- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.161
X erkek o kız canımBen x kız diye biliyordummm.arkdas burda geçen bakmıştı kız demişti ama şimdi ben baktım x se erkek gözüküyor karnimdakii
Himm ozaman bende tutmuyorX erkek o kız canım
Banada baksaydınız iyiydi Ocak 97 doğumluyum 28 yada 29 Ekim son adet tarihim geçen ay düşük yaşadım agsndjjs yeterli bilgimiBen takvimi buldum çokta zor olmadı ama paylaşamıcan bir takvim değil cnm daha öncede burda zaten paylaşıldı
Benim herseyim net söyle ben deniyim tutar inşallahBenim ki takvim değil kişiye göre değişiyor. Herkes de tutmuyor.
Net şeyler lazım
Kız banada baksana takvimden 29ekim son adet 97 Ocak Doğum tarihimSen neye bakigorsun ne netligi lazim yardimci olurmusun
İkisidd tutmadı :))
Net takvim lazım . Benim ki herkes de tutmuyor onu diyorumBenim herseyim net söyle ben deniyim tutar inşallah
Takvim oglumda ve kizimda tuttu.karnimdakide oglan gozukuyor bakalim bir kac haftaya belli olur cinsiyetimiz.
Yorumlariniz bekliyoruz
Canim 21 yasinda hamile kalmissin. 21 yaş genel olarak tüm takvimlerde ocak ayi haric kiz gosteriyor. Bende kizima 21 yasinda kaldim ordan biliyorumKız banada baksana takvimden 29ekim son adet 97 Ocak Doğum tarihim
Canim tutmadi mi takvim sende. Birde kizlarina tekli ay da mi kaldin ciftli ayda miX erkek diye biliyorum ben.
Bu takvime göre ilk kızım tutmuyor ikincisi tutuyor.
canim saglikla sihhatla gelsin minigin. dilerim gonlunde olani nasip eder rabbim.Yorumlariniz bekliyoruz
zeyno senin oglun olucak insl hissediyorum. hislerim cok gucludir...Canim tutmadi mi takvim sende. Birde kizlarina tekli ay da mi kaldin ciftli ayda mi
bizim usg fotomiza benziyo bebek sola yakin. hadi insallah.Yorumlariniz bekliyoruz
Insallah canim Allah razi olsun. Hepimizin olur insallahzeyno senin oglun olucak insl hissediyorum. hislerim cok gucludir...
duayla beraber yontemleri dene canim.
Canim tutmadi mi takvim sende. Birde kizlarina tekli ay da mi kaldin ciftli ayda mi
Merhaba kızlar nasılsınız. Biz bugün 8+0 olduk kontrolüm vardı şükür kalp atımını gördük. 6+1 de gittim sadece keseyi gördü oysa kalp atımını görürüz diye düşünüyordum ama öyle olması bu yuzden yazmak istemedim belki bir aksilik vardır diye ama şükür duyduk şimdi fotoğrafını göndereceğim acaba yorum yapabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?