- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.721
Elifem doktor kontrolündemi alıp kullandınız canım mesela bende enfeksiyon yada mantar yoksa yinede kullana bilirmiyim canım son sorum fitil kaç ay etkili çok soru sordum galibaHayır canım fitil kullanmanın amacı mantar veya enfeksiyon varsa bunu tedavi amaçlı kullanılıyor çünkü mantar varsa vajinanın asidik ortamı bozulmuş demektir buda gebelik ihtimalini etkiliyor.bir ay kullanıp mantar enfeksiyonu olmadığından emin olmak için kullanılıyor genelde.bende ve burda birçok arkadaş sevecenim dahil biokadin fitil kullandık.
Cnm soldan yumurtladiysan niye sağa dönüp yattınEşimle 2 ay öncesinde başladık diyete folik asit kullandım eşim keçi boynuzu pekmezi yedi günlük soda ve muz tükettik hazır su erkek bebek duası okudum üzerimde taşıdım yumurtam o ay geç çatladı perhiz 10 günü buldu uzayan akıntıyı gördükten 1 gün sonra oldu eşime sert kahve soguk duş bende karbonatlı duş yaptım derin ilişki oldu ve tek ilişkiydi sağa döndüm o ay soldan yumurtladım çünkü doktor takibi yapmıştım hatırladıklarım bunlar
Miraa35 canm sen adet bitimi korunmasiz deneme yapmıştın gecende siliklesince denene yaptin iki deneme arasi kac gun oldu eger ozaman yum olduysa ve sen deneme yaptin die hatirliyorum insallah ilk adet bitimi spermler kalmamistir
Benimde yoktu mantar enfeksiyonu ama yinede önlem amaçlı burda kullananları okuyunca hemde ortamın asit baz durumunu dengeledigi için 6 adet kullanmistim 14 adet var kutusunda.enfeksiyona mantara yatkın bir durumun yoksa öyle hemen tekrar olmaz diye düşünüyorumElifem doktor kontrolündemi alıp kullandınız canım mesela bende enfeksiyon yada mantar yoksa yinede kullana bilirmiyim canım son sorum fitil kaç ay etkili çok soru sordum galiba
Canım 6-8 ve 13 nisan kalmamıştır bence okasar yaşarmı kiMiraa35 canm sen adet bitimi korunmasiz deneme yapmıştın gecende siliklesince denene yaptin iki deneme arasi kac gun oldu eger ozaman yum olduysa ve sen deneme yaptin die hatirliyorum insallah ilk adet bitimi spermler kalmamistir
Ağız içi yaraları normal de bağışıklık düştüğü zaman ortaya çıkar ve karbonatli gargara böyle durumlarda kullanılan bir tedavi dir aslında çünkü ağız içi asiditesini düşürür.uzun sürerse tabiki doktora basvurmanda fayda var daha rahatlatıcı jel veya gargara verebilir ama karbonattan değildir bence yinede içine sinmiyorsa biraz ara ver dilersen .geçmiş olsunKizlar karbonatli su icenlere sorum yaklasik icmeye başladıktan hemen sonra agzimin ici alt dislerin icinde dudağımin ic tarafinda yara olusmus gargara yapmama ragmen gitmiyo bu karbonatli sudan mi kaynakli iyilesmesink engelliyor acaba
Canim zaten yaklasik 9 gun falan oluyi iceli hani okadar da cok olmadi ama bu arada bagisiklik bu hamilelik ve erkek bebek icin riskli degidir dimiAğız içi yaraları normal de bağışıklık düştüğü zaman ortaya çıkar ve karbonatli gargara böyle durumlarda kullanılan bir tedavi dir aslında çünkü ağız içi asiditesini düşürür.uzun sürerse tabiki doktora basvurmanda fayda var daha rahatlatıcı jel veya gargara verebilir ama karbonattan değildir bence yinede içine sinmiyorsa biraz ara ver dilersen .geçmiş olsun
Canim zaten yaklasik 9 gun falan oluyi iceli hani okadar da cok olmadi ama bu arada bagisiklik bu hamilelik ve erkek bebek icin riskli degidir dimi
ayy kız bu kadar ayrıntı düşünme Strestende olabilir :) ama şöyle soyliyim stres hastalık vb.gibi durumlarda vücut ph i düşüyor,sağlıklı mutlu bir vücut herzaman alkalidir
Doğru söylemişYyok yok bomba gibiyim hani hastalik falan gibi bir durumum yok cok sukur bu yazilar bnaGecemavisim ve Miraa35 in sitres kiz bebek sakasini hatirlattu
Elifem canım bu fitil nasıl kullanılıyor ya adetten öncemiayy kız bu kadar ayrıntı düşünme Strestende olabilir :) ama şöyle soyliyim stres hastalık vb.gibi durumlarda vücut ph i düşüyor,sağlıklı mutlu bir vücut herzaman alkalidir
Cnm soldan yumurtladiysan niye sağa dönüp yattın
Bu ay benim yumurtam solda
adetten sonra baslayabilirsin dilersen gece yatinca fitili hafif ıslatıp vajinadan içeri doğru itiyorsun parmaginla sonrasında camasirina peçete yada günlük pedlerden mutlaka koymak lazım ayağı kalkınca akiyor.eğer deneme yapacağın ay kullanicaksan tahmini yumurtlamadan 3-4 önce kullanımını kesmelisin.Elifem canım bu fitil nasıl kullanılıyor ya adetten öncemi
Üzülme canım kismetinde bu vardı bu yüzden böyle hareket ettin.herşey kader ve herseyde bir sebep vardir.ecel bile gelince başağrısı bahane oluyor bazen.
Ozaman şöyle yaparım adet bittimi 7 adet kullanırım günde birtane çok karışık bu işler canım yaadetten sonra baslayabilirsin dilersen gece yatinca fitili hafif ıslatıp vajinadan içeri doğru itiyorsun parmaginla sonrasında camasirina peçete yada günlük pedlerden mutlaka koymak lazım ayağı kalkınca akiyor.eğer deneme yapacağın ay kullanicaksan tahmini yumurtlamadan 3-4 önce kullanımını kesmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?