vermem lazimSenden sonra da ben ayin 19u batim eger regl olmazsam 20sinde test yapsam cikarmi acaba diye dusunmeyebaşladım bu gece itibarıyle 2 4 6 nisan günlerinde ilişki önerdi sizce 20 nissanda belli olurmu son adet tarihim 19mart
Eşim korunuyor canımYok canım ya leke leke oldu.Düzenli bir adet olmadım.Korun muyor musun ?
Inşallah Cnm ya rabbim hic kmseyi evlat hasretinden mahrum bırakmasın ins hepimizin gönlüne göre verir rabbimhadi canlar sizler için hayırlısı olur inşallah sırayla müjdeli haberleri birbirimize veririz Allah büyük
Oyle Cnm gerçekten haklısın takmamak lazım kilo önemli değıl bence ya keşke benimde biraz etim budum olsaydı şimdi 45 50 arasiyim keşke suan 60 kilo olsaydımOohooooo kiz bu ne acele bu kadar düsunme olacagi varsa olur stres olunca bebek tutmuyor arkadaslar baska seylere odaklanin. Dünyada olan yavrularimizla vakit gecirelim disariya cikaralim oyunlar oynayalim.. bu olayi odak yapmayalim hatta düşünmemeye calisalim. Benim bu aydan hic umudum yok cunku canim ov. testi bile yapmak istemiyor. 61 kiloydum hangi ara 66 oldum anlamadim bu 5 kiloyu vermem lazim
Kesinlikle katılıyorum bu hepimiz için geçerli sanırım. İnsan kapılıyor ister istemez.Biliyordum olacağını kendini çok kaptırdın .Yazılarından belliydi.Sana bir nasihat vereyim çünkü bu topik insanı çok heyecanlandırıp umutlandırıyor .Belirtilere takılma buraya yazma fikir alma bunlar sana zarar verir.Bak geçikme dahi oldu adetlerin .Herkes bir yorumu herkesin bir fikri vardır .İyi kötü düşünmeden yazar.Bundan sadece sen etkilenirsin.
Neyse kafana takma iyi düşün iyi olsun canım.
Al bendenn de okadarOohooooo kiz bu ne acele bu kadar düsunme olacagi varsa olur stres olunca bebek tutmuyor arkadaslar baska seylere odaklanin. Dünyada olan yavrularimizla vakit gecirelim disariya cikaralim oyunlar oynayalim.. bu olayi odak yapmayalim hatta düşünmemeye calisalim. Benim bu aydan hic umudum yok cunku canim ov. testi bile yapmak istemiyor. 61 kiloydum hangi ara 66 oldum anlamadim bu 5 kiloyu vermem lazim
Valla ben guvenemem sahsen..ben kizllarima hep regl sonrasi kaldimKızlar bugün bir arkadaşım dedi ki regl bitimi 3. Ya da 4 gün ilişkiye gir kesin yöntem ama isteksiz olacaksın dedi..ozamana yumurtlama dönemi olmuyor ki nasıl oluyor hiç anlamadım ya?
Canim bu arkadasin denemis mi bu yöntemiKızlar bugün bir arkadaşım dedi ki regl bitimi 3. Ya da 4 gün ilişkiye gir kesin yöntem ama isteksiz olacaksın dedi..ozamana yumurtlama dönemi olmuyor ki nasıl oluyor hiç anlamadım ya?
Canim sen sık ilişkiyle mi kaldin kizlarinaValla ben guvenemem sahsen..ben kizllarima hep regl sonrasi kaldim
Aynı şeri bana yaşlı teyze de dedi adetten sonra ilk hafta korunma sonrasında korunacaksın dedi kendide bu yöntemle 3 kızdan sonra oğluna hamile kaldı kime söylediysem oldu hatta ikizi olan oldu dediYa deneyenlerin hep olmuş ama tek ilişki burda önemli olan..bilmiyom ki ama onun da bir tanıdığı demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?