Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah yardımcınız olsun .bende bebegimi düşürdüm 6haftalıktı.bende hep rüyamda görürdüm.2ay gecei üstünden şimdi daha iyiyim .bir kızım var.Tanrıma şükürler olsun.Tanrım onu bana çok görmesin

Arkadaşının önerdiği duaları yaza bilirmisin canım

Kızlar bu sorum 2doğum yapan hamişlere birinci gebelikte yaşadığın durumların aynısını ikinci gebelikte de yaşasak acab cinsiyet gene aynı olur mu ? Yoksa ben 2.hamileliğimde aynı şeyleri yaşadım ama cinsiyetleri farklıydı diyen var mı?

Ben 3 kızda çoğunluk aynılarını yaşadım bunda farklı olan durumda oldu aynı olan durumda.

Kızlar ben en 3. Testi akşam yaptım sonra büyük ihtimal sabaha catlar diye düşündüm sabah çok erken kalkacaktık onun için gece ilişki oldu herneyse sabah tekrar test yptm en altın üstündeki test sabah yaptıgım test yani ilişki gecesinin sabahı en alttakide şimdi yaptım iyice silikleşmiş yani ben yumurta çatlamadan ilişki olmuş galiba

Eklentiler

• 6E923CD1-E7BE-4357-BB55-0BAB10F15DA9.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 88
Evet çatlamadan olmus canim hayırlısı olsun

Kızlar merhaba bir kızım var ikinciyi tabiki erkek istiyorum ama allah nasip ederse tabi 11 haftada kız olabilir ama emin değilim hatta bu tahmini unutalım kesin 16 da bellli olur dedi doktorum ultrason resimleri ekte 11. Haftadaki

Eklentiler

• 20181106_180612.webp
    11 KB · Görüntüleme: 84
  • 20181106_180635.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…