- 15 Nisan 2018
- 54
- 26
- 3
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.701
Bence senin o ilişki iyiydi birkez daha birlikte olurdun.zaten şeffaf akıntının olduğu için uzun süre yaşıyorlar.sık ilişki ile oğlu olanda o kadar cok ki,hatta kız topiginde 60 saat önce birlikteliği kesip oğluna hamile kalan @aynap arkadaşımızda var
Canım ne diyelim ki beklemekten başka çare yok bazen geç döllenme olabiliyor idrarda çok geç çıkabiliyor kesin sonuç için kan testi yaptırman gerek.şimdiden doğumu düşünüp strese sokma vücudunu kuzunu kucağına aldığında hiçbiri aklına gelmiyor rabbim kolayligini verir ınş.öncelikle bebek istiyor musun istemiyirmusun onuda tam anlamadım hakkında hayırlısıyla herşey gönlünce olsun ınş.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Benim geçen ay adetim 3-4 gün geçmişti sonra olmuştum 4 gün sürmüştü çok az dı. Evde yaptığımız testlerden yapmıştım negatif çıkmıştı.(adet olmadan önce yapmıştım sonra olmuştum) Neyse gelelim bugun ki konuya ayın 10nda içime bir şüphe düştü ve 2 tane ayni anda gebelik testi yaptım aynı zamanki idrarla ve negatif çıktı adetime 4 gün kala yapmıştım. E şimdi de dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Acaba 4 gün önce yaptım diye mi çıkmadı:/ Belirtiler adet belirtileriyle çok aynı olduğu için kesin şu belirtim var diyemiyorum. Tek diyeceğim şey içinden hiçbirşey yapmak gelmiyor öyle yorgunum ki. Birde normalde olmaz böyle korkularim dün akşam içime bir korku düştü ben nasıl doğum yapicam kesicekler agrım sızım olucak diye ilk defa boyle birsey oldu. Test alıp yapmaktaistemiyorum. (Bu arada geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz fakat malum gun korunmamıştık kalkıp yıkadım ama emin değilim) (Kizlar acik yazdigim icin kusura bakmayin lütfen başka anlatacak kelime bulamadim:/
Anladım canım vücudunu iyi takip et şeffaf akıntı başlayınca testlerine başla rabbim rastgetirsin ınş.Canim aslinda ozamanki iliski de denemez derin iliski olmadi zaten ustune 15 saat geçince hata yaptim bu ay tekrar hata yapmak istemedigim icin soruyorum
Cevabın için teşekkür ederim. Ben de ne yapacağımı şaşırdım test yapıp negatif görmekten korkuyorum aslında galiba biraz. Allah isteyen hakeden herkese anneliği babalığı aratmadan yaşatsın inşallah. 1.5 senelik evliyim eylülde 2 sene olacak Allah nasip ederse o yüzden aslında olursa bizim için çokta erken oldu diye üzülmeyiz asla. Yarında olmazsam artık alıp yaparım test. Hayırlı haberler alırız inşallahCanım ne diyelim ki beklemekten başka çare yok bazen geç döllenme olabiliyor idrarda çok geç çıkabiliyor kesin sonuç için kan testi yaptırman gerek.şimdiden doğumu düşünüp strese sokma vücudunu kuzunu kucağına aldığında hiçbiri aklına gelmiyor rabbim kolayligini verir ınş.öncelikle bebek istiyor musun istemiyirmusun onuda tam anlamadım hakkında hayırlısıyla herşey gönlünce olsun ınş.
Kızlar süper anneler 2017 de kullanan arkadaşlar vardı o fitilide biokadin ile neo penotran diye arkadaşın nicki bebeğim gelsin kullanmış geçmişe bi bakın
Beklenen adet gününde bile idrar testinde cikmayanlar var cnm. Benimde bata 5 gun var dun gece yaptim dayanamadim negatif cikti. Evde test olunca dayanamiyor insan ama 4 gun kala cikmaz adet gunu yada 1 gun oncesi belkiCevabın için teşekkür ederim. Ben de ne yapacağımı şaşırdım test yapıp negatif görmekten korkuyorum aslında galiba biraz. Allah isteyen hakeden herkese anneliği babalığı aratmadan yaşatsın inşallah. 1.5 senelik evliyim eylülde 2 sene olacak Allah nasip ederse o yüzden aslında olursa bizim için çokta erken oldu diye üzülmeyiz asla. Yarında olmazsam artık alıp yaparım test. Hayırlı haberler alırız inşallah
Ay bilemedim ki etrafimdaki herkes hamile onları görünce çok istedim aslında düşünmüyorduk ama bakalım olursa gerçekten mucize olur:) dün olmam gerekiyordu yarın sabah yapsam çıkar mı acaba yaBeklenen adet gününde bile idrar testinde cikmayanlar var cnm. Benimde bata 5 gun var dun gece yaptim dayanamadim negatif cikti. Evde test olunca dayanamiyor insan ama 4 gun kala cikmaz adet gunu yada 1 gun oncesi belki
Canım benim gittiğim doktorda sakın çatlamadan önce deneme demişti. Sonra denemen lazım demişti. Çok az önce olacağını kestirmek zor değil mi? Mesela ben kızıma 3 gün süren pik ile Hamile kaldım.Sonrası olacağına çok az öncesi olması daha mantıklı.cattan önce zaten şeffaf akıntı yoğun olduğu için spermler kolay hareket edip hemen ölmüyor lar.ama cattan sonra akıntı yogunlugu azalıp ortam kurumaya başladigi için spermler hem zor ilerliyor hemde çabuk ölüyorlar.pikten sonra çok dikkatli takip yapmak lazım birkaç ay öncesinden vücudu iyi tanımak lazım.
Amin ınş canım hayırlı haberlerle gel ınş.esinde yada sende bir sıkıntı var mi.yoksa korunduğun yontemlede hamile kalma riski varCevabın için teşekkür ederim. Ben de ne yapacağımı şaşırdım test yapıp negatif görmekten korkuyorum aslında galiba biraz. Allah isteyen hakeden herkese anneliği babalığı aratmadan yaşatsın inşallah. 1.5 senelik evliyim eylülde 2 sene olacak Allah nasip ederse o yüzden aslında olursa bizim için çokta erken oldu diye üzülmeyiz asla. Yarında olmazsam artık alıp yaparım test. Hayırlı haberler alırız inşallah
Yani kimisinde pik durumu uzun sürebiliyor akıntı ağrı ateş yüksekliği bunlar hep yumurtlama dan sonra değişen bulgular demek istediğim yumurtlama ya çok yakın ani yakalaman lazım yada cattan sonrada çok vakit kaybetmeden birliktelik olması lazım.+12 saatten sonraya kalicaksa birliktelik olmamalı bence çünkü ortam kuruyup asidiklesiyor ve spermler bu ortamda uzun süre yasayamiyorlar hemde gebelik ihtimali azalıyor yumurtanın kalitesinede bağlı normalde 24 saattir denir yumurtanın ömrü ama kalitesizse bazen daha erken atilabiliyor.Canım benim gittiğim doktorda sakın çatlamadan önce deneme demişti. Sonra denemen lazım demişti. Çok az önce olacağını kestirmek zor değil mi? Mesela ben kızıma 3 gün süren pik ile Hamile kaldım.
Evet çat anını yakalamak en güzeli aslında canım çok haklısın. Ben mesela kızıma Hamile kaldığımda piki gördüğümün ertesi günü test yapmamıştım belirtiler kayboldu çatlamıştır diye ama onunda ertesi günü tekrar akıntım olunca test yapınca görmüştüm. Yumurtalıklarıma hiç güvenim kalmadıYani kimisinde pik durumu uzun sürebiliyor akıntı ağrı ateş yüksekliği bunlar hep yumurtlama dan sonra değişen bulgular demek istediğim yumurtlama ya çok yakın ani yakalaman lazım yada vartan sonrada çok vakit kaybetmeden birliktelik olması lazım.
Yok canım bir sıkıntımız çok şükür. Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz O yüzden şüphe ettim bakalım nasip ne zaman yazıldıysa o zaman olur inşallah canım bir kaç gün daha bekliyeyim ara ara kaşıklarım ağrıyor olcakmisim gibi ama bakalimAmin ınş canım hayırlı haberlerle gel ınş.esinde yada sende bir sıkıntı var mi.yoksa korunduğun yontemlede hamile kalma riski var
Hayırlısı olsun.Adetle aynı belirtiler yaşandığı için insan tam kestiremiyor.Yok canım bir sıkıntımız çok şükür. Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz O yüzden şüphe ettim bakalım nasip ne zaman yazıldıysa o zaman olur inşallah canım bir kaç gün daha bekliyeyim ara ara kaşıklarım ağrıyor olcakmisim gibi ama bakalim
Hayır canım fitil kullanmanın amacı mantar veya enfeksiyon varsa bunu tedavi amaçlı kullanılıyor çünkü mantar varsa vajinanın asidik ortamı bozulmuş demektir buda gebelik ihtimalini etkiliyor.bir ay kullanıp mantar enfeksiyonu olmadığından emin olmak için kullanılıyor genelde.bende ve burda birçok arkadaş sevecenim dahil biokadin fitil kullandık.Kızlar mesala diyelim ben bu ay deneme yapacam fitil kullandım ama hamile kalamadım öbür ay deneyecegim zamanda mı fitil kullanacam kafam karıştı
Hamileymisim gibi bir his var içimde hayırlısı olur inşallah Rabbim bebislerimizi bereketi mutlulugu rizki ile yollasin insallahHayırlısı olsun.Adetle aynı belirtiler yaşandığı için insan tam kestiremiyor.
Hayır canım fitil kullanmanın amacı mantar veya enfeksiyon varsa bunu tedavi amaçlı kullanılıyor çünkü mantar varsa vajinanın asidik ortamı bozulmuş demektir buda gebelik ihtimalini etkiliyor.bir ay kullanıp mantar enfeksiyonu olmadığından emin olmak için kullanılıyor genelde.bende ve burda birçok arkadaş sevecenim dahil biokadin fitil kullandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?