- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.921
Hiç kıyamaz banaEki Görüntüle 2137985 yazinin devamı
Bunun cevabını burdaki kızlar verse süper olurBen hiçbirşey anlamadım bu işten iki ay kullansam olurmu ki yani kullandıgım ay etki etti diyelim öbür aya bunun etkisi devam eder mi yada şöyle diyelim ben 1 yıl kalamadım hep fitilmi kullanacam
Kimseler yok bugünBunun cevabını burdaki kızlar verse süper olur
Camım o takvimlere takılma bence. Bence pik yapmış testin. Bu gece çatlayabilir kontrol et istersenEki Görüntüle 2138004
Kızlar bi el atsanız
Normalde adetime 12 gün var bugün spor yaptım spor sonrası sol kasığım ağrıdı ben geçen hafta 3 gün fitil kullandım diye bir türlü akıntım yumurta kıvamında olmadı hafif kuruydum.şimdi su ve kahve içtiğim halde test böyle çıktı. Normalde geç değilmi yumurtlamak için .
Bu arada takvime göre yumurtlama günüm 2 gün önceyi gösterdi.yani pazardı.
Ama benim bugün ağrım çok sol kasığım da. Yorumlarsanız sevinirim
Gerçektenmi ben 5 aydır piki bulamıyordumCamım o takvimlere takılma bence. Bence pik yapmış testin. Bu gece çatlayabilir kontrol et istersen
Rabbim yardim cin olsun canım bebisinle birlikte sağ salim sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin ınş.Kızlar Perşembe günü oğlum dünyaya gelecek sezeryanla Allah'ım nasip ederse ins dualarinizi bekliyorum darısı başınıza
Hiç kıyamaz bana
3-4 saate bir tekrarla canımGerçektenmi ben 5 aydır piki bulamıyordum
İnşallah öyledir tekrar ne zaman yapayım.
Afedersiniz ama çişimi tutmammı lazım 3 saat olunca tekrar test yapayım diyorum3-4 saate bir tekrarla canım
Allah yardimcin olsun cnm insallah rahat skntisiz kolay bi sekilde atlatirsin. Dogumun genel anestezi mi olacak spinalmiKızlar Perşembe günü oğlum dünyaya gelecek sezeryanla Allah'ım nasip ederse ins dualarinizi bekliyorum darısı başınıza
Yok canım denemedi .Canım bu bahsettiğin arkadaşın yöntem denedi mi
Unutmam canım İnan sende ve burdakiBen hala buradayım canım hiç bırakmadım ki sizi. Okuyorum hep yazmasa pek bilgim olmadığı için yazmıyorum takipte kalıyorum. Sizlerle mutlu oldum sizlerle hüzünlendim. Sizlerle olmak bana da çok iyi geliyor. Daha önce konuştuğumuzda eşimle Eylül de deneme yapalım demiştik. Zaman akıp geçti eylüle de bir şey kalmadı ama ben hala korkuyorum bebek fikrinden.Gecemavisim SEVECENIM @Black5angel @eflatun88 @MRM01 @BeyazGelincik2014 @Birbilsem1132 @suuuus 4716 hepiniz her zaman aklımdasınız. @Birbilsem1132 hala senşn rüyanı unutmadım inşallah bir gül n gördüğün gibi oğlum olur. Ama artık eskisi gibi değil Allah verirse verir diyorum. Deneme yapsam nasıl yapacağım onuda bilmiyorum. Adet baya düzene girdi şimdi spora falan gidiyorum kilo vermek amaçlı. 69 a kadar indim. Geriye kaldı 7 kilo. Baya iyi geldi bana kafam dağıldı bebişe sağlıklı kilosuz karşılamak istiyorum. Beni yalnız bırakmayın deneme yapacağım zaman yine kafanızı şişireceğim hepinizi seviyorum
öyle oldu canım ama haber verenleri sayarsakTutmayan kimdi canım.yumurtlama günü deneyenlerin hepsinin oglumu oldudemekki ben biyerde hata yapmışım ama nerde
Hamdolsun canım iyiyizKız illa çalışmamı yapmam lazımunutmayın benide ya sen nasılsın canım
Canım hamile kalmadan önce fitil kullandınmı sendeYok canım denemedi .
Unutmam canım İnan sende ve burdaki
öyle oldu canım ama haber verenleri sayarsak
Hamdolsun canım iyiyiz
Bana allah razı olsun Sabirin çok yardımcı oldu uyuyangüzel Kardelen yardımları destekleri çok oldu.Benim biraz sıkıntılıydı.Kisler var yumurtalarımdan o dönemde beni asla yanlız bırakmadılar .Onlara her zaman duacıyım canım arkadaşlarımElifem sen ve sevecenim bebek düşünürken kimler testlerde yardımcı oldu sizlere canım ben o dönemler yoktum bilmiyorum canım biraz anlatabilirmisin
Canım ben sadece hamile kalmadan iki ay önce kullandım .Çoğunda kuruluk oldu bende olmadı.Eğer kuruluk olursa bol bol kuru incir ye ...Canım hamile kalmadan önce fitil kullandınmı sende
Hiç sıvı almadan testini tekrarla pik değil pike çok yakınEki Görüntüle 2138004
Kızlar bi el atsanız
Normalde adetime 12 gün var bugün spor yaptım spor sonrası sol kasığım ağrıdı ben geçen hafta 3 gün fitil kullandım diye bir türlü akıntım yumurta kıvamında olmadı hafif kuruydum.şimdi su ve kahve içtiğim halde test böyle çıktı. Normalde geç değilmi yumurtlamak için .
Bu arada takvime göre yumurtlama günüm 2 gün önceyi gösterdi.yani pazardı.
Ama benim bugün ağrım çok sol kasığım da. Yorumlarsanız sevinirim
Kız kaç tane olduğunu söylemedi mi Dr cnm senin doğum dikişsiz mi olduElifemm- cnim ben bugun kadin doguma devlete gittim alttan muane etti cocuk istedigimi soyledim bir sikintin yok dedi yumurtaliklarimi sordum yumurtaliklarin gayet iyi dedi yumurta oluo olmadigini sordum var dedi ama ne nekadar olduğunu nede hangi tarafta olduğunu soylemedi
Tuafima giden şu oldu normal mi dogum yaptin sezeryan mi dedi ben normal dedim sonra ben kalkarken doktor kendi kendine hic normal dogum yapmisa benzemiyorsun dedi bu nedemek oluyor acaba sordum ama cevap vermeden baska bir birseyle ilgilendi niye böyle birsey demiş olabilir
Hangi taraf t çizgisi oluyo acabaHiç sıvı almadan testini tekrarla pik değil pike çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?