- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.741
Bu soru bana her soruldugunda kötü oluyorum canımÜzülme canım kismetinde bu vardı bu yüzden böyle hareket ettin.herşey kader ve herseyde bir sebep vardir.ecel bile gelince başağrısı bahane oluyor bazen.
İstersen deneme yapacağın aydan önceki ayda uygula canım.Ozaman şöyle yaparım adet bittimi 7 adet kullanırım günde birtane çok karışık bu işler canım ya
Fitil kullanıp kızı olan varmı arkadaşlarımızdan acabaİstersen deneme yapacağın aydan önceki ayda uygula canım.Gecemavisim de kullanmıştı yumurtlama zamanı kuruluk yaptığını söylemişti sanki.
Elifem sen kullandıgın ay hemen hamile kaldınmıİstersen deneme yapacağın aydan önceki ayda uygula canım.Gecemavisim de kullanmıştı yumurtlama zamanı kuruluk yaptığını söylemişti sanki.
Canım Allah razı olsun senden bu saatte bile sorularıma cevap veriyorsun çok duygulandım inanadetten sonra baslayabilirsin dilersen gece yatinca fitili hafif ıslatıp vajinadan içeri doğru itiyorsun parmaginla sonrasında camasirina peçete yada günlük pedlerden mutlaka koymak lazım ayağı kalkınca akiyor.eğer deneme yapacağın ay kullanicaksan tahmini yumurtlamadan 3-4 önce kullanımını kesmelisin.
Eskiden beri süre gelen bir durum bu halbuki alakası yok.sirt üstü ince bir yastık koyup 1 saat kalkmamak bile yeterli çünkü spermler yumurtanın hangi tupte olduğunu bilip o yöne ilerliyorlar.herşeyin hayırlısı olsun bu saatten sonra hiç düşünme şöyle yapsaydım olur muydu olmazmiydi diye boşver takma hepimizin yaşayacaklari var rabbim herkesin gonlundekini hayırlara çevirip nasip etsin ınş.Bu soru bana her soruldugunda kötü oluyorum canımsaga yatınca erkek olur diyorlardı inanırmısın halende diyen var tanıdık arkadaşlarım
Hiç hatırlamıyorum canım.Fitil kullanıp kızı olan varmı arkadaşlarımızdan acaba
Evet canım bende kuruluk sıkıntısı olmadı normaldi.Elifem sen kullandıgın ay hemen hamile kaldınmı
Ne demek canım benim sendende Allah razı olsun.Canım Allah razı olsun senden bu saatte bile sorularıma cevap veriyorsun çok duygulandım inan
Dur bakalım canım hemen aksi yönde düşünme adet ve gebelik belirtileri aynı hemen hemen sabırla bekle az kaldı rabbim hayirlisini nasip etsinFitil kullanmak isteyen ve zamani olan arkadaslar bence adetten 1 hafta once kullanin rahminiz temizlensin adet bittikten sonrada 3-4 gun kullanin yumurtlama gunleri kullanmistim kuruluk yapmisti bende. Dogru hatirladin arkadasim elifemm. Yüzumde iki tane aciyan sivilce cikti adetten önce cikardi genelde 1 tane sanirim benim tutmadi deneme(
Yafs nokcak senle benim halimiz:) stresten tutmuyor hakikatten:) valla bende de kuruluk yapmıştı üstelik ben sadece bir tane kullandım..sadece yumurtlama gününe doğru ıslaklığım oldu anca yani:) bir de stresten gecikiyor regl günü sonra hergğn hamilelik testi yapıyosun benim psikolojik midem bile bulanmıştı yani tabi sonra gördük kırmızıları:) kırmızı rengi de çok severim bana da pek yakışır ama bu kadar da değil yani:) hakkımızda hayırlısı canım beklemedeyim ben de:)Fitil kullanmak isteyen ve zamani olan arkadaslar bence adetten 1 hafta once kullanin rahminiz temizlensin adet bittikten sonrada 3-4 gun kullanin yumurtlama gunleri kullanmistim kuruluk yapmisti bende. Dogru hatirladin arkadasim elifemm. Yüzumde iki tane aciyan sivilce cikti adetten önce cikardi genelde 1 tane sanirim benim tutmadi deneme(
Kız guldurdun gece geceYafs nokcak senle benim halimiz:) stresten tutmuyor hakikatten:) valla bende de kuruluk yapmıştı üstelik ben sadece bir tane kullandım..sadece yumurtlama gününe doğru ıslaklığım oldu anca yani:) bir de stresten gecikiyor regl günü sonra hergğn hamilelik testi yapıyosun benim psikolojik midem bile bulanmıştı yani tabi sonra gördük kırmızıları:) kırmızı rengi de çok severim bana da pek yakışır ama bu kadar da değil yani:) hakkımızda hayırlısı canım beklemedeyim ben de:)
Ya benim hala aklıma geldikçe gülüyorum biliyomusun:) çok güzel bir espriydi ama:) fazla heyecanlanma heyecanlanın kızı oluyo diye :) bu arada eskiler der erkek istiyorsan taş gibi olmalısın sert diye:) burdada önce kadın orgazm olmalı deniyor ya pek buna inanmıyorum kızlar ya..Yyok yok bomba gibiyim hani hastalik falan gibi bir durumum yok cok sukur bu yazilar bnaGecemavisim ve Miraa35 in sitres kiz bebek sakasini hatirlattu
Ne edek ya uyuttum kocayla çocuğu geyik yapıyom işte:)Kız guldurdun gece geceyav bi durun hele
Yafs nokcak senle benim halimiz:) stresten tutmuyor hakikatten:) valla bende de kuruluk yapmıştı üstelik ben sadece bir tane kullandım..sadece yumurtlama gününe doğru ıslaklığım oldu anca yani:) bir de stresten gecikiyor regl günü sonra hergğn hamilelik testi yapıyosun benim psikolojik midem bile bulanmıştı yani tabi sonra gördük kırmızıları:) kırmızı rengi de çok severim bana da pek yakışır ama bu kadar da değil yani:) hakkımızda hayırlısı canım beklemedeyim ben de:)
Zevk alınca sonuçta gevşek oluyosun ya:)Ya benim hala aklıma geldikçe gülüyorum biliyomusun:) çok güzel bir espriydi ama:) fazla heyecanlanma heyecanlanın kızı oluyo diye :) bu arada eskiler der erkek istiyorsan taş gibi olmalısın sert diye:) burdada önce kadın orgazm olmalı deniyor ya pek buna inanmıyorum kızlar ya..
Ya o kesin uydurma ben hemşire bir arkadaşıma sordum..bir ay soldan bir ay sağdan yumurtlarmış insan cinsiyetle ne alakası var ya..Bu soru bana her soruldugunda kötü oluyorum canımsaga yatınca erkek olur diyorlardı inanırmısın halende diyen var tanıdık arkadaşlarım
Her ay öyle düzenli sırayla ol ucak diye birşey yok canım bazen 2 ay üst üste sağdan veya soldan yumurtlama olabilir ayda 2 yumurta da atılabilir hiç yumurta atilmayadabilir tamamen hormonal vücut ve yumurta rezervlerimizle alakaliYa o kesin uydurma ben hemşire bir arkadaşıma sordum..bir ay soldan bir ay sağdan yumurtlarmış insan cinsiyetle ne alakası var ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?