- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.181
Kizim cift oglumdacift cnmCanim ogluna ve kizina hangi aylarda hamile kalmistin onu hatırlıyor musun.. Tek ay cift ay olayi tutuyor mu sende
Karından baktı canımCanim karindan usg mi vajinal mi
Canimmm çok çok teşekkür ederim insallah 4 hafta sonra belli olur gibi hayırlısı olsun eli ayağı düzgün sağlıklı akıllı uslu olsun insallahcanim saglikla sihhatla gelsin minigin. dilerim gonlunde olani nasip eder rabbim.
eyer erkekse 12 haftada 100 de 90 belli eder kendini.
Yok canim söylemedi özel olmasına rağmen hemen baktı haftasıyla uyumlu bir ay sonra gel dedi sıradaki hasta gelsin dedi pek memnun kalamadım canımbizim usg fotomiza benziyo bebek sola yakin. hadi insallah.
karindan cekilmis bu foto. kalp atis hizini soyledimi doktorun ?
Canım Allah razi olsun insallah hepimizin gönlüne göre olsun. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bulantin var mı? Bende kusma daha olmadı ama akşam olsun istemiyorum çok bulantım oluyor her şey kokuyor sankiHayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla gönlündekini nasip etsin inşallah.
Keseden anlamıyorum ben malesef
Sağol canım hayırlı sağlıklı olsun gebeliğin gözün aydın canım düşükten sonra 1 ay korunmadık olmadı daha yeni temizlendim sayılır adetten ben 2 ay korunmak istiyorum ama eşim pek sıcak bakmıyo bi doktora gitmeyi düşünüyorum açıkçası duruma göre deneme yapacağım@suuuus 4716 ve kübra mıydı tam hatırlayamadım hakkını helal et canım siz ne yaptınız denemelere devam mi
Canım Allah razi olsun insallah hepimizin gönlüne göre olsun. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bulantin var mı? Bende kusma daha olmadı ama akşam olsun istemiyorum çok bulantım oluyor her şey kokuyor sanki
Aa tutmadi yani sende öyle mi canim burda bayan tutan vardiKizim cift oglumdacift cnm
Karından baktı canım
Sende de tutmamis canim bu tez de çürüdü yaniCanım takvim de ay hesabıda tutmuyor ben de, ilk kızıma ocakta, ikincisine aralıkta hamile kaldım
Gittim canımdivinity Canım sen nasılsın gittin mi doktora
Sorması ayıp olmazsa yaşınız kaç
Gittim canım
Smear ,ultrason ,kan hepsi temiz çıktı
Yaşımdan dolayı yumurta kalitem düşmüş
Onu zaten biliyorduk ,kaliteyi arttırmak için inofolic kullanmıştım
İlacı bırakınca yine kalite düşmüş ama artık önemli değil
Menapoz durumu falan yok ..çok şükür adetlerimde çok düzenli
İstemiyorum artık kafamdan sildim bebek fikrini
Adet oldum yeni bitti
Seninde gözün aydın olsun canım
İnşallah bebeğin sağlıklı bir erkektir
Rabbim gönlündekini versin inşallah
Ayıp olmaz hiçbir zaman saklamadım yaşım 39.5Sorması ayıp olmazsa yaşınız kaç
Cnm hayırlı olsun gönlündekini nasip olsun inşCanimmm çok çok teşekkür ederim insallah 4 hafta sonra belli olur gibi hayırlısı olsun eli ayağı düzgün sağlıklı akıllı uslu olsun insallah
Yaş geçtikçe demek yumurta kalitesi düşüyor çok tsk ederimAyıp olmaz hiçbir zaman saklamadım yaşım 39.5
Bana bir şey hissediyormusun kuzum yazeyno senin oglun olucak insl hissediyorum. hislerim cok gucludir...
duayla beraber yontemleri dene canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?