Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla okadarını bilemem onun yalancısıyım

Bu soru bana her soruldugunda kötü oluyorum canım saga yatınca erkek olur diyorlardı inanırmısın halende diyen var tanıdık arkadaşlarım
Tamam da yumurta soldaysa Sonuçta tüplerde dölleniyor
Soldan yumurtlayip sağa yatinca oglanmi oluyormuş

O zaman soldan yumurtlayinca o ayı eş es geçmek lazım ama benim için öyle bişey söz konusu değil
5. Klomeni kullandım 1 hakkım kaldı
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

İnanır mısın banada babaannem dedi ki bize hep derlerdi oğlan olsun diye kadın hiç ağzını açmayacak hiç konuşmayacak ilişki sırasında diye

Sen sakın benim yaptıgım hatayı yapma canım soldan yumurtan oluştuysa sola dön

Kızlar geçen kızımı dışarda gezdirirken bir yaşlı teyzeyle karşılaştım öyle oturdum sohbet ettim 3 kızımı yanımda görünce üçüdemi kız diye sordu evet teyzeciyim dedim birşey olmaz kızım kız evlat daha iyi dedi bu küçügün birazdaha büyüsün birtanedaha getir dedi öyle bir konuşmamız oldu teyzeyle

Kızlar ben normalde dün yumurtlamam lazım adetime 13 gün kaldı . ama tık yok 2 çizgi bende olmuyo.geçen hafta 3 gün fitil kullandım bıraktım , sizce ondanmı bu kuruluk.bu ayda gitti .artık Mayıs ayına kaldı yumurtacıklar

Ayy canım arkadaşım ya inşaallah oğlun olacak.rabbim bizlere o günleri görmeyi nasip etsin.kilo vermek hamile kalmayi kolaylastiriyor.folik asit falan da baslarsin
Güzelce sıkı bi takiple olur inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…