Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
besyo85 merhaba 27.11.1988 doğumluyum bugün doktora gittim 5 haftalık canım son adet 23 eylül bakarmısın rica etsem çin takvimi erkek diyor ama :))

Ben yöntem falan denemedim ağustos 1 de yıkandim 16sinda test yaptim cıktı idrarım sabah kalktığımda açık sarı kızlarımda hatırlamıyorum haftaya cuma öğrenicem insallah
Kac haftaliksin cnm bide erken degilmi cinsiyet daha ben 1 ay once gittigimde 7 haftalikti 20 agustos tek iliski 4 eylulde idrar testinde silik bi cizgi ile ogrendim bende su fazla tuketiyomusun ben 7 aylik bebek emziriyorum suda fazla tuketmiyorum belki onunla alakalidir ama yine icime kiz gibi doguya hayirl8si artik bende bu ara bi ikili taramaya gitmeyi dusunuyorum

Ben ikili tarama oldum fazla su tüketmiyorum haftaya 15 haftalık olucam erkenmiki su tuketmedigimden açık renk tuhafıma gitti normalde sabah kalkınca kopkoyu olur ama benim bildiğin açık limonata renginde

Ekim erkek gozukuyor ama bu kesin degil mi tabi bilmiyorum.bu zamana kadar hep tutmus oyle diyorlar tutmayanlar ya hamile kaldigi ayda ya da yasinda yanlislik var diyorlar ama tabi Allahtan otesi yok.herseyi o bilir
Canım banada bakarmışım 97ocak dogumluyum 29 kasım son tarihim bu ay ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…