Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bana.16 hafta da erkeğe benziyor beni görsen nsl seviniyorum o duyguyu anlatamam.tamam dedim erkeğe benziyorsa erkek tir.kapidan çıktım ağladım mutluluktan.1 hafta s9nra başka doktora gittim.umutluyum tabi erkek diye.doktor demesin mi kıza benziyor.yanimda eşim ve kızım da var
Geçen hafta bir doktora daha gittim.bacaklarini kapatmış kıza benziyor dedi.ama hala umudum var.doktorlarin arkasından konusiyorum:)Siz boş konuşuyonuz oğlum olacak diyee.kucagima alana kadar umudumdan ve dualarımdan vaz geçemiyeceğim.kusura bakma içimi boşaltım eşimle bile paylaşmadım.burası ıyi oluyor.

Cnm başka bir doktora gittin mii.takip falan yaomismiydin.benim için bişey değil.ben tek kızım kız cocuklar8nda çok severim.ilk kızımda çok dualar etmiştim.cok şükür nasip etti rabbim.ama gel gör kii.enn yakınnnn akrabaların.cani ni yakıyor ikinci kızımda çok cnm yandı bunda daha kötü oluyorum bir laf duyunca sessiz ce gidip ağlıyorumm tabi çokta şükür ediyorum rabbim bana evlatlarımi aramatdan verdi çok şükür sağlıklı

Evet yumurta oluşurken gittim solda yumurtan var dedi çarşamba gel bidaha bakalım ben pazartesi akşamüstü uzayan akıntı başladı gördüm yani salı günü gittim yumurtan çatlamış demişti ama hiç agrı hissetmedim demiştim doktora oda agrı bazen olur bazende olmaz demişti ogünün akşamı oldu yani geç kaldım kaçırdım yumurtayı

Hayırlısı cnm nasipten ötesi olmuyor kaç haftalık oldun

Merhaba canım buralardayım. Yazmasam da ara sıra da okuyorum.Şuan bebek fikrinden uzaklaştım baya. Küçük kızım çok yoruyor beni. İş ev çok yoruluyorum. Erkek bebek isteyim azaldı diyebilirim. Ama yinede burada öğrendiklerimi deneyeceğim inşallah seneye. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

B babymuck cok tesekkur ederim canim arada girip okuyup cikiyorum malum hamilelik arti 7 aylik bi bebek ve 2 okullu kizla telefonu elime almak bile bazen mucize gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…