- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.761
Ben eczacıya sordum 15 gün öncesine haber veriyor dedi ama kesin çıkar bence..15 tl al dene bence bize de sonucu yaZ muhakkakElifemm- canim gebelik testi en erken ne zaman sonuc verir sence. Adetten 3 gün önce cikarmi sence.
Valla okadarını bilemem onun yalancısıyımHer ay öyle düzenli sırayla ol ucak diye birşey yok canım bazen 2 ay üst üste sağdan veya soldan yumurtlama olabilir ayda 2 yumurta da atılabilir hiç yumurta atilmayadabilir tamamen hormonal vücut ve yumurta rezervlerimizle alakali
Canım yumurtlama gününden kesin eminsen tam 12 gün say sabah beklemiş ıdrarla yap varsa çıkar ınş.Elifemm- canim gebelik testi en erken ne zaman sonuc verir. Adetten 3 gün önce cikarmi sence.
Ay çok heyecanlandım bizi de etiketle emi:)Canım yumurtlama gününden kesin eminsen tam 12 gün say sabah beklemiş ıdrarla yap varsa çıkar ınş.
Bende hemsireyim canımValla okadarını bilemem onun yalancısıyım
Benim umudum yokkiAy çok heyecanlandım bizi de etiketle emi:)
Benim umudum yokkiheran adet olacak gibi hissim var ve en kötüsü benim kasik ağrılarım hic yok olmadi. Napim yavv artik baska bahara
kaçıncı günün.
Nooldu cnm
Tamam da yumurta soldaysa Sonuçta tüplerde dölleniyorBu soru bana her soruldugunda kötü oluyorum canımsaga yatınca erkek olur diyorlardı inanırmısın halende diyen var tanıdık arkadaşlarım
Ya benim hala aklıma geldikçe gülüyorum biliyomusun:) çok güzel bir espriydi ama:) fazla heyecanlanma heyecanlanın kızı oluyo diye :) bu arada eskiler der erkek istiyorsan taş gibi olmalısın sert diye:) burdada önce kadın orgazm olmalı deniyor ya pek buna inanmıyorum kızlar ya..
İnanır mısın banada babaannem dedi ki bize hep derlerdi oğlan olsun diye kadın hiç ağzını açmayacak hiç konuşmayacak ilişki sırasında diye
Hiç mi konuşmadın ki?bu theory bana uymadi
Kadin sessiz olmali ve zevk almamali kismi uymadi demek istedim canimHiç mi konuşmadın ki?
Yumurtam soldaydı ya bende saga yatmıştım ona üzüldümNooldu cnmniye ağladın
Sen sakın benim yaptıgım hatayı yapma canım soldan yumurtan oluştuysa sola dönTamam da yumurta soldaysa Sonuçta tüplerde dölleniyor
Soldan yumurtlayip sağa yatinca oglanmi oluyormuş
O zaman soldan yumurtlayinca o ayı eş es geçmek lazımama benim için öyle bişey söz konusu değil
5. Klomeni kullandım 1 hakkım kaldı
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ayy canım arkadaşım ya inşaallah oğlun olacak.rabbim bizlere o günleri görmeyi nasip etsin.kilo vermek hamile kalmayi kolaylastiriyor.folik asit falan da baslarsinBen hala buradayım canım hiç bırakmadım ki sizi. Okuyorum hep yazmasa pek bilgim olmadığı için yazmıyorum takipte kalıyorum. Sizlerle mutlu oldum sizlerle hüzünlendim. Sizlerle olmak bana da çok iyi geliyor. Daha önce konuştuğumuzda eşimle Eylül de deneme yapalım demiştik. Zaman akıp geçti eylüle de bir şey kalmadı ama ben hala korkuyorum bebek fikrinden.Gecemavisim @SEVECENIM @Black5angel @eflatun88 @MRM01 @BeyazGelincik2014 B Beybipattis @suuuus 4716 hepiniz her zaman aklımdasınız. B Beybipattis hala senşn rüyanı unutmadım inşallah bir gül n gördüğün gibi oğlum olur. Ama artık eskisi gibi değil Allah verirse verir diyorum. Deneme yapsam nasıl yapacağım onuda bilmiyorum. Adet baya düzene girdi şimdi spora falan gidiyorum kilo vermek amaçlı. 69 a kadar indim. Geriye kaldı 7 kilo. Baya iyi geldi bana kafam dağıldı bebişe sağlıklı kilosuz karşılamak istiyorum. Beni yalnız bırakmayın deneme yapacağım zaman yine kafanızı şişireceğim hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?