- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.101
Tabiki netlesince yazarimmNetlesincee bilgi verirmisin
Erkek cnmbesyo85 canım dün yazdım ama bana da bakar mısın 27 yaşındayım eylül de hamile kaldım
Kiz gozukuyorKardeşime de bakar mısın 23 yaşında ağustos 'ta hamile kaldıbesyo85
Kiz gozukuyor netlesince lutfen yazarmisin31 yaşındayım eylülde hamile kaldımbesyo85
Kiz gosteriyor 22 yasinda haziranda o zaman hamile kalmissin kiz gosteriyor dogrumu neyin varGeçmişe bakılıyomu 22 yaş 21 mayıs son adet ilk çocuğum tutacakmı merak ettim
Bana da bakar misin canim 26 yas haziranda hamile kaldimKiz gozukuyor cnm
Son adet tarihim 24 mayistiBana da bakar misin canim 26 yas haziranda hamile kaldim
Erkek cnm gozukuyorBana da bakar misin canim 26 yas haziranda hamile kaldim
Erkek cnmSon adet tarihim 24 mayisti
Ilk cocuk
Eveettt dogru valla, bi oglum var Allaha emanet.Erkek cnm
Benimki tuttu canim.Erkek cnm
Hamile ise 31 yasinda hamile kalmis o zaman hangi ayda hamile kalmis kaldigi ayida soylermisinBenimki tuttu canim.
Arkadasim hamile su an.
31 yasinda ( 2 ay sonra 32 olucak) son adet tarihi: 25 agustos .
Bakarsan sevinirim
Evet canim hamile su an 8 haftalik. Eylul ayinda kaldiHamile ise 31 yasinda hamile kalmis o zaman hangi ayda hamile kalmis kaldigi ayida soylermisin
Kiz gozukuyor cnmEvet canim hamile su an 8 haftalik. Eylul ayinda kaldi
Cok sagol canim.Belli olur olmaz soyliycem sana.Kiz gozukuyor cnm
Ben yöntem falan denemedim ağustos 1 de yıkandim 16sinda test yaptim cıktı idrarım sabah kalktığımda açık sarı kızlarımda hatırlamıyorum haftaya cuma öğrenicem insallahInsallah gonlumuzdekini rabbim nasip eder benim sat 4 agustos 20 agustosta tek iliskiyle hamile kaldim senin ne gibi belirtilerin var benim hala idrar rengim sabahlari koyu belki vucudum susuz kaliyo olabilir bu belirtiye cok inaniyorum ben aksini iddaa eden olmadi cunku
Benden 2 gün once doğmuşsunuz Allah gönlümüze gore versinBana da bakabilirmisiniz benim sat 27 Haziran 1984 doğumluyum şu an onsekiz haftalığım doktor onbeşinci haftada kız dedi ama ben erkek hissediyorum bana da bakarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Yasinizi ve hamile kaldiginiz ayi soylerseniz bakarim cnm hamile olan varsa yani aranizda.ya da dusunenler varsa yasini
29.07.1988 doğum tarihim seneye düşünüyorum. Ocaktan sonraKiz gozukuyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?