Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Kızlar bi el atsanız
Normalde adetime 12 gün var bugün spor yaptım spor sonrası sol kasığım ağrıdı ben geçen hafta 3 gün fitil kullandım diye bir türlü akıntım yumurta kıvamında olmadı hafif kuruydum.şimdi su ve kahve içtiğim halde test böyle çıktı. Normalde geç değilmi yumurtlamak için .
Bu arada takvime göre yumurtlama günüm 2 gün önceyi gösterdi.yani pazardı.

Ama benim bugün ağrım çok sol kasığım da. Yorumlarsanız sevinirim

Camım o takvimlere takılma bence. Bence pik yapmış testin. Bu gece çatlayabilir kontrol et istersen

Kızlar Perşembe günü oğlum dünyaya gelecek sezeryanla Allah'ım nasip ederse ins dualarinizi bekliyorum darısı başınıza
Rabbim yardim cin olsun canım bebisinle birlikte sağ salim sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin ınş.

Kızlar Perşembe günü oğlum dünyaya gelecek sezeryanla Allah'ım nasip ederse ins dualarinizi bekliyorum darısı başınıza
Allah yardimcin olsun cnm insallah rahat skntisiz kolay bi sekilde atlatirsin. Dogumun genel anestezi mi olacak spinalmi

Canım bu bahsettiğin arkadaşın yöntem denedi mi
Yok canım denemedi .
Unutmam canım İnan sende ve burdaki
Tutmayan kimdi canım.yumurtlama günü deneyenlerin hepsinin oglumu oldu demekki ben biyerde hata yapmışım ama nerde
öyle oldu canım ama haber verenleri sayarsak
Kız illa çalışmamı yapmam lazım unutmayın benide ya sen nasılsın canım
Hamdolsun canım iyiyiz

Elifem sen ve sevecenim bebek düşünürken kimler testlerde yardımcı oldu sizlere canım ben o dönemler yoktum bilmiyorum canım biraz anlatabilirmisin
Bana allah razı olsun Sabirin çok yardımcı oldu uyuyangüzel Kardelen yardımları destekleri çok oldu.Benim biraz sıkıntılıydı.Kisler var yumurtalarımdan o dönemde beni asla yanlız bırakmadılar .Onlara her zaman duacıyım canım arkadaşlarım

Hiç sıvı almadan testini tekrarla pik değil pike çok yakın

Elifemm- cnim ben bugun kadin doguma devlete gittim alttan muane etti cocuk istedigimi soyledim bir sikintin yok dedi yumurtaliklarimi sordum yumurtaliklarin gayet iyi dedi yumurta oluo olmadigini sordum var dedi ama ne nekadar olduğunu nede hangi tarafta olduğunu soylemedi

Tuafima giden şu oldu normal mi dogum yaptin sezeryan mi dedi ben normal dedim sonra ben kalkarken doktor kendi kendine hic normal dogum yapmisa benzemiyorsun dedi bu nedemek oluyor acaba sordum ama cevap vermeden baska bir birseyle ilgilendi niye böyle birsey demiş olabilir

Kız kaç tane olduğunu söylemedi mi Dr cnm senin doğum dikişsiz mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…