Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok Cnm adetim bir hafta erken oluyo hep 25 26 günde bir.11. Günü gittim bugün başla 3 gün üst üste ilişki dedi kadın orgazm olmayacak dedi
Cevabın için çok sağol canım döngün kısaymış ondan 11. Gün yumurtlama olabilir benim 16.günde oluyor da ondan merak ettim benim döngüm 31 gün normal o zaman geç yumutlamam

Kizlar bugun adetimin 3. Gunu ve ben yine letu kullanmaya basladim dua edin ne olur bu ay saglikli bi gebeligim olsun
İnşallah hayırlı sonuç elde edersin ama kimseyi dinlemeyip gene kendini yıpratıyosun yasında genç az bi dinleyseydin keşke

İnşallah hayırlı sonuç elde edersin ama kimseyi dinlemeyip gene kendini yıpratıyosun yasında genç az bi dinleyseydin keşke
Ins cnm ne yapiyim kendimi tutamiyorum cok istiyorum olmasini eger ilaci icmeseydim bile korunmayacaktim esim bile yetrr artik korunalim diyi 3 defadir olumden donuyosun dedi bnm icimdeki yangini hasreti bilmiyoki ne kadar cok istedigimi goruyo arkadaslarimin kizlari bnm kizimla yasitlar ve hepsi 1 hafta sonra bebeklerini kucaklarina alacaklar bnm icin ne kadar zor biliyomusunuz hatta biri bugun yarin ameliyat olacak rabbim onlarinkini bagislasin bizede nasip etsin ins

Düşük yapan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama yaşın çok genç bi ablan olarak sadece tavsiye ediyorum eşinde seni düşünüyo baksana sadece adetinin düzene girmesini bekleseydin adet döngün belli değil düşüklerin oldu vücuduna hormon alıyosun sürekli rahmin yoruldu biraz dinlesen belki kendiliğinden hamile kalacaksın ama böyle yaparak kendi piskolojin eşinin psikolojisi en önemlisi de rahmin yorulmaya devam edecek belki de hamile kalma sürecin dahada uzayacak.
neyse benim haddime değil sadece bi tavsiye inşallah bu ay sağlıklı bir hamileliğin olur canım.

Inanin cok haklisiniz gercekten hep iyi olani soyluyosunuz bnm icin biliyotum ama her dafasinda buda son diyip kendimi kandiriyorum olmayacagini bildigim halde yinede allahtan umudumu kesmiyorum belki o hayirli bi kapi acar diyorum evet bugun yine ilaci icmeye basladim doktora gitmedim bile cunku yoruldum artik hastanelerden adetim bittikten sonra gun asiri deneme olck eskisi gibinhergun degil ama 2 gunde bir diye dusunuyom belki daha once hergun yapiyoduk diye sagliksiz olmus olabilir

Kızlar eski arkadaşlar neden kimse gelmiyor bir kırgınlık mı var eflatun ugramıyor naznaz kızlarının annecigi pırlanta gecemavişim cesaa zeynoc nurecrin yenihamile minikbahar berenceren ve prensesim yanlısda yazmış olabilirim kızlar neredesiniz ya bi ses verin

Ve ceymiceyn

Sen nasılsın canım

Ben burdayım canim gelişme yok bende henüz. Sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…