- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.021
Evet takip gibi bişey cnm. Kadın boş...mayacakUyarıyı bende anlamadım desemyumurta takibine mi gitmiştim canım neye göre bu tarihleri verdi
İlaç yada bişey kullandınmı adet döngün kaç günde bir oluyor canımEvet takip gibi bişey cnm. Kadın boş...mayacak
Yok Cnm adetim bir hafta erken oluyo hep 25 26 günde bir.11. Günü gittim bugün başla 3 gün üst üste ilişki dedi kadın orgazm olmayacak dediİlaç yada bişey kullandınmı adet döngün kaç günde bir oluyor canım
Cevabın için çok sağol canım döngün kısaymış ondan 11. Gün yumurtlama olabilir benim 16.günde oluyor da ondan merak ettim benim döngüm 31 gün normal o zaman geç yumutlamamYok Cnm adetim bir hafta erken oluyo hep 25 26 günde bir.11. Günü gittim bugün başla 3 gün üst üste ilişki dedi kadın orgazm olmayacak dedi
Canım sen korunmuyomusun yineKizlar bugun adetimin 3. Gunu ve ben yine letu kullanmaya basladim dua edin ne olur bu ay saglikli bi gebeligim olsun
Hayir cnmCanım sen korunmuyomusun yine
İnşallah hayırlı sonuç elde edersin ama kimseyi dinlemeyip gene kendini yıpratıyosun yasında genç az bi dinleyseydin keşkeKizlar bugun adetimin 3. Gunu ve ben yine letu kullanmaya basladim dua edin ne olur bu ay saglikli bi gebeligim olsun
Ins cnm ne yapiyim kendimi tutamiyorum cok istiyorum olmasini eger ilaci icmeseydim bile korunmayacaktim esim bile yetrr artik korunalim diyi 3 defadir olumden donuyosun dedi bnm icimdeki yangini hasreti bilmiyoki ne kadar cok istedigimi goruyo arkadaslarimin kizlari bnm kizimla yasitlar ve hepsi 1 hafta sonra bebeklerini kucaklarina alacaklar bnm icin ne kadar zor biliyomusunuz hatta biri bugun yarin ameliyat olacak rabbim onlarinkini bagislasin bizede nasip etsin insİnşallah hayırlı sonuç elde edersin ama kimseyi dinlemeyip gene kendini yıpratıyosun yasında genç az bi dinleyseydin keşke
Düşük yapan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama yaşın çok genç bi ablan olarak sadece tavsiye ediyorum eşinde seni düşünüyo baksana sadece adetinin düzene girmesini bekleseydin adet döngün belli değil düşüklerin oldu vücuduna hormon alıyosun sürekli rahmin yoruldu biraz dinlesen belki kendiliğinden hamile kalacaksın ama böyle yaparak kendi piskolojin eşinin psikolojisi en önemlisi de rahmin yorulmaya devam edecek belki de hamile kalma sürecin dahada uzayacak.Ins cnm ne yapiyim kendimi tutamiyorum cok istiyorum olmasini eger ilaci icmeseydim bile korunmayacaktim esim bile yetrr artik korunalim diyi 3 defadir olumden donuyosun dedi bnm icimdeki yangini hasreti bilmiyoki ne kadar cok istedigimi goruyo arkadaslarimin kizlari bnm kizimla yasitlar ve hepsi 1 hafta sonra bebeklerini kucaklarina alacaklar bnm icin ne kadar zor biliyomusunuz hatta biri bugun yarin ameliyat olacak rabbim onlarinkini bagislasin bizede nasip etsin ins
Inanin cok haklisiniz gercekten hep iyi olani soyluyosunuz bnm icin biliyotum ama her dafasinda buda son diyip kendimi kandiriyorum olmayacagini bildigim halde yinede allahtan umudumu kesmiyorum belki o hayirli bi kapi acar diyorum evet bugun yine ilaci icmeye basladim doktora gitmedim bile cunku yoruldum artik hastanelerden adetim bittikten sonra gun asiri deneme olck eskisi gibinhergun degil ama 2 gunde bir diye dusunuyom belki daha once hergun yapiyoduk diye sagliksiz olmus olabilirDüşük yapan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama yaşın çok genç bi ablan olarak sadece tavsiye ediyorum eşinde seni düşünüyo baksana sadece adetinin düzene girmesini bekleseydin adet döngün belli değil düşüklerin oldu vücuduna hormon alıyosun sürekli rahmin yoruldu biraz dinlesen belki kendiliğinden hamile kalacaksın ama böyle yaparak kendi piskolojin eşinin psikolojisi en önemlisi de rahmin yorulmaya devam edecek belki de hamile kalma sürecin dahada uzayacak.
neyse benim haddime değil sadece bi tavsiye inşallah bu ay sağlıklı bir hamileliğin olur canım.
Rica ederim cnm döngüm son zamanlar da böyle olduCevabın için çok sağol canım döngün kısaymış ondan 11. Gün yumurtlama olabilir benim 16.günde oluyor da ondan merak ettim benim döngüm 31 gün normal o zaman geç yumutlamam
Ve ceymiceynKızlar eski arkadaşlar neden kimse gelmiyor bir kırgınlık mı var eflatun ugramıyor naznaz kızlarının annecigi pırlanta gecemavişim cesaa zeynoc nurecrin yenihamile minikbahar berenceren ve prensesim yanlısda yazmış olabilirim kızlar neredesiniz ya bi ses verin
Topik pek bi sessiz kızlar
Herkes ne durumda ovulasyon testi yapan var mı?
Doktora gidecek arkadaşlar siz neler yaptınız?
Sen nasılsın canımCanım benim ilişki ovulayon testinde t c den koyuyken oldu, yani erken oldu, normalde burdakiler eşit olunca yada hafif açılınca olsun diyorlar. 8 gün cinsel perhiz vardı, o da çoktu bana göre, onun dışında eşim keçi boynuzu pekmezi içiyordu sabahları, ben suyuma karbonat atıyordum, süt ürünlerinden uzak durdum. Birde fitil kullandım rahim temizlensin diyeymiş o da, tabi bol dua. Hayırlısı bakalım
Sen de durumlar ne?
Mevsimsel olabilir stres etkileyebilir hava her şey olabilir canım. Allah kızlarını sana bağışlasın insallah. Canım emin ol kimse niye kızım oldu demez herkes sever ama şu çevre baskısı bari bir tane oğlum olsun dedirtiyor. Inşallah senin ve bu topikte olan herkesin bir oğlu da olur .
Ben burdayım canim gelişme yok bende henüz. Sen nasilsinKızlar eski arkadaşlar neden kimse gelmiyor bir kırgınlık mı var eflatun ugramıyor naznaz kızlarının annecigi pırlanta gecemavişim cesaa zeynoc nurecrin yenihamile minikbahar berenceren ve prensesim yanlısda yazmış olabilirim kızlar neredesiniz ya bi ses verin
İyiyim canım sorduğun için teşekkürlerBen burdayım canim gelişme yok bende henüz. Sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?