Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Üzülme canım kismetinde bu vardı bu yüzden böyle hareket ettin.herşey kader ve herseyde bir sebep vardir.ecel bile gelince başağrısı bahane oluyor bazen.
Bu soru bana her soruldugunda kötü oluyorum canım saga yatınca erkek olur diyorlardı inanırmısın halende diyen var tanıdık arkadaşlarım

Canım Allah razı olsun senden bu saatte bile sorularıma cevap veriyorsun çok duygulandım inan

Bu soru bana her soruldugunda kötü oluyorum canım saga yatınca erkek olur diyorlardı inanırmısın halende diyen var tanıdık arkadaşlarım
Eskiden beri süre gelen bir durum bu halbuki alakası yok.sirt üstü ince bir yastık koyup 1 saat kalkmamak bile yeterli çünkü spermler yumurtanın hangi tupte olduğunu bilip o yöne ilerliyorlar.herşeyin hayırlısı olsun bu saatten sonra hiç düşünme şöyle yapsaydım olur muydu olmazmiydi diye boşver takma hepimizin yaşayacaklari var rabbim herkesin gonlundekini hayırlara çevirip nasip etsin ınş.

Fitil kullanmak isteyen ve zamani olan arkadaslar bence adetten 1 hafta once kullanin rahminiz temizlensin adet bittikten sonrada 3-4 gun kullanin yumurtlama gunleri kullanmistim kuruluk yapmisti bende. Dogru hatirladin arkadasim elifemm. Yüzumde iki tane aciyan sivilce cikti adetten önce cikardi genelde 1 tane sanirim benim tutmadi deneme (

Dur bakalım canım hemen aksi yönde düşünme adet ve gebelik belirtileri aynı hemen hemen sabırla bekle az kaldı rabbim hayirlisini nasip etsin

Yafs nokcak senle benim halimiz:) stresten tutmuyor hakikatten:) valla bende de kuruluk yapmıştı üstelik ben sadece bir tane kullandım..sadece yumurtlama gününe doğru ıslaklığım oldu anca yani:) bir de stresten gecikiyor regl günü sonra hergğn hamilelik testi yapıyosun benim psikolojik midem bile bulanmıştı yani tabi sonra gördük kırmızıları:) kırmızı rengi de çok severim bana da pek yakışır ama bu kadar da değil yani:) hakkımızda hayırlısı canım beklemedeyim ben de:)

Kız guldurdun gece gece yav bi durun hele

Yyok yok bomba gibiyim hani hastalik falan gibi bir durumum yok cok sukur bu yazilar bna Gecemavisim ve Miraa35 in sitres kiz bebek sakasini hatirlattu
Ya benim hala aklıma geldikçe gülüyorum biliyomusun:) çok güzel bir espriydi ama:) fazla heyecanlanma heyecanlanın kızı oluyo diye :) bu arada eskiler der erkek istiyorsan taş gibi olmalısın sert diye:) burdada önce kadın orgazm olmalı deniyor ya pek buna inanmıyorum kızlar ya..

hayirlisi cnm

Zevk alınca sonuçta gevşek oluyosun ya:)

Ya o kesin uydurma ben hemşire bir arkadaşıma sordum..bir ay soldan bir ay sağdan yumurtlarmış insan cinsiyetle ne alakası var ya..
Her ay öyle düzenli sırayla ol ucak diye birşey yok canım bazen 2 ay üst üste sağdan veya soldan yumurtlama olabilir ayda 2 yumurta da atılabilir hiç yumurta atilmayadabilir tamamen hormonal vücut ve yumurta rezervlerimizle alakali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…