- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.121
Cnm nsl bakıyorsun bu takvime bizide ogretirmisinKiz gozukuyor cnm
Ben de Ocaktan sonra dusunuyorum canim.29.07.1988 doğum tarihim seneye düşünüyorum. Ocaktan sonra
Ben de Ocaktan sonra dusunuyorum canim.
Allah hayirlisiyla saglikla nasip etsin ins hepimize
Kac haftaliksin cnm bide erken degilmi cinsiyet daha ben 1 ay once gittigimde 7 haftalikti 20 agustos tek iliski 4 eylulde idrar testinde silik bi cizgi ile ogrendim bende su fazla tuketiyomusun ben 7 aylik bebek emziriyorum suda fazla tuketmiyorum belki onunla alakalidir ama yine icime kiz gibi doguya hayirl8si artik bende bu ara bi ikili taramaya gitmeyi dusunuyorumBen yöntem falan denemedim ağustos 1 de yıkandim 16sinda test yaptim cıktı idrarım sabah kalktığımda açık sarı kızlarımda hatırlamıyorum haftaya cuma öğrenicem insallah
Ben ikili tarama oldum fazla su tüketmiyorum haftaya 15 haftalık olucam erkenmiki su tuketmedigimden açık renk tuhafıma gitti normalde sabah kalkınca kopkoyu olur ama benim bildiğin açık limonata rengindeKac haftaliksin cnm bide erken degilmi cinsiyet daha ben 1 ay once gittigimde 7 haftalikti 20 agustos tek iliski 4 eylulde idrar testinde silik bi cizgi ile ogrendim bende su fazla tuketiyomusun ben 7 aylik bebek emziriyorum suda fazla tuketmiyorum belki onunla alakalidir ama yine icime kiz gibi doguya hayirl8si artik bende bu ara bi ikili taramaya gitmeyi dusunuyorum
Evet doğru bir kızım varKiz gosteriyor 22 yasinda haziranda o zaman hamile kalmissin kiz gosteriyor dogrumu neyin var
Canım banada bakarmışım 97ocak dogumluyum 29 kasım son tarihim bu ay ne acabaEkim erkek gozukuyor ama bu kesin degil mi tabi bilmiyorum.bu zamana kadar hep tutmus oyle diyorlar tutmayanlar ya hamile kaldigi ayda ya da yasinda yanlislik var diyorlar ama tabi Allahtan otesi yok.herseyi o bilir
Sen nasılsın canım
Malesef takvimi paylasamiyorum izin vermiyor veren kisi
Sen paylaşır mısın canım hatırlayamadım neydiBen takvimi buldum çokta zor olmadı ama paylaşamıcan bir takvim değil cnm daha öncede burda zaten paylaşıldı
Kiz gozukuyor netlesince lutfen yazarmisin
Seninde bir takvimin yada hesabın vardı sanırım cnmSen paylaşır mısın canım hatırlayamadım neydi
Bekliyorum ve araştırmalara devamİyiyim canım saol, 10 haftalık olduk, okuyorum buralardayım ama yazmıyorum. Sen de durumlar ne?
Canım peki sen nezaman bebek düşünüyorsunBen takvimi buldum çokta zor olmadı ama paylaşamıcan bir takvim değil cnm daha öncede burda zaten paylaşıldı
Benim daha var cnm kızım küçük kızımın biraz daha büyüsün istiyorumCanım peki sen nezaman bebek düşünüyorsun
Benim ki takvim değil kişiye göre değişiyor. Herkes de tutmuyor.Seninde bir takvimin yada hesabın vardı sanırım cnm
Nasıl bir tahmin bu canım bende çok meraklıyım bu konudaBenim ki takvim değil kişiye göre değişiyor. Herkes de tutmuyor.
Net şeyler lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?