- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.841
Adetle atilamayan yumurtalarin. dollenmesiyle gerceklesiyordur gebelikAynı şeri bana yaşlı teyze de dedi adetten sonra ilk hafta korunma sonrasında korunacaksın dedi kendide bu yöntemle 3 kızdan sonra oğluna hamile kaldı kime söylediysem oldu hatta ikizi olan oldu dedi
Evet 2 gunde bir cnm..tabii hic bir yintemden haberim yok zaten iyi ki ikitane ilk kizlarim olmus Rabbim bagislasin benim teyzelerimin 2 ser tane ogullari var ve cok yanliz olduklarini kiz evlatin anneye arkadastan ote oldugunu soylerler hep.. Oglan olursa artik 3. Ye bizim icin cerezlik yumurmalik tekne kazintisi olur insallah..Valla ben guvenemem sahsen..ben kizllarima hep regl sonrasi kaldim
Yani bir arkadaşım da adetten sonra zaten yumurtlama dönemi değil diye korunmasız ilişkiye giriyor ve hamile kalıyor oğlu oldu :) çin takviminde de kız gösteriyordu:)Aynı şeri bana yaşlı teyze de dedi adetten sonra ilk hafta korunma sonrasında korunacaksın dedi kendide bu yöntemle 3 kızdan sonra oğluna hamile kaldı kime söylediysem oldu hatta ikizi olan oldu dedi
O yumurtların atılmadığını nasıl anlıcaz ki??Adetle atilamayan yumurtalarin. dollenmesiyle gerceklesiyordur gebelik
Ya adetten sonra hemen atilmayan yumyrtaniz yoksa..Adetle atilamayan yumurtalarin. dollenmesiyle gerceklesiyordur gebelik
Burda da bi arkadas vardi adetin 5. Gunu müydü neydi onu tam hatirlayamicam hamile kalmis bilinçsiz bebisi erkekti belki hatirlasinizYani bir arkadaşım da adetten sonra zaten yumurtlama dönemi değil diye korunmasız ilişkiye giriyor ve hamile kalıyor oğlu oldu :) çin takviminde de kız gösteriyordu:)
Iste onu anlayamazsin canim hamile kalirsan atilmamis demektirO yumurtların atılmadığını nasıl anlıcaz ki??
Yumurta yoksa dollenmede olmaz bebis de olmaz sonuç olarakYa adetten sonra hemen atilmayan yumyrtaniz yoksa..
Sabirin vardi onun ilk kizi olmuş sonra 3 kere bu yöntemle gebe kalmis ucu de erkek birisi dusmus ama sonuc olarak bu yöntemle 3 kere erkek bebege hamile .Kalmis
Onlara baglansak
Tam olarak ne yapmis..Sabirin vardi onun ilk kizi olmuş sonra 3 kere bu yöntemle gebe kalmis ucu de erkek birisi dusmus ama sonuc olarak bu yöntemle 3 kere erkek bebege hamile .Kalmis
Bu noktada kafama takilan su var spermler uygun ortam oldugunda 1 haftaya kadar canlı kaliyor ya hani diyelim ki rasgele adetten sonra tek iliski denendi yumurta yoktu döllenme gerçekleşmedi spermler 1 hafta vücutta kaldi bir hafta sonra vücut yumurtlama dönemine girdi ozamana y ler coktan ölmüş olur x ler canlı kalirO yumurtların atılmadığını nasıl anlıcaz ki??
Bu noktada kafama takilan su var spermler uygun ortam oldugunda 1 haftaya kadar canlı kaliyor ya hani diyelim ki rasgele adetten sonra tek iliski denendi yumurta yoktu döllenme gerçekleşmedi spermler 1 hafta vücutta kaldi bir hafta sonra vücut yumurtlama dönemine girdi ozamana y ler coktan ölmüş olur x ler canlı kalir[/QUOTE
Katiliyorum size..
Onlara baglansakbir moral verseler anlatsalar
Yumurta catlatma ignesinden sonra kalan varmi acaba bir de spermleirn cohalmasi icin keciboynuzu beya caksir otu suyi diyorlar.. Acaba bunlari da deenense mi?Surekli anlatiyorlar girdiklerinde zaten :)yapilacak sey belli 1 ay oncesinden diyet ph i yuksek su yumurtlama testiyle yada doktor ile takip test pik yaptiktan sonra esit koyuluga gelince deneme iliskiden once bölgesel soguk dus ve ese kahve :)
Canım ovulasyon testi yapsak çıkarmı acaba reglden sonra sonuçta eğer yumurta varsa çata hazır pik yapması gerekir değil mi ?Bu noktada kafama takilan su var spermler uygun ortam oldugunda 1 haftaya kadar canlı kaliyor ya hani diyelim ki rasgele adetten sonra tek iliski denendi yumurta yoktu döllenme gerçekleşmedi spermler 1 hafta vücutta kaldi bir hafta sonra vücut yumurtlama dönemine girdi ozamana y ler coktan ölmüş olur x ler canlı kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?