- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.661
Canım nasıl rüya görmüştü arkadaşımızBen hala buradayım canım hiç bırakmadım ki sizi. Okuyorum hep yazmasa pek bilgim olmadığı için yazmıyorum takipte kalıyorum. Sizlerle mutlu oldum sizlerle hüzünlendim. Sizlerle olmak bana da çok iyi geliyor. Daha önce konuştuğumuzda eşimle Eylül de deneme yapalım demiştik. Zaman akıp geçti eylüle de bir şey kalmadı ama ben hala korkuyorum bebek fikrinden.Gecemavisim @SEVECENIM @Black5angel @eflatun88 @MRM01 @BeyazGelincik2014 @Birbilsem1132 @suuuus 4716 hepiniz her zaman aklımdasınız. @Birbilsem1132 hala senşn rüyanı unutmadım inşallah bir gül n gördüğün gibi oğlum olur. Ama artık eskisi gibi değil Allah verirse verir diyorum. Deneme yapsam nasıl yapacağım onuda bilmiyorum. Adet baya düzene girdi şimdi spora falan gidiyorum kilo vermek amaçlı. 69 a kadar indim. Geriye kaldı 7 kilo. Baya iyi geldi bana kafam dağıldı bebişe sağlıklı kilosuz karşılamak istiyorum. Beni yalnız bırakmayın deneme yapacağım zaman yine kafanızı şişireceğim hepinizi seviyorum
Başustune cnm Allah ömur verirse burdayiz. Umduguna nail olasin insallahhBen hala buradayım canım hiç bırakmadım ki sizi. Okuyorum hep yazmasa pek bilgim olmadığı için yazmıyorum takipte kalıyorum. Sizlerle mutlu oldum sizlerle hüzünlendim. Sizlerle olmak bana da çok iyi geliyor. Daha önce konuştuğumuzda eşimle Eylül de deneme yapalım demiştik. Zaman akıp geçti eylüle de bir şey kalmadı ama ben hala korkuyorum bebek fikrinden.Gecemavisim @SEVECENIM @Black5angel @eflatun88 @MRM01 @BeyazGelincik2014 @Birbilsem1132 @suuuus 4716 hepiniz her zaman aklımdasınız. @Birbilsem1132 hala senşn rüyanı unutmadım inşallah bir gül n gördüğün gibi oğlum olur. Ama artık eskisi gibi değil Allah verirse verir diyorum. Deneme yapsam nasıl yapacağım onuda bilmiyorum. Adet baya düzene girdi şimdi spora falan gidiyorum kilo vermek amaçlı. 69 a kadar indim. Geriye kaldı 7 kilo. Baya iyi geldi bana kafam dağıldı bebişe sağlıklı kilosuz karşılamak istiyorum. Beni yalnız bırakmayın deneme yapacağım zaman yine kafanızı şişireceğim hepinizi seviyorum
Merhaba benimde 3 kızım var.üçüncü kızın olmadan önce burdamıydın yöntem denedinmi canım bende çok kararsızım ama ben diyet falan yapmıycam adet bittimi başlarım denemeye rahat olacam hayırlısı artık ama şunu çok iyi biliyorum yapmazsam çok pişman olacam
Canım nasıl rüya görmüştü arkadaşımız
Perhizinde fazlaydı ama sanırım senin yanlış hatırlamıyorsamBen ikinci kızımda olmadım kızım oldu üçüncü kızımda önce ben oldum ama sonuç kız yani bende hiçbir yöntem işe yaramıyor
Canım genelde 6.5 çıkıyor kaç kez yaptırdım hep 6.5 ti.Elifemm- canim en son ne zamn idrar tahlili yaptirdin? Son tahlilindeki ph nı yazarmisin cnm
Cnm peki hangi yontemleri denedin ve tutmadi buarada?Merhaba benimde 3 kızım var.üçüncü kızın olmadan önce burdamıydın yöntem denedinmi canım bende çok kararsızım ama ben diyet falan yapmıycam adet bittimi başlarım denemeye rahat olacam hayırlısı artık ama şunu çok iyi biliyorum yapmazsam çok pişman olacam
Evet 10 gündüPerhizinde fazlaydı ama sanırım senin yanlış hatırlamıyorsam
Eşimle 2 ay öncesinde başladık diyete folik asit kullandım eşim keçi boynuzu pekmezi yedi günlük soda ve muz tükettik hazır su erkek bebek duası okudum üzerimde taşıdım yumurtam o ay geç çatladı perhiz 10 günü buldu uzayan akıntıyı gördükten 1 gün sonra oldu eşime sert kahve soguk duş bende karbonatlı duş yaptım derin ilişki oldu ve tek ilişkiydi sağa döndüm o ay soldan yumurtladım çünkü doktor takibi yapmıştım hatırladıklarım bunlarCnm peki hangi yontemleri denedin ve tutmadi buarada?
Canım 10 gün çok fazla olmuş bide Dr takibini nsl yaptırdın ilişki yumurta çatladığı ilk saatlerde önemli diye biliyorum yani sen ortam kuru ikenmi ilişki yaptınEşimle 2 ay öncesinde başladık diyete folik asit kullandım eşim keçi boynuzu pekmezi yedi günlük soda ve muz tükettik hazır su erkek bebek duası okudum üzerimde taşıdım yumurtam o ay geç çatladı perhiz 10 günü buldu uzayan akıntıyı gördükten 1 gün sonra oldu eşime sert kahve soguk duş bende karbonatlı duş yaptım derin ilişki oldu ve tek ilişkiydi sağa döndüm o ay soldan yumurtladım çünkü doktor takibi yapmıştım hatırladıklarım bunlar
Yumurta çatladıktan kaç saat sonra ilişki oldu biraz anlatsanaEşimle 2 ay öncesinde başladık diyete folik asit kullandım eşim keçi boynuzu pekmezi yedi günlük soda ve muz tükettik hazır su erkek bebek duası okudum üzerimde taşıdım yumurtam o ay geç çatladı perhiz 10 günü buldu uzayan akıntıyı gördükten 1 gün sonra oldu eşime sert kahve soguk duş bende karbonatlı duş yaptım derin ilişki oldu ve tek ilişkiydi sağa döndüm o ay soldan yumurtladım çünkü doktor takibi yapmıştım hatırladıklarım bunlar
Hayırlısı olsun gözün aydın sağlıkla dünyaya gelir inşllah
Hatırlamıyorum canım aradan 5 yıl geçti doktora yumurta takibi istiyorum dedim bebek düşünüyorum demiştim oda yumurtan birkaç güne çatlar demişti bende nasıl anlıycam çatladıgını diye sormuştum doktor aynen şunu demişti yogun akıntın olur ozaman çatladıgını anlarsın bende ikigün sonrasında uzayan akıntı olmuştu akşam üstüydü galiba sabahta doktora gittim çatlamış demişti ogünün akşamı oldu bizim ilişkiCanım 10 gün çok fazla olmuş bide Dr takibini nsl yaptırdın ilişki yumurta çatladığı ilk saatlerde önemli diye biliyorum yani sen ortam kuru ikenmi ilişki yaptın
Peki kac tane yum olduğunu söyledimiHatırlamıyorum canım aradan 5 yıl geçti doktora yumurta takibi istiyorum dedim bebek düşünüyorum demiştim oda yumurtan birkaç güne çatlar demişti bende nasıl anlıycam çatladıgını diye sormuştum doktor aynen şunu demişti yogun akıntın olur ozaman çatladıgını anlarsın bende ikigün sonrasında uzayan akıntı olmuştu akşam üstüydü galiba sabahta doktora gittim çatlamış demişti ogünün akşamı oldu bizim ilişki
Canim iste sen catladiktan cok sonra denemissin. Bidahakine çat oldugu anda dene. Sabah gittim dr a catladi demissin kimbilir nezaman catladi yani sen +12 ye girmişsin.Hatırlamıyorum canım aradan 5 yıl geçti doktora yumurta takibi istiyorum dedim bebek düşünüyorum demiştim oda yumurtan birkaç güne çatlar demişti bende nasıl anlıycam çatladıgını diye sormuştum doktor aynen şunu demişti yogun akıntın olur ozaman çatladıgını anlarsın bende ikigün sonrasında uzayan akıntı olmuştu akşam üstüydü galiba sabahta doktora gittim çatlamış demişti ogünün akşamı oldu bizim ilişki
Cnm nasipten öte yol yok derler hayirlisi boyle imis.. Ama keske keci boynuzu yerine Kecibonuzu kürü yapsaydin bir de karbonatli su icseydin.. Ama deneme yapacaksan bir daha fitil kullanmani tavsiye ederim esine soguk dus esine ve aci kahve de listtene ekleyebilirsin.Hatırlamıyorum canım aradan 5 yıl geçti doktora yumurta takibi istiyorum dedim bebek düşünüyorum demiştim oda yumurtan birkaç güne çatlar demişti bende nasıl anlıycam çatladıgını diye sormuştum doktor aynen şunu demişti yogun akıntın olur ozaman çatladıgını anlarsın bende ikigün sonrasında uzayan akıntı olmuştu akşam üstüydü galiba sabahta doktora gittim çatlamış demişti ogünün akşamı oldu bizim ilişki
O rttam asidik oluyor diye mi?Canim iste sen catladiktan cok sonra denemissin. Bidahakine çat oldugu anda dene. Sabah gittim dr a catladi demissin kimbilir nezaman catladi yani sen +12 ye girmişsin.
Birde erkek bebek duasi demissin o hangi dua cnmHatırlamıyorum canım aradan 5 yıl geçti doktora yumurta takibi istiyorum dedim bebek düşünüyorum demiştim oda yumurtan birkaç güne çatlar demişti bende nasıl anlıycam çatladıgını diye sormuştum doktor aynen şunu demişti yogun akıntın olur ozaman çatladıgını anlarsın bende ikigün sonrasında uzayan akıntı olmuştu akşam üstüydü galiba sabahta doktora gittim çatlamış demişti ogünün akşamı oldu bizim ilişki
Evet. Catladiktan cok sonra deneyen nerdeyse herkesin kizi olmuş. Çat ani yada cok az öncesi şans cok yuksek oluyorO rttam asidik oluyor diye mi?
O zaman catlama anini ara ya alirsak Saat once sonrasi onemliEvet. Catladiktan cok sonra deneyen nerdeyse herkesin kizi olmuş. Çat ani yada cok az öncesi şans cok yuksek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?