Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım nasıl rüya görmüştü arkadaşımız

Başustune cnm Allah ömur verirse burdayiz. Umduguna nail olasin insallahh

Ben hiçbir yöntem denemedim canım hepsi kendiliğinden oldu o yüzden hiçbir şey bilmiyorum

Canım nasıl rüya görmüştü arkadaşımız

Oğluma hamile kaldığımı görmüştü canım

Cnm peki hangi yontemleri denedin ve tutmadi buarada?

Cnm peki hangi yontemleri denedin ve tutmadi buarada?
Eşimle 2 ay öncesinde başladık diyete folik asit kullandım eşim keçi boynuzu pekmezi yedi günlük soda ve muz tükettik hazır su erkek bebek duası okudum üzerimde taşıdım yumurtam o ay geç çatladı perhiz 10 günü buldu uzayan akıntıyı gördükten 1 gün sonra oldu eşime sert kahve soguk duş bende karbonatlı duş yaptım derin ilişki oldu ve tek ilişkiydi sağa döndüm o ay soldan yumurtladım çünkü doktor takibi yapmıştım hatırladıklarım bunlar

Canım 10 gün çok fazla olmuş bide Dr takibini nsl yaptırdın ilişki yumurta çatladığı ilk saatlerde önemli diye biliyorum yani sen ortam kuru ikenmi ilişki yaptın

Yumurta çatladıktan kaç saat sonra ilişki oldu biraz anlatsana

Canım 10 gün çok fazla olmuş bide Dr takibini nsl yaptırdın ilişki yumurta çatladığı ilk saatlerde önemli diye biliyorum yani sen ortam kuru ikenmi ilişki yaptın
Hatırlamıyorum canım aradan 5 yıl geçti doktora yumurta takibi istiyorum dedim bebek düşünüyorum demiştim oda yumurtan birkaç güne çatlar demişti bende nasıl anlıycam çatladıgını diye sormuştum doktor aynen şunu demişti yogun akıntın olur ozaman çatladıgını anlarsın bende ikigün sonrasında uzayan akıntı olmuştu akşam üstüydü galiba sabahta doktora gittim çatlamış demişti ogünün akşamı oldu bizim ilişki

Peki kac tane yum olduğunu söyledimi

Canim iste sen catladiktan cok sonra denemissin. Bidahakine çat oldugu anda dene. Sabah gittim dr a catladi demissin kimbilir nezaman catladi yani sen +12 ye girmişsin.

Cnm nasipten öte yol yok derler hayirlisi boyle imis.. Ama keske keci boynuzu yerine Kecibonuzu kürü yapsaydin bir de karbonatli su icseydin.. Ama deneme yapacaksan bir daha fitil kullanmani tavsiye ederim esine soguk dus esine ve aci kahve de listtene ekleyebilirsin.

Birde erkek bebek duasi demissin o hangi dua cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…