- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.081
30 yasindamisin tamYasin tam kac canim.sene soyleyi ce dolldurdun mu doldurmadin mi yasini bilemiyoruz.tam doldurdugun yasini soylermisin.
Ayida yazarmisin30 yasindamisin tam
Ben ona inanmıyorum cnm sabaha kadar hiç sıvı tüketmedigin için koyu. Gün icind3 ıllaki açık olacaktır.evet bende bütün yöntemleri denemiştim nasippHayirlisi olsun canim insallah bi mucize olur rabbim gonlundekini sagliklica kucagina almayi nasip etsin yontemleri denemismiydin bide bu idrar rengi sabahlari aciksa erkek oluyo genelde benim yine koyu senin ki nasil
EYLÜL AYINDA HAMİLE KALDIM 29 YAŞINDAYIMAyida yazarmisin
Ağustos da tam 30 oldumYasin tam kac canim.sene soyleyi ce dolldurdun mu doldurmadin mi yasini bilemiyoruz.tam doldurdugun yasini soylermisin.
Tesekkur ederm canimErkek gozukuyor cnm
Netlesincee bilgi verirmisinTesekkur ederm canim
Kiz gozukuyor cnm bakalim dogrumu cikicak netlesince yazarmisin takviminde gercekligini tespit etmis oluruz.Ağustos da tam 30 oldum
Ya sen yaza dogru yazmissin seneye sanieim.karistiemiyim 30 yas mayis haziran temmuz agustos kiz 31 yasata mayis haziran temmuz agustos kiz ama bak yine diyorum.duau ursu uz hemen aceleniz var buna bagli kalmayin senin zamanin var bakalim simdi hamile olanlarda gercek cikacak mi ona gore bekleKiz gozukuyor cnm bakalim dogrumu cikicak netlesince yazarmisin takviminde gercekligini tespit etmis oluruz.
Erkek gozukuyor cnmEYLÜL AYINDA HAMİLE KALDIM 29 YAŞINDAYIM
teşekkürler netleşince mutlaka yazacagımErkek gozukuyor cnm
Cnm bana bakarsın birde 23 yasimdyim mayısta hamile kaldimErkek gozukuyor cnm
Kiz gozukuyor cnmCnm bana bakarsın birde 23 yasimdyim mayısta hamile kaldim
Sağol cnm beklemiyordum ama tuttuKiz gozukuyor cnm
Kasim aralik ocak k8z gozukuyor ama lutfen buna.kendinizi sartlandirip bekleme yapmsyin Allahin takdiri bilemeyiz
2 kasım temiz günüm olacak canım sende erkek günlerime bakarmısınErkek gozukuyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?