- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.221
Amin insallah canimOyy canım ya 3" çocuk hamilelik birde kocadan fayda yok diyorsun. Çok üzüldüm ya Rabbim yardımcın olsun. İnşallah oplun olur birazda olsa moralin düzelir belki
Allah yardımcınız olsun .bende bebegimi düşürdüm 6haftalıktı.bende hep rüyamda görürdüm.2ay gecei üstünden şimdi daha iyiyim .bir kızım var.Tanrıma şükürler olsun.Tanrım onu bana çok görmesinMerhaba
2 tane kizim var 1.5 sene once 3.gebeligim oldu 10+2de kalbi durdu ve kurtaj oldum agustos 5 2018 son adet tarihim hamile kaldim 12 haftalik hamileydim gectigimiz cuma kontrolum vardi hersey sorunsuz bebek sapasaglamdi 1 hafta sonra kesin ci siyeti soylerim dedi aslinda ben tahmin etmistim cunku 2 kizimdada kesin 12 haftada kiz demisti bunun erkek oldugunu anlamistim.ama ertesi gun yani cumartesi gunu saat ogleden sonra 3 gibi kasik agrilsri basladi 2.3 saat sonra kahve leke ve sonrasinda kirmiziya donenen kanama basladi acile gittik giderken ciddi siddetli sgrilarim vardi yueuyemiyecek kadar dogum sancisi gibi acile vardik tekerlekli sandalyeye oturttular ve kadin doguma cikardilar drun odasinin.kapisinda bir sanci daha suyum geldi sarill sarill akti gitti ultrasona girdik bebek yok plasanta orda bebek nerde bilmiyorum dr vajinadadir dedi hemen kurtaj olman lazim ac degilim 5 saat aclik gerekli yatis yapildi odama cikarildim sandalyeden kalktim ve bir sanci daha kiloduma bebegim dustu hemsire bebegi aldi heryerini gordum sapa saglam avuc ici kadar minik bir bebek parmaklarina kadar herseyi tamdi erkekmis pipisini bile gordum.ciddi bir kanamam basladi heryer kan bacaklarimdan asagiya saril saril akti.dr kanamam cok oldugundan dolayigenel anesteziyi beklemeyip lokal olmam gerektigini soyledi birsey hissedicekmiyim diye sordum yok sadece cok az sey hissediceksin dedi.eger bekliyebilirsem sorun olmayacaksa geneli bekliyim birde o ani yasamiyim dedim bosuna kaniycaksin lokalden birsey olmaz dedi esim korktu lokal ol dedi.dogumhaneye 2.kez kurtaj icin girdim.ama bu sefer hersey korkunc gecti.lokal dedi ama bana uyusturucu sprey bile sikmadi iyneyi gectim.canli canli bagirta bagirta kurtaj yaptilar beni.bebegi genetige gondermek istedik cumartesi pazar pazartesi tatil butun labaratuvarlar kapali o zamana kadar bozulur net bilgi olmaz dediler.bebegimi kaybetmem onu canli canli ayakta dusurmem canli canli o acilari ceke ceke kurtaj olmam.ve ben bu gebeligimi kimseye soylememistim sadece esim biliyordu yine ayni seyleri yasarim diye iyice netlesip 3 ay dolsun cinsiyetini ogrenelim tehlike yoksa deriz dedim.yine ayni sey olursa bir daha milletle ugrasmiyim laf anlstma git geller acitasyonlar olmasin diye.suanda ciddi bir psikolejik sorunlar yasiyorum evde 2 evladim var esim yardimci maya calissada yok cok destekci degil elinde degil beceremiyor.1 hafta kendi ihtiyaclari disinda hicbirsey yapmasin dinlensin dedi.ertesi gun ise gitti esim kendi isimiz bu arada bu olay olmasaydi esim ise gitmiyecekti gezmeye gidicektik.sen eve git buyuk kizlar ben kucugu alip ise gidiyim.buyugun sinavi var.yatiigin yerden calistir dedi.ogun yattim mutfak berbat ev darma duman ama tembihliyor beni hicbirsey yapma sakin yat sen bosver ok Allah razi olsun ama kim toparliycak evi.ertesi gun toren var okula gitik torenden sonra eve geldik.aksam ariyor balik yapalimmi ben tabi eve gelince evimi dip bucak toparlayip temizledim kim yapicak yapan yok.tamam getir dedim.yardim etti patates sogan dogradi tepsiye yerlestirip koyduk firina yedik.Allah razi olsun.sabah alarm caldi okula gidicekler caldida caldi kalktim hicbirsekilde duymaz beslenmelerini hazirladim kizlari kaldirip giydirdim kahvaltilarini hazirladim bu arada hala alarmi caliyor kapariyor kizlar bi biri gidiyor bi biri gidiyor.kalk baba diye yok en son oturttum.kahvalti yaptieieken uyandi kalkti niye cagirmadin dedi beni daha nasil cagiricaktik.ne yapicaktik uyanman icin dedim.oyle hicbirsey demedi kizlarin saclarini ysptim kendide lahvalri yapmadan bende cikiyorum.mal almaya gidicem dedi kizlarla cikti gitti.gecem gunduzum yok surekli bebegimin camasirimdaki o an aklima geliyor ve kurtaj ani surekli agliyorum.ne yapicam bilmiyorum.cok uzun.oldu hakkinizi helal edin kimse bilmiyor kimseyle paylasamadim konusamadim dertlesemedim.kafayi yiyecek gibi oluyorum.ondan buraya icimi doktum.
Arkadaşının önerdiği duaları yaza bilirmisin canımCok sagol onuda erkekten suphelenmistiler.yumurtlama donemine denk getirdim.hep iliskilerimi catlsdiginda agrim olur kasiklarimda ve uzayan yapiskan seffaf akintim olur birde bir arkadasim bir kac buyuk dua vermisti onlari yapmistim.ben ilk dusugumde hocaya gittim ummu subyan var dedi hatta bir tane daha var dedi ama olmamasi icin dualar vericem dedi okuduk ettik nuska yapildi hic ustumden cikarmadim ama yine ayni sey oldu.riskli gebelik servisine gidicekmisim bakalim.1 hafta sonraya ne diyecek
Ben 3 kızda çoğunluk aynılarını yaşadım bunda farklı olan durumda oldu aynı olan durumda.Kızlar bu sorum 2doğum yapan hamişlere birinci gebelikte yaşadığın durumların aynısını ikinci gebelikte de yaşasak acab cinsiyet gene aynı olur mu ? Yoksa ben 2.hamileliğimde aynı şeyleri yaşadım ama cinsiyetleri farklıydı diyen var mı?
Teşekkür ederim canımBen 3 kızda çoğunluk aynılarını yaşadım bunda farklı olan durumda oldu aynı olan durumda.
Hamile misinBen 3 kızda çoğunluk aynılarını yaşadım bunda farklı olan durumda oldu aynı olan durumda.
Evet çatlamadan olmus canim hayırlısı olsunKızlar ben en 3. Testi akşam yaptım sonra büyük ihtimal sabaha catlar diye düşündüm sabah çok erken kalkacaktık onun için gece ilişki oldu herneyse sabah tekrar test yptm en altın üstündeki test sabah yaptıgım test yani ilişki gecesinin sabahı en alttakide şimdi yaptım iyice silikleşmiş yani ben yumurta çatlamadan ilişki olmuş galiba
Böle olunca erkek olmuyor degilmiEvet çatlamadan olmus canim hayırlısı olsun
Böle olunca erkek olmuyor degilmi
Evet hamileyim 17 haftalıkHamile misin
Olabilir bence Rabbim gönlünce versinBöle olunca erkek olmuyor degilmi
canim kac haftalik oldunuz bebisle. nezaman gidiceksin doktora. insl guzel haberlerle gelirsin.Canım benimde eşitken oldu, hakkında hayırlısı neyse o olacak zaten, ilişki zamanının cinsiyette bi kesinliği yokki, Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah, bol bol dua et
Seninkinin cinsiyeti ne peki cnmCanım benimde eşitken oldu, hakkında hayırlısı neyse o olacak zaten, ilişki zamanının cinsiyette bi kesinliği yokki, Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah, bol bol dua et
canim kac haftalik oldunuz bebisle. nezaman gidiceksin doktora. insl guzel haberlerle gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?