Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Heeif olsa belkide bukadae duyarsiz olmazdi.kadindi bunu yapan

Canim benim ya cok uzuldum yazini okurken gozlerime yaslar girdi cok cok gevmis olsun rabbim bidaha yasatmasin senin anlattigin o kurtaj kismi varya cok canimi acitti cunku benide 2. Bos gebeligimde canli canli kurtaj yaptilar canim cok yaniyodu yasayan bilirr nasil oldugunu o acinin rabbim kimseye yasatmasin ins . Cennette seni bekleyen bir melegin var bunu unutma hicbir zaman

Heeif olsa belkide bukadae duyarsiz olmazdi.kadindi bunu yapan
Biliyor musun, sırf bu yüzden kadın, kadın doğum uzmanı hiç istemedim. Hepsi değil belki ama hemcinsin olan kadın doğum uzmanları sanki düşmanın gibi oluyor. Erkek doktorlar daha anlayışlı.

Ne yapti arkadasin senin

Ilk gebeliği nde kürtaj oldu erkekti sonra olmadı bu saha çocuğu aşılama tüp bile yaptı olmadı bi hocaya gitti Allahü âlem birde bi ilaç gibi bişey yapmıştı ona erkek oluyor ondan tutunumuyor demiş ti 2 3 sonra hamile kaldı bebeğini yeni aldı kucağına Allahım isteyen herkese nasip etsin

Istanbuldami arkadasin gittigi hoca

Cnm çokkkk geçmiş olsun Rabbim sağıkla hayırla gönlünden geçeni kucağınıza almayı nasip etsin
Dua var demiştin paylaşman mümkün mü
Erkek bebek için mi bu dualar
Evet cnm ben erkek bebek icin yapmistim birde bana biri marsinden bir takvim.dondermisti ordaki erkek aylarina bakiyordum yumurtamin catladigi zamana hep denk getirdim hic oncesinde korunmasiz iliskiye girmedim.esime sut urunlerini cok yedirtmedim.
Duada bir tanesi cuma ezani ve selasi arasi 2 rekat allah rizasi icin namaz kilip tek basiniza bir odada sessiz bir sekilde elinize bir tespih aliyorsunuz 33 tane ayetel kursi okuyorsunuz.okuduktan sonra evde yuksek biryere asiyorsunuz.3 cuma bunu yapiyorsunuz.duaniz kabul olunca 1 kere ayetel kursi okuyup asagiya aliyorsunuz.
Bir digeride bu biraz zor ama yapiliyor 3.4 saat suruyor gece herkes yatinca 2 rekat namaz kilip eline iki zikir matik rahat oluyor ya da tespih neyle rahat edersen artik niyetini ediyorsun. 129 kere ya latif cekiyorsun her 129 da bir 1 duasi var onu soyluyorsun bunu tam 129 kere yapiyorsun.yani 129 kere 129 tane ya latif cekiyorsun.her 129da 1 duasini okuyorsun. Bir de hacet namazi var suanda ezberimde degil bakmam lazim onuda gece yapiyorsun.Allah saglikla sihatle kucagimiza almayi.nasip etsin.

Merhaba hamilemisiniz

Merhaba kızlar bana doktorum hergün ilişki sonrası erkek bebek sahibi olabilme ihtimalimin daha yüksek olduğunu söylemişti erkek spermleri daha hızlı olduğu için yumurtlama gününü kaçırmamanızı tavsiye ederim şuan 4 aylık gebeyim be bir oğlum olucak allah nasip ederse

Banada daha mantıklı geliyor bu durum özel bişey yaptınız mı kaç gün ilişki oldu toplamda hayirla gelsin bu arada paşa

Banada daha mantıklı geliyor bu durum özel bişey yaptınız mı kaç gün ilişki oldu toplamda hayirla gelsin bu arada paşa
Vallaha açık söylemek gerekirse yeni evli olduğum için zaten hergün yaşıyorduk ilk zamanlar yasayanlar bilir ama ben bazı seylere çok dikkat ettim spermlerin gidişatını kolaylamak için erkek istiyordum doktorum bana şakın gününü kacırma demişti ben her gün ilişkiyr girerek erkek sahibi oldum hiç ara vermedik

Oyyy cnm benim Allah razı olsun herşeyi tek tek yazmışın

Cnm zahmet olmazsa takvimide paylaşır mısın bizimle bakalım hem tutan tutmayan var mı

L Lilarengim1 birde siz mi bakıyordunuz bir takvime bana da bakar mısınız 27 günde bir adet oluyorum 5 gün sürüyor son adet tarihim 11.9.2018

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…