- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.041
Nebiliyim kimse ugramaz olduBende burdayım cnm bazen okuyorum ama katılamıyorum.okul çocuk derken.bide hamieklik
Nebiliyim kimse ugramaz oldu.kendimi 3.kiza hazırlamaya çalışıyorum.artik hiç bir yönteme me inanmıyorum.allhin dediği olurr.buraya girince cnm sıkılıyor.tutmadigi icin
Aynen cnmm.tek değilsin
Ben üçlü tarama yaparken doktor pat diye söyledi kız diye daha ben sormadan o anki şok halen üzerimde canım çok aglamıştım komşularım arkadaşlarım hep beni teselli etmişlerdi ne gerek vardıysaAynen cnmm.tek değilsin
Cnm başka bir doktora gittin mii.takip falan yaomismiydin.benim için bişey değil.ben tek kızım kız cocuklar8nda çok severim.ilk kızımda çok dualar etmiştim.cok şükür nasip etti rabbim.ama gel gör kii.enn yakınnnn akrabaların.cani ni yakıyor ikinci kızımda çok cnm yandı bunda daha kötü oluyorum bir laf duyunca sessiz ce gidip ağlıyorumm tabi çokta şükür ediyorum rabbim bana evlatlarımi aramatdan verdi çok şükür sağlıklıBen üçlü tarama yaparken doktor pat diye söyledi kız diye daha ben sormadan o anki şok halen üzerimde canım çok aglamıştım komşularım arkadaşlarım hep beni teselli etmişlerdi ne gerek vardıysaşimdi düşünüyorumda nekadar üzmüşüm kendimi
Evet yumurta oluşurken gittim solda yumurtan var dedi çarşamba gel bidaha bakalım ben pazartesi akşamüstü uzayan akıntı başladı gördüm yani salı günü gittim yumurtan çatlamış demişti ama hiç agrı hissetmedim demiştim doktora oda agrı bazen olur bazende olmaz demişti ogünün akşamı oldu yani geç kaldım kaçırdım yumurtayıCnm başka bir doktora gittin mii.takip falan yaomismiydin.benim için bişey değil.ben tek kızım kız cocuklar8nda çok severim.ilk kızımda çok dualar etmiştim.cok şükür nasip etti rabbim.ama gel gör kii.enn yakınnnn akrabaların.cani ni yakıyor ikinci kızımda çok cnm yandı bunda daha kötü oluyorum bir laf duyunca sessiz ce gidip ağlıyorumm tabi çokta şükür ediyorum rabbim bana evlatlarımi aramatdan verdi çok şükür sağlıklı
Hayırlısı cnm nasipten ötesi olmuyor kaç haftalık oldunEvet yumurta oluşurken gittim solda yumurtan var dedi çarşamba gel bidaha bakalım ben pazartesi akşamüstü uzayan akıntı başladı gördüm yani salı günü gittim yumurtan çatlamış demişti ama hiç agrı hissetmedim demiştim doktora oda agrı bazen olur bazende olmaz demişti ogünün akşamı oldu yani geç kaldım kaçırdım yumurtayı
Bu yazdıklarım üçüncü kızıma hamile olmadan önce kızım oldu canım şimdi 5 yaşındaHayırlısı cnm nasipten ötesi olmuyor kaç haftalık oldun
Merhaba canım buralardayım. Yazmasam da ara sıra da okuyorum.Şuan bebek fikrinden uzaklaştım baya. Küçük kızım çok yoruyor beni. İş ev çok yoruluyorum. Erkek bebek isteyim azaldı diyebilirim. Ama yinede burada öğrendiklerimi deneyeceğim inşallah seneye. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahKızlar eski arkadaşlar neden kimse gelmiyor bir kırgınlık mı var eflatun ugramıyor naznaz kızlarının annecigi pırlanta gecemavişim cesaa zeynoc nurecrin yenihamile minikbahar berenceren ve prensesim yanlısda yazmış olabilirim kızlar neredesiniz ya bi ses verin
Kızlar eski arkadaşlar neden kimse gelmiyor bir kırgınlık mı var eflatun ugramıyor naznaz kızlarının annecigi pırlanta gecemavişim cesaa zeynoc nurecrin yenihamile minikbahar berenceren ve prensesim yanlısda yazmış olabilirim kızlar neredesiniz ya bi ses verin[/QUOT
guzel haber varmi diye bakip cikiyorim. insl hepinize hayirli we oglus haberleri vermek nasip olur..
Allh bağışlasın cnm 4.düşünüyor musunBu yazdıklarım üçüncü kızıma hamile olmadan önce kızım oldu canım şimdi 5 yaşında
Amin canım yok şuan düşünmüyorum daha zamanı varAllh bağışlasın cnm 4.düşünüyor musun
canim zahmet olmazsa banada bakarmisin 27 yasindayim agustosta hamile kaldimYasinizi ve hamile kaldiginiz ayi soylerseniz bakarim cnm hamile olan varsa yani aranizda.ya da dusunenler varsa yasini
Canim senin kac kizin varAllh bağışlasın cnm 4.düşünüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?