Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)
Miraa35
Prensesim2016
tugbabeyza
@Dil-Berk(ZEYNEP)
@naznaz16(BAHAR)
@Ceymiceyn(DUYGU)
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
K Kestane Sekeri (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
@Flowers26 (FILIZ)
@eflatun88 (EBRU)
@divinity(MEHTAP)
@Black5angel (SERAP)
@duyguuuMMM (KÜBRA)

listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünkü HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

Okurum canım ben

Bende basliyrooim Allah kabule etsin

Kizlar bakarmisiniz bu sabah uyandığımda midem bulantim vardi bide az önce bacagimda kahverengi çizginin belirginlestigini gordum akıntım çok ve goguslerim sızlıyor arada bide gogsumun yan tarafinda çok ağrılı bir sivilce olmustu onu siiktum kahverengi bişey çıktı içinden

ayagimin bilek kısmından dizime kadar uzun ince ve kahverengi bi cizgi sizce neden olmustur tedirtedirgenlesmeye başladım

Canım tayt mi giymistin onun iç tarafındaki dikisin yaptığı basi olabilir ona benzettim benimde oluyor bazen dar tayt giyince

Kizlar ya bu ingiliz karbonatıni surahiye koyup icilmiyo acaip tuaf bir tadi var nasil yapsak baska bir cay kasigi meyvesuyu yada cay bardagina koyup hergun oyle icsek olmaz mi illa azar azar ictigin her suda mi olmasi gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…