Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Prensesim2016 ve kübra mıydı tam hatırlayamadım hakkını helal et canım siz ne yaptınız denemelere devam mi
evet cnm bnm denemelere devam ama bu ay icimde hic bir his yok hep olmayacakmis gibi hisediyorum artik bu ay doktora gitmedim evde gecen ayki ilacim vardi tedavi oldugum yine adetin 3. Gunu icmete basladim gunde iki defa 5 gun ictim pazar gunu ilacim bitti pazartesi ve dun deneme oldu bakalim tutacakmi dun sag yumum cok agriyodu ikindi vakitlerinde seffaf sumuksu akinti vardi camasirimda bugun bisey yok arada sanci giriyo sadece ama biliyorum yine olmayacak neyse ben yine umutsugluga kapildim gidiyorum ..senin adinada cok cok sevindim hayirli olsun hamileligin ins oglun karnindadir rabbim gonlundekini versin bizlerede dua et cnm ben artik cok caresiz hissediyorum kendimi

Bana bir şey hissediyormusun kuzum ya
canim insallah senin we tum isteyenlerin saglikli sihhatli tosun bir oglusu olur.cani gonulden dilerim..
canim erteledim demissin gecenlerde imkanin varsa keske ultrason takiple sagdan yum olustugu aylarda. yum tam catlamak uzereyken cinsel perhizle. denemeleri yapsaydin..
beraberinde esinle dietide uygulayarak.
burdaki arkadaslarmizin hepsi cok emek veriyolar. hepiniz dualarimdasiniz
rabbim en kisa zamanda gonlunizde olani nasip etsin.

Nubtan anlayan varsa fotoya yorum yapabilir mi 11hafta 5 gunluk olmus
canim ben anlarim.
bebisin nubu bu resimde net dil...
su an ne deselerde dogru olmaz. 12 haftadan sonra netlesiyo...
burda kirgincicekler diye bi arkadas oglunun 11 haftadayken resmini paylaymis we bebegin nubu baya ben kizim diyo popoya parallel. her kezde kiz bebek diye yorum yapmis. sonra netlesiyo oglanmis. oglunuda kucagna aldi sag salim...

Canim insallah erkektir ama bana da hepkiz gibi geliyo bide bu aralar cok pismanlik yasiyorum hamile kalmamla ilgili psikolojim iyi degil ailesel sorunlardan dolayi rabbim affetsin
insallah canim. bende yasamistim taki cinsiyeti netlesinceye kadar dusunmekten her gece ruyalar gormekten kafam catlardi agridan. dilerim gonlunde olana hamilesindir.
baska sorunlar icinde hic uzme kendini her sey gelip gecici. degmez. kendine iyi bak.

Tesekkur ederim destegin icin canim insallah bu zor gunlerimde gonlumdekinin sevincini yasarim

Çok sevindim Rabbim gönlündekini nasib etsin inşallah.

Canım cinsiyeti ne zaman öğrenmeye gideceksin. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Üzme kendini inşallah herşey düzelir.
Iki hafta sonra ozele gitmeyi dusunuyorum 14 haftalik olcak soyler heralde
Insallah bi oglum olur kocadan hayir yok onunla avuturum kendimi tabi oncelik hayirli ve saglikli olmasi

Iki hafta sonra ozele gitmeyi dusunuyorum 14 haftalik olcak soyler heralde
Insallah bi oglum olur kocadan hayir yok onunla avuturum kendimi tabi oncelik hayirli ve saglikli olmasi
Oyy canım ya 3" çocuk hamilelik birde kocadan fayda yok diyorsun. Çok üzüldüm ya Rabbim yardımcın olsun. İnşallah oplun olur birazda olsa moralin düzelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…