Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yumurta catlatma ignesinden sonra kalan varmi acaba bir de spermleirn cohalmasi icin keciboynuzu beya caksir otu suyi diyorlar.. Acaba bunlari da deenense mi?
Keci boynuzu ese takviye olarak kullanan var zaten diğer otu bilmiyorum catlaatma ignesinden sonra da kalan cok canim hatta o daha iyi olur yani catladigindan emin olursun

Adetle atilamayan yumurtalarin. dollenmesiyle gerceklesiyordur gebelik

Öyledir canım mutlaka ama takdir yani ben ilk kızımda hiç korunmadan oldu. 2.cide spiral çıkardığım ay kaldım artık ne zaman bilemiyoruz çünkü her ilişki korunmasız oldu. 3. Kızımda spiral kaymış kaydığı ay kaldım onda da ne zaman oldu bilemiyorm.

Yani bir arkadaşım da adetten sonra zaten yumurtlama dönemi değil diye korunmasız ilişkiye giriyor ve hamile kalıyor oğlu oldu :) çin takviminde de kız gösteriyordu:)
Valla burada da bir arkadaş vardı canım nasılda olmaz diye adetten sonra olmaz diye öyle hamile kaldı oğlu olacaktı. Başka bir arkadaş daha vardı oda adetten sonra ilişki oldu sonra kocası şehir dışına çıkmıştı oda erkek. Oran baya yüksek yani ama bilemeyeceğim.
Canim benim ikinci oyle oldu

Peki canım sadece o ilişkilerin mi korunmasız oldu yani nasıl eminsin adetten sonra olduğuna?

Ayni arkadastan bahsediyoruz sanirim canim zeynep li birşeydi galiba nicki

Kızlar diyet diyet deniyor ya süt ürünleri hiç mi tüketilmemeli yoksa az yense sıkıntı olurmu

Mesela ben çok az kahvaltıda kaşar yada burgu peynir 2 kasık kadar yoğurt tek yiyorum bu çokmuş diyet için

Birde diyette başka neler vardı

Canim hergün muz ve soda. Yemekler tuzlu olacak. Benim kendi şahsi fikrim o kadar kacamaktan bişey olmaz. Sonuçta erkek bebeğin olan her anne diyet mi yaptı ? Yine de şansı yükseltmek adına uyabildigin kadar uy inşallah vesile olur bunlar

Canim et muz soda tuzlu gidalar. Okadar dan bisey olmaz ya ben okadar bile dikkat etmiyorum sana şöyle söyliyim babannem tam bir yumurta hastasi sabah kahvaltilarinda hergün 2 tane yer annem her zaman der aksam yemeğinde sevmedigi bişey olsun 2 yumurta haslar yer diye 6 oglu 1 kizi var ha bu arada bal da asiri tuketirler dedemde sutu asiri icer

Soda tüketmeyr başladım ama muz çok nadir yiyorum rejimdeyim hamilr kalmadan önce vermem lazim bu kiloları

Ama fasülye nohut et yapacagım her hafta birde yarin İngiliz karbonatı alıp pH 8 olan suya ilave edip içeceğim

Birde bir arkadaş neo penotran die bir fitil kullan dedi eneksıyon falan varsa temizler die onuda hast yazdırayım adet birimi başlarim artık eşime keci boynuzu asla yediremiyorım istemiyor ama ilişki öncesinde aldığı macunda birsüre pekmez ilavesi falan var o bir katkı sagladi sagladi sağlamadıysa eşime yapacak birşeyim yok malesef

Döngü 35 olanın tek dezavantajı hamile kalmak istersen beklemek sanırım günler geçmiyor nisan sonu gibi yum olur oda tabi piki görebilecekmiyim oda var

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah cok ugrasmadan gonlundekine gebe kalirsin

Esinede her gun muz soda kuruyemiş et yedirebilirsin

Birde bu ay Rabbimin takdirine bırakamayıp hap içtiğim için Allah katında gunahkar olup Rabbim beni cezalandıracak ve oğlum olmayacak gibi düşüncelere kapıldım gunah veya yanliş yaptıgım hersaman böyle oluyo bu tür vesveseler geçmiyor beynimden çokmuş sacmalıyorum yada vicdanim nıye bukadar dahatsiz bilmiyorum Şeytan kafami mı kurcalıyor bilmiyorum Hakkı'mda hayırlısı

Can'ım eşim sabah 7 de gidip gece 11 de gelir çok calişiyo sadece akşam yemek ne yese direk yorgunluktan uykuya dalıyo hani cay yapmama bile fırsat kalmadan uyuyor tek yemeklerde dikkat etmeye çalışacağım K Khvekokusu20

Yanlış anlama beni canm ama yaptığını yanlış buluyorum.Tövbe edip Allah ‘tan af dilemelisin.erkek ya da kız evlat istemek dua etmek yanlış değil .bi insanın hem oğlu hem kızı olmasını istemesi kadar doğal bişey yok .ama kız olur düşüncesiyle ertesi gün hapı içmeyi normal karşılamıyorum .Allah katında da doğru bişey değildir Eminim ki .sen duanı edip gerisini Allah’a bırakacaktın .eğer kız Dahi olsaydı yine rabbimin bi bildiği vardır deyip tevekkül edecektin

Evet haklısın Can'ım o an basıl bir psikoloji içinde yaptım hala anlamiş değilim ama kız olma düşüncesi değildi bendeki yöntemi yanliş yaptogim için içtim hapı yöntemi doğru yapıp yine kızım olabilir ama ben bu yöntemi doğru yapıp öyle Rabbimin takdırıne bırakmak istedim yıne kızım olacak düşüncesi değildi aslında bilmiyorum hala kendime anlam veremiyorum en büyük moral bozucum eşimdi ikna edemeyip zorlamakla başta hata yapmıştım dua edin bana Rabbim affetsin Ve o günün ertesi günümden beri çok pişmanım aklıma her geldiğinde tövbe edip dua ediyorum Rabbim affeder mi acaba

Merhametlilerin en merhametlisi inşaallah affeder. Cok gözünde büyütme cnm sen cocuk aldirmadin. Heralde çoğu kadinin gecmisinde şüpheli iliskisi olup bu haptan içnistir. Cenin bile olusmamisti yumurtan catlamadan icmistin öyle hatirliyorum. Vahşi yi hz.vahşi yapan Rabbimin merhametinden sual olunmaz.. içini rahat tut. Vesveselere kapilip heder etme kendini. Recebi şerif ayindayiz bu kıymetli ay hürmetine Rabbim dünya ve ahiretimizi güzel eylesin imtihanlarimizi kolay günahlarimizi af eylesin. Amin

Amin canım amin merhametlilerin en merhametlisine emanet ettim kendimi yere düşen er bir damla rahmet bereket hürmetine affetsin senden de Allah razı olsun Can'ım Gecemavisim

Tabi ki affeder .sen hiç canını sıkma .gönülden pişman olmuşsun ya .o önemli canm .benim nacizane tavsiyem bol bol dua et .özellikle cuma günü ve gecesi .duanın başında besmele ayetel kürsi mutlaka oku .rabbim inş gönlüne göre verir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…