Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
O zaman catlama anini ara ya alirsak Saat once sonrasi onemli
Şans devreye giriyor bu durumda pikten ne kadar süre sonra catlayacagini tahmin edemiyoruz testleride malum 4-5 saatte bir yapiyoruz ve idrara siviya dikkat etmezsende yanlis sonuc veriyor. En mantiklisi piki yakaladiktan sonra tetikte olmak ani sanci ani akinti oldugu an değerlendirilmeli

O zaman catlama anini ara ya alirsak Saat once sonrasi onemli
Sonrası olacağına çok az öncesi olması daha mantıklı.cattan önce zaten şeffaf akıntı yoğun olduğu için spermler kolay hareket edip hemen ölmüyor lar.ama cattan sonra akıntı yogunlugu azalıp ortam kurumaya başladigi için spermler hem zor ilerliyor hemde çabuk ölüyorlar.pikten sonra çok dikkatli takip yapmak lazım birkaç ay öncesinden vücudu iyi tanımak lazım.

@Mirnaz85 canm sen adet bitimi korunmasiz deneme yapmıştın gecende siliklesince denene yaptin iki deneme arasi kac gun oldu eger ozaman yum olduysa ve sen deneme yaptin die hatirliyorum insallah ilk adet bitimi spermler kalmamistir

Kizlar ben birkac gun icinde neo penotran fitil kullanmaya baslayacagim bu fitili daha onceden kullanan arkafaslariniz oldu mu

Canim cattan 15 saat falan oncesi cok uzun mu olur sence mesela gecen ay 15 saat sonra cat oldu ben ikonci iliskiyi beklemedim bekleseydim de degisen birsey olmayacaktı cunku catladigi zaman 8 gibiydi esim gelene kadar 12 yi bulurdu zaten yani 15 saat oncesu iliski cok mu erken oluyo

Yeni
Ben 22 martta hasta oldum 7 gün sürdü 7 nisanda lekelenme yaşadım 4 gün sürdü 12 nisanda dakanda gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım testi adetime 5 gün var

Kizlar ben birkac gun icinde neo penotran fitil kullanmaya baslayacagim bu fitili daha onceden kullanan arkafaslariniz oldu mu
Ben bu fitilin adini 2017 super anneler basliginda duydum bir arkadas tarifini de vermis hatta nasil olcagini canm hatta okur okumaz burda paylStim.. Ve oglu varmis..

Yeni
Ben 22 martta hasta oldum 7 gün sürdü 7 nisanda lekelenme yaşadım 4 gün sürdü 12 nisanda dakanda gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım testi adetime 5 gün var
Hamile isen cnm iliski gunun ustune 7 gun say kanda 12 gun say idrarda cikiyor diye biliyorum ama burda daha tecrubeli arkadaslar var cevaplarlar..

O zaman ilk siliklesmeye baslayinca ov.testinde degerlendirmeli mi ani? Yanliz stresten nasil konsantre olur insan bilmiyorum

Canim benim idrar da bir hafta gecince cikti beklenen adet gününde yaptim 1 gun sonra yaptim çıkmadı bilgin olsun insallah hamilesindir
Teşekkür ederim iyi dileklerin için yarın kadın doğum randevum var inş bi sonuca varırız 12. Ay evliliğimin ve hiç korunmadık bu ayki kan gelmesi ümitlendirdi inş hamileyim dir dua ediyorum hep

Ben bu fitilin adini 2017 super anneler basliginda duydum bir arkadas tarifini de vermis hatta nasil olcagini canm hatta okur okumaz burda paylStim.. Ve oglu varmis..
tarifi nasiomis canm hatırlıyorsan yazarmisin yada kaçıncı sayfada yaziyo tarifi

Teşekkür ederim iyi dileklerin için yarın kadın doğum randevum var inş bi sonuca varırız 12. Ay evliliğimin ve hiç korunmadık bu ayki kan gelmesi ümitlendirdi inş hamileyim dir dua ediyorum hep
Canim Rabbim tez zamanda kucağını doldursun Insallah hayirli saglikli salih ve saliha evlatlar nasip etsin

Hangi sayfasinda hatirlamiyorum ama soyle yazmis:icinde 7 tane varmis sanirim yumurtlamasina 7 gun kala her aksam bir tane vajinaya atiyormus ve yumurtlama gunu iliskiye girmis..ona da bir arkadasi tavsiye etmis diye hatirliyorum ortami bazik yapiyomus. Sayfa yi bulursam Payalasirim yine..buna baktim mantar ilaciymis anladigim kadari ile..

Bence senin o ilişki iyiydi birkez daha birlikte olurdun.zaten şeffaf akıntının olduğu için uzun süre yaşıyorlar.sık ilişki ile oğlu olanda o kadar cok ki,hatta kız topiginde 60 saat önce birlikteliği kesip oğluna hamile kalan aynap arkadaşımızda var

O zaman ilk siliklesmeye baslayinca ov.testinde degerlendirmeli mi ani? Yanliz stresten nasil konsantre olur insan bilmiyorum
Çok siliklesmesini beklemiyceksin T C den koyu iken pik diyoruz zaten sıkı takip yapıp T de hafif bir renk açılması olunca hemen degerlendirmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…