- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.141
Kaç yaşında ve hangi ayda hamile kaldın canımTakvimde geçmiş için bakılıyormu
Canım geçmişe bakılıyorsa benim ilkine göre doğrumu bakarmısın 22 yaş 21 mayıs SAT.bide bu ay için erkek günlerini istiyorum canım onada bakıyordun galiba 1 kasım temizlendiğim gün 26 yaşındayım şimdiKaç yaşında ve hangi ayda hamile kaldın canım
Kaç yaşında ve hangi ayda hamile kaldın
19 yaşında ağustos
22 yaşında ağustos
31 yaşında ekim
39 yaşında temmuz
net son adeti biliyorsan bakılıyor cnm ama benim büyük ve küçük kızım tutmadı çokta güvenmeyinTakvimde geçmiş için bakılıyormu
Net biliyorum çünkü burda doktorlar doğuma kadar defter tutuyo son adet tarihini her ay kilomuzu ve diğer gebrlikteki bilğileri yazıyorlar bize veriyorlar o yüzden yazdıklarım kesin tarihlernet son adeti biliyorsan bakılıyor cnm ama benim büyük ve küçük kızım tutmadı çokta güvenmeyin
29 yasindasin 28 degil ekimde 29unu doldurmussunMerhaba ilk gebeliğim 25 yaş 2014Ocak hamile kaldığım ay
İkincisi 28 yaş 2018Eylül hamilelik bakarsanız sevinirim
1 Ekim 89 doğumluyum yaş doğru mu hesaplıyorum
Ben hesaplamiyorum belli bir yerde bir tarih listesi var.mardinden geldi.bu liste ve dagitilmasi yasak diyorlar ondan dolayi fotokopi cekip cogaltmiyoruz bile.Cnm nsl bakıyorsun bu takvime bizide ogretirmisin
29 yasindasin 28 degil ekimde 29unu doldurmussun
Paylas cnm o zaman sen bana oyle dediler.bende uyuyorum buna yoksa bukadar kisiye tek tek cvp vermek kolay degilBen takvimi buldum çokta zor olmadı ama paylaşamıcan bir takvim değil cnm daha öncede burda zaten paylaşıldı
Sen neye bakigorsun ne netligi lazim yardimci olurmusunBenim ki takvim değil kişiye göre değişiyor. Herkes de tutmuyor.
Net şeyler lazım
29 eylul erkek gozukuyorO zaman ne oluyor acep benim cinsiyetler
Evet cnm bu ama bizdeki elle yapilmis eski bi kagit.demek ki uymayip cogaltmislar.
Evet x erkek.demekki cin takvimi gibi.tutana tutuyor.%50sansX erkek diye biliyorum ben.
Bu takvime göre ilk kızım tutmuyor ikincisi tutuyor.
Yani yüzde yüz tutmasada yüzde 90 tutan takvimler lazımSen neye bakigorsun ne netligi lazim yardimci olurmusun
Ben x kız diye biliyordummm.arkdas burda geçen bakmıştı kız demişti ama şimdi ben baktım x se erkek gözüküyor karnimdakiiEvet x erkek.demekki cin takvimi gibi.tutana tutuyor.%50sans
Kaç yaşında küçük kızınBenim daha var cnm kızım küçük kızımın biraz daha büyüsün istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?