Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ultrasonla baktirmamissan. Agri yada bebegin durdugu yer yaniltici olabiliyo... cok kisi var agriyi sagda hissedip ultrasonla bakildiginda sol yumun catlamak uzere oldugu
Hayir baktirmadim cnm ilk gebeligim plansiz oldu evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim dogumdan sonrada hep korunacam dedim kendimi kolay hamile kalanlardan sandim keske hic korunmasaymisim diyorum simdi nasip kismet artik

Canm doktor erkek bebek icin yumurta catladiktan sonra mi onerdi yoksa yumurtlamadan önce mi
Adetin 11. Günü gittim 11 12 13. Günü ilişki olsun dedi uyarılmayacaksın dedi ama bizim ilişki olmadı kısmet . Diğer aya inşallah
Bu arada 25 26 günde adet oluyorum

Doğrusu ben bu yöntemlere inanmıyorum. Ablamın üç çocuğu var, üçü de kız, ilk iki kızına adetten bir gün sonra, sonuncuya adetin bittiği gün kalmış. Yengemin iki oğlu var, birine yumurtlama dönemi, diğeri kazara adetten bir hafta sonra hamile kaldı. Benim iki kızım var, birine kazara adetin bittiği haftada kaldım ama kaçıncı gün bilmiyorum. Diğerine adete bir hafta kala. Ablam da doktoruna sor bakayım var mı erkek çocuğun bir yöntemi diye dedi. Yengemde kız için sor dedi. Doktorum gerçekten çok iyidir, cevabı "Vallahi canım iki tane oğlum var, nasıl oldular ben de bilmiyorum. İkinciyi kız istiyorduk." :) Umarım her şey gönlünüzce olur. Tabii önce sağlık sıhhat.

Merhaba
2 tane kizim var 1.5 sene once 3.gebeligim oldu 10+2de kalbi durdu ve kurtaj oldum agustos 5 2018 son adet tarihim hamile kaldim 12 haftalik hamileydim gectigimiz cuma kontrolum vardi hersey sorunsuz bebek sapasaglamdi 1 hafta sonra kesin ci siyeti soylerim dedi aslinda ben tahmin etmistim cunku 2 kizimdada kesin 12 haftada kiz demisti bunun erkek oldugunu anlamistim.ama ertesi gun yani cumartesi gunu saat ogleden sonra 3 gibi kasik agrilsri basladi 2.3 saat sonra kahve leke ve sonrasinda kirmiziya donenen kanama basladi acile gittik giderken ciddi siddetli sgrilarim vardi yueuyemiyecek kadar dogum sancisi gibi acile vardik tekerlekli sandalyeye oturttular ve kadin doguma cikardilar drun odasinin.kapisinda bir sanci daha suyum geldi sarill sarill akti gitti ultrasona girdik bebek yok plasanta orda bebek nerde bilmiyorum dr vajinadadir dedi hemen kurtaj olman lazim ac degilim 5 saat aclik gerekli yatis yapildi odama cikarildim sandalyeden kalktim ve bir sanci daha kiloduma bebegim dustu hemsire bebegi aldi heryerini gordum sapa saglam avuc ici kadar minik bir bebek parmaklarina kadar herseyi tamdi erkekmis pipisini bile gordum.ciddi bir kanamam basladi heryer kan bacaklarimdan asagiya saril saril akti.dr kanamam cok oldugundan dolayigenel anesteziyi beklemeyip lokal olmam gerektigini soyledi birsey hissedicekmiyim diye sordum yok sadece cok az sey hissediceksin dedi.eger bekliyebilirsem sorun olmayacaksa geneli bekliyim birde o ani yasamiyim dedim bosuna kaniycaksin lokalden birsey olmaz dedi esim korktu lokal ol dedi.dogumhaneye 2.kez kurtaj icin girdim.ama bu sefer hersey korkunc gecti.lokal dedi ama bana uyusturucu sprey bile sikmadi iyneyi gectim.canli canli bagirta bagirta kurtaj yaptilar beni.bebegi genetige gondermek istedik cumartesi pazar pazartesi tatil butun labaratuvarlar kapali o zamana kadar bozulur net bilgi olmaz dediler.bebegimi kaybetmem onu canli canli ayakta dusurmem canli canli o acilari ceke ceke kurtaj olmam.ve ben bu gebeligimi kimseye soylememistim sadece esim biliyordu yine ayni seyleri yasarim diye iyice netlesip 3 ay dolsun cinsiyetini ogrenelim tehlike yoksa deriz dedim.yine ayni sey olursa bir daha milletle ugrasmiyim laf anlstma git geller acitasyonlar olmasin diye.suanda ciddi bir psikolejik sorunlar yasiyorum evde 2 evladim var esim yardimci maya calissada yok cok destekci degil elinde degil beceremiyor.1 hafta kendi ihtiyaclari disinda hicbirsey yapmasin dinlensin dedi.ertesi gun ise gitti esim kendi isimiz bu arada bu olay olmasaydi esim ise gitmiyecekti gezmeye gidicektik.sen eve git buyuk kizlar ben kucugu alip ise gidiyim.buyugun sinavi var.yatiigin yerden calistir dedi.ogun yattim mutfak berbat ev darma duman ama tembihliyor beni hicbirsey yapma sakin yat sen bosver ok Allah razi olsun ama kim toparliycak evi.ertesi gun toren var okula gitik torenden sonra eve geldik.aksam ariyor balik yapalimmi ben tabi eve gelince evimi dip bucak toparlayip temizledim kim yapicak yapan yok.tamam getir dedim.yardim etti patates sogan dogradi tepsiye yerlestirip koyduk firina yedik.Allah razi olsun.sabah alarm caldi okula gidicekler caldida caldi kalktim hicbirsekilde duymaz beslenmelerini hazirladim kizlari kaldirip giydirdim kahvaltilarini hazirladim bu arada hala alarmi caliyor kapariyor kizlar bi biri gidiyor bi biri gidiyor.kalk baba diye yok en son oturttum.kahvalti yaptieieken uyandi kalkti niye cagirmadin dedi beni daha nasil cagiricaktik.ne yapicaktik uyanman icin dedim.oyle hicbirsey demedi kizlarin saclarini ysptim kendide lahvalri yapmadan bende cikiyorum.mal almaya gidicem dedi kizlarla cikti gitti.gecem gunduzum yok surekli bebegimin camasirimdaki o an aklima geliyor ve kurtaj ani surekli agliyorum.ne yapicam bilmiyorum.cok uzun.oldu hakkinizi helal edin kimse bilmiyor kimseyle paylasamadim konusamadim dertlesemedim.kafayi yiyecek gibi oluyorum.ondan buraya icimi doktum.

Cankm öncelikle çok çok geçmiş olsun berbat şeyler yaşamışsın. Hepimizin başına gelebilir bu, hepimiz aynı acıyı yaşayabiliriz. Söylemesi kolay yaşayan bilir elbette. Bak bir akrabamız 5 aylıkken bebeğini kaybetti, kürtaj oldu. İkinci gebeliğinde erkek bebeğe hamileydi doğumdan bir gün önce kontrollerde her şey yolundaydı. Ertesi gün doğum için hastaneye yatışı yapıldı, odasında nstye bağlandığında bebeğin kalp atışlarını alamadılar. Bebek gece anne karnında ölmüş. O gece eşinede söylemiş bebek hiç hareket etmiyor diye, nereden bilsin. Aynı gün bebeğini kucağına alacakken, ölü bir bebek doğurmak zorunda kaldı. Yaşadığı şey muhakkak dehşet olmuştur, çok kötü bir tramva. Şimdi bir tane kızı oldu ama o 9 ay nasıl geçti bir bilsen. Bebeğin kalp atışlarını duymak için bir tane cihaz almıştı. Çocuğunu doğurmak için başka bir şehirden benim doktoruma geldi. Gebelik şekeri varmış. Hem şeker için hem de kan sulandırıcı iğne kullandı. Bak bir gün önce doğuma alınsa belki yaşayacaktı diyor insan ama dünyada alacak nefesi, yiyek lokması yokmuş. O bunların altından kalktı hem de ilk evladı olacaktı. Bak senin iki tane şahane evladın var. Kokularını duyabiliyorsun, anne derler yaralarına merhem olurlar. Onlara sarıl, onlar için şükret. Kürtaj için lokal anestezi yapmamaları ise gerçekten vicdansızlık. Bir kadına bu yaşatılmaz. Neden yapmadılar acaba sordunuz mu? Eşin için ise şuan çok hassas olduğun için sana tavırları öyle geliyor olabilir ama elinden geleni yapıyor bence. Sadece hem bedenen hem de ruhen yorgun düşmüş olabilir. Hem iş, hem ev, hem çocuklar... kim bilir onun içinde ne kıyametler kopmuştur, hala kopuyordur ama belli etmiyordur. En azından yanında, destek oluyor. Olması gerekende o zaten. Sen de boşver ev işini dağılırsa dağılsın. Bir yardımcı çağır gelsin evi toplasın, köşe bucak temizlesin. Niye kendini yoruyorsun ki?

Sordum dr lokal yapicam dediniz cok az hissediceksin hicbirsey yapmadiniz iyne bile spreyle bile uyusturmadiniz.evet yapmadim belki alerji yapar diye dedi.cuma gunu kendi druma gidicem kontrole ve doktoruda siksyet edicem bashekimlige saglik bakanligina heryere.bir dunya ilac yazmis dogum.kontrol hapi hormon ilaci normal hastanede takilan serumdan ne alakaysa fitil kan ilaclari.dra cekip attim sadece antibiyotiginle agri kesicini ic dedi.kan ilaci yazmis tamam.kanamam.cok oldugu icin olabilir gunde 2 tane dogum yaptim sonra bile tahlil yapmadan kan ilaci vermedi drum.dogum kontrol hapi nedir yaa ona ne yanii nasil korunucagimi omu karar vericek.hormon ilsci.ney yani.kurtajda bagiriyorum canim cikacak yani acidan kalcani cekme kaydirma bak zorlasiyor isim.okadar agirmazdi diyor.bayilicam kendimi kotu hissediyorum diyorum.yok bayilmazsin diyor.kii islem bittiginde bayginlik gecirdim.tansiyonuma baktilar 4e dusmus hemsireler iyiydi hocam cani cok acidi heralde ondan boyle oldu yok yaa acimamistir cok acisa kalcasini kaydirirdi diyor.yaaa islemi yapsrken sureklii kalcani kaydirma cekme yamulma diye uyariyordu.yalanci.

Canim yandı okurken kesinlikle şikayetini gerekli mercilere bildir .. prenseslerini Allahım bagislasin bi önceki düşününde erkek miydi acaba özel bişey yapmismiydin erkek olmasi için ? Sebebini sormalın doktora ondan sonra Rabbim yerini doldurur yine inşallah teâlâ

Cok sagol onuda erkekten suphelenmistiler.yumurtlama donemine denk getirdim.hep iliskilerimi catlsdiginda agrim olur kasiklarimda ve uzayan yapiskan seffaf akintim olur birde bir arkadasim bir kac buyuk dua vermisti onlari yapmistim.ben ilk dusugumde hocaya gittim ummu subyan var dedi hatta bir tane daha var dedi ama olmamasi icin dualar vericem dedi okuduk ettik nuska yapildi hic ustumden cikarmadim ama yine ayni sey oldu.riskli gebelik servisine gidicekmisim bakalim.1 hafta sonraya ne diyecek

Hayvan herif. Ne diyeyim resmen canilik. Nereye edebiliyorsan şikayet et. İnsansın sen, zaten bir travma içerisindesin o an iyice mahvetmiş psikolojini. Kendini çok yıpratma canım, hakkında hayırlısını dile. İnşaallah her şey gönlüne göre olur.

Arkadasimnda öyleydi canım şükür geçen ay oğlunu kucağına aldı sanada nasip olur insAllah .. ama kesinlikle sebebini araştırmalisin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…