- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.961
Iyim canim allaha sukir seninde rahim yumurtaligin iyi cikmasina sevindim.Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Bulantıların geçtimi
Kaç haftalık oldun..takvim yapsana
Cnm senin sag taraftan yumurtladigin aymi oldu kizin.
Yok soldan yumurtam oluştu doktora gitmiştim ordan aklımda canım
Canım sana özel mesaj gönderemiyorum neden acabaGeçen hafta gittim muayene oldum ,smear verdim
Rahim ve yumurtalıklar temiz bir sıkıntı yokmus
30 Ekim'de adet olmam lazım
31 ekime randevu aldım bütün hormonlarima bakacak doktorum
6 ayda bir rutin kontrollere gidecem
Ben inanmıyorum canım nedense
Geçen hafta gittim muayene oldum ,smear verdim
Rahim ve yumurtalıklar temiz bir sıkıntı yokmus
30 Ekim'de adet olmam lazım
31 ekime randevu aldım bütün hormonlarima bakacak doktorum
6 ayda bir rutin kontrollere gidecem
Fitilin adını hatırlıyormusun canımAntibiyotikde fitilde kullandim. O ay hamile kalamadim. Sonraki ayda nasip etmisti rabbim...
Gonlundeki en kisa zamanda nasip olsun insallah.
Yani bence bunyeye bagli cnm bnm kizim sag yumdan tuttu takip yapmadim ama hep sag tarafimdaydiKizlar ben ayni seyi yine soyluyorum kusura bakmayin ama. Bakin yine bi arkadas baby muck soldan yumurtlayarak kizi olmus. Deneyin su sagdan yum olayini..
Ben cok inaniyorum buna defalarca soyledim oyuzden her kez gorsun diye ustune basa basa belirtiyorum. Ama bi turli siz bu dedigme he diyip ultrasonla takip yaptirmiyosunuz
Yani bence bunyeye bagli cnm bnm kizim sag yumdan tuttu takip yapmadim ama hep sag tarafimdaydiKizlar ben ayni seyi yine soyluyorum kusura bakmayin ama. Bakin yine bi arkadas baby muck soldan yumurtlayarak kizi olmus. Deneyin su sagdan yum olayini..
Ben cok inaniyorum buna defalarca soyledim oyuzden her kez gorsun diye ustune basa basa belirtiyorum. Ama bi turli siz bu dedigme he diyip ultrasonla takip yaptirmiyosunuz
Ayarlardan kapatmisimCanım sana özel mesaj gönderemiyorum neden acaba
Kendi doktorum devletle ilişiğini kesmiş özel hastaneye geçmiş ama henüz işbaşı yapmamış 1 ay sonra göreve başlayacakmışDoktora sordun mu bu hacamat yapanın dediği şeyi
Üzüldüm canım .Tanrım iki bebeğini korusunDüşüğün kolu bacağı içerde diyorlar ya ,başıma gelmese inanmazdim
Ben tedavisiz hamile kalamiyorum
İlk kızıma 1 sene uğraştım
2. İçin 5 sene uğraştım
3 doktor ,3 hastane degistirdim
1 ay randevu bulup tedavi oluyordum diğer ay randevu bulamıyordum
Sonra kendiliğinden hamile kaldım ve düştü
Önce çok sevindim hamile kalabildim diye birkac gün sonra ya birdaha hamile kalamazsam diye çok üzüldüm
2. ay yine hamile kaldım hemde kendiliğinden tedavisiz
Allah'tan ümit kesilmez..erkek bebek istemek gayet normal
Olmayanı isteriz rabbim de neyi layık görürse onu verir
Bak bana 3. bebeği vermedi o kadar dua ve tedaviye rağmen
Demekki layık görmedi ..kısmet değilmiş 3. kere anne olmak
Ultrasonla baktirmamissan. Agri yada bebegin durdugu yer yaniltici olabiliyo... cok kisi var agriyi sagda hissedip ultrasonla bakildiginda sol yumun catlamak uzere olduguYani bence bunyeye bagli cnm bnm kizim sag yumdan tuttu takip yapmadim ama hep sag tarafimdaydi
Yok cnm hatirlamoyorum.Fitilin adını hatırlıyormusun canım
Bende rus takvimi doğru çıkmadıKızlar siz rus takvimine baktınızmı kızlarınızda dogru çıkıyor mu
Benim kızım oldu .rus takvimi erkek diyorduKızlar siz rus takvimine baktınızmı kızlarınızda dogru çıkıyor mu
Cnm ben dra sordum kesinlikle alakası yok dedi sağla sollaKizlar ben ayni seyi yine soyluyorum kusura bakmayin ama. Bakin yine bi arkadas baby muck soldan yumurtlayarak kizi olmus. Deneyin su sagdan yum olayini..
Cnm ben dra sordum kesinlikle alakası yok dedi sağla solla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?