- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.061
Canım bende agustosta hamile kaldim seninle ayniyizcanim zahmet olmazsa banada bakarmisin 27 yasindayim agustosta hamile kaldim
Canım benimkine de bakar mısın 28 yaşındayım. son bat tarihim 26eylül 5gun 1ekimde itibaren çalışmalara başladık Yani hamile kaldığım ay ekimYasinizi ve hamile kaldiginiz ayi soylerseniz bakarim cnm hamile olan varsa yani aranizda.ya da dusunenler varsa yasini
2.cnm bir mucize olmasssa 3.kizima hamileyimCanim senin kac kizin var
Ekim erkek gozukuyor ama bu kesin degil mi tabi bilmiyorum.bu zamana kadar hep tutmus oyle diyorlar tutmayanlar ya hamile kaldigi ayda ya da yasinda yanlislik var diyorlar ama tabi Allahtan otesi yok.herseyi o bilirCanım benimkine de bakar mısın 28 yaşındayım. son bat tarihim 26eylül 5gun 1ekimde itibaren çalışmalara başladık Yani hamile kaldığım ay ekim
Erkek gozukuyor cnm cinsiyetin belli olmadi mi dogru mucanim zahmet olmazsa banada bakarmisin 27 yasindayim agustosta hamile kaldim
Birde bana bakarmisiniz zahmet olmazsa 27 yasindayim 3 eylulde hamile kaldim sat 20 agustosErkek gozukuyor cnm cinsiyetin belli olmadi mi dogru mu
Banada bakarmısın canım 26 yaş SAT 26 ekimErkek gozukuyor cnm cinsiyetin belli olmadi mi dogru mu
Erkek gozukuyor cnmBirde bana bakarmisiniz zahmet olmazsa 27 yasindayim 3 eylulde hamile kaldim sat 20 agustos
Takvimi bizimle paylaşır mısınızErkek gozukuyor cnm
Kasim aralik ocak k8z gozukuyor ama lutfen buna.kendinizi sartlandirip bekleme yapmsyin Allahin takdiri bilemeyizBanada bakarmısın canım 26 yaş SAT 26 ekim
Malesef takvimi paylasamiyorum izin vermiyor veren kisiTakvimi bizimle paylaşır mısınız
Tesekkur ederim cnm cinsiyet daha belli olmadi ogrenince paylasirimMalesef takvimi paylasamiyorum izin vermiyor veren kisi
Hayirlisi olsun canim insallah bi mucize olur rabbim gonlundekini sagliklica kucagina almayi nasip etsin yontemleri denemismiydin bide bu idrar rengi sabahlari aciksa erkek oluyo genelde benim yine koyu senin ki nasil2.cnm bir mucize olmasssa 3.kizima hamileyim
Insallah gonlumuzdekini rabbim nasip eder benim sat 4 agustos 20 agustosta tek iliskiyle hamile kaldim senin ne gibi belirtilerin var benim hala idrar rengim sabahlari koyu belki vucudum susuz kaliyo olabilir bu belirtiye cok inaniyorum ben aksini iddaa eden olmadi cunkuCanım bende agustosta hamile kaldim seninle ayniyiz
O zaman banada bakar mısın 1988 doğumluyum seneye yaza düşünüyorumMalesef takvimi paylasamiyorum izin vermiyor veren kisi
Bana da bakabilirmisiniz benim sat 27 Haziran 1984 doğumluyum şu an onsekiz haftalığım doktor onbeşinci haftada kız dedi ama ben erkek hissediyorum bana da bakarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürlerMalesef takvimi paylasamiyorum izin vermiyor veren kisi
Yasin tam kac canim.sene soyleyi ce dolldurdun mu doldurmadin mi yasini bilemiyoruz.tam doldurdugun yasini soylermisin.O zaman banada bakar mısın 1988 doğumluyum seneye yaza düşünüyorum
Bu arada Temmuz ayında hamile kaldım ve tam 34 yaşındayımBana da bakabilirmisiniz benim sat 27 Haziran 1984 doğumluyum şu an onsekiz haftalığım doktor onbeşinci haftada kız dedi ama ben erkek hissediyorum bana da bakarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Haziranda mi hamile kaldin temmuzda miBana da bakabilirmisiniz benim sat 27 Haziran 1984 doğumluyum şu an onsekiz haftalığım doktor onbeşinci haftada kız dedi ama ben erkek hissediyorum bana da bakarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Kiz gosteriyor cnmBu arada Temmuz ayında hamile kaldım ve tam 34 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?