Iyi akşamlar kızlar nasılsınız. Uzuuun zaman oldu desteğiniz için teşekkür ederim. Bu mesajdan sonra Allah haline şükret der gibi ufak bir kaza geçirdik merdivenden yuvarlandim kolda iki kırık ayakta çatlak meydana geldi. Kol alçı da ayak iyi şimdi şükür.
@Cesaaa canım Allahım kızlarına uzun ömürler versin emin ol hepsi altın bilezik şu anda. Millet çok söyler kafaya takma diyemiyorum tahmin yapılması o iğneleyici konuşmaları bile bana yetti. Peygamber Efendimiz kiz babası dini üzerine yetiştirdiğin zaman cennet ile aranda perde olacak sadece müjdesi var. Her şey gönlünce olur insallah.
5
54Kbr54
canım çok çok sevindim Rabbim insallah önce kalbini duymayı sonra istediğin cinsiyeti sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
divinity
canım sen nasılsın özledim seni
@nurecrin canım çok çok sevindim Allah çocuklarına uzun ömürler versin
@Cikoo canım senin hamilelik nasıl gidiyor az kalmis insallah Allah gönlüne göre verir
Prensesim2016
canım sen nasılsın tam zamanında adet olmuşsun bundan sonra düzene girer en kısa sürede senden de mutlu haberler duyarız
Bilgiler
canım sen nasılsın düşünüyor musun çocuk Allah seninde gönlüne göre versin insallah
Kızlar unuttuğum varsa hakkını helal etsin.
Bende durum var mı bilmiyorum perşembe günü randevum vardı sizden de bir nub tahmini almak istiyorum